Ρασπούτιν, Ρασπούτιν, βρε κάτι μου θυμίζει…

Γράφει ο Θεόφιλος Νικολαϊδης, Επιχειρηματίας

Στις 15 Ιουλίου 2020 ανακοινώθηκε το πόρισμα της Προκαταρκτικής Επιτροπής για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο. Σύμφωνα με το πόρισμα προτάθηκε η παραπομπή του Παπαγγελόπουλου για οκτώ αδικήματα εκ των οποίων τα τέσσερα φέρουν κακουργηματικό χαρακτήρα. Και όπως τόνισε τότε ο Πρόεδρος της Επιτροπής «Δεν πρόκειται μόνο για τέλεση εγκλημάτων τα οποία διώκονται και τιμωρούνται κατά το κοινό ποινικό δίκαιο, αλλά για έκνομες πράξεις, που πλήττουν αυτή καθαυτή την λειτουργία του Δημοκρατικού μας Πολιτεύματος . Αγγίζουν την Συνταγματική Οργάνωση και Σύνταξη της Ελληνικής Πολιτείας, βασικό στοιχείο της οποίας είναι η διάκριση εξουσιών».

Βαριές κουβέντες για πολύ βαριά αδικήματα που περιγράφουν πράξεις εσχάτης προδοσίας. Επίσης στο ίδιο πόρισμα γίνεται αναλυτική αναφορά για την εμπλοκή και πιθανή συμμετοχή στην σκευωρία Novartis και μη πολιτικών προσώπων που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα της τακτικής Δικαιοσύνης. Τα πρόσωπα αυτά είναι οι εισαγγελείς Διαφθοράς Ελ. Τουλουπάκη, Χρ. Ντζούρας και Στ. Μανώλης καθώς και οι δημοσιογράφοι που φέρεται να συμμετείχαν στην εγκληματική συμμορία Φιλιππάκης, Τάρκας και Παπαδάκου και επίσης ζητείται να διερευνηθεί από την ανάκριση και άλλων φυσικών προσώπων και ιδίως του δημοσιογράφου Βαξεβάνη.

Αυτά έγιναν τον Ιούλιο του 2020. Σήμερα βαδίζουμε προς το τέλος του Μαρτίου του 2021 και σε λίγο ξεπροβάλλει ο Απρίλιος. Θα φτάσουμε τους 9 μήνες, που κύηση να είχαμε το παιδί θα είχε γεννηθεί! Τι έγινε εκείνη η υπόθεση που από τότε, εμείς ο απλός λαός αλλά αυτός που εξουσιοδοτεί την Εξουσία, δεν ξανακούσαμε; Υποτίθεται πως σε όλο το μετέπειτα από τον Ιούλιο του 2020 διάστημα η τακτική Δικαιοσύνη θα ενεργούσε ανακρίσεις για όσα η Επιτροπή ανέφερε για τα μη πολιτικά πρόσωπα πρόσωπα, για τις κατηγορίες των εισαγγελέων Αγγελή και Ράϊκου και γενικά θα “έδενε” την υπόθεση και θα οδηγούσε τους όποιους κατά την γνώμη της ενεχόμενους σε αδικήματα στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Η ταχύτητα της ελληνικής Δικαιοσύνης είναι γνωστή, αλλά για μας τους μη νομικούς που δεν γνωρίζουμε όλες τις νομικές διαδικασίες μεν αλλά κοινή λογική διαθέτουμε, αυτή η λογική μας λέει πως δεν είναι δυνατόν κάποιος που από τον ανακριτή του βρέθηκε ένοχος τον Ιούλιο του 202ο για πράξεις ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, να μην έχει ακόμα οδηγηθεί στις δικαστικές αίθουσες για να αποδειχθεί αν πράγματι είναι ένοχος η αθώος, οκτώ μήνες μετά.

Δεν μας ενδιαφέρουν όλες οι γραφειοκρατικές αγκυλώσεις της Δικαιοσύνης. Μας ενδιαφέρει η άμεση απόδοση της Δικαιοσύνης και οι μεν ένοχοι να τιμωρηθούν όπως προβλέπει το Σύνταγμα και οι νόμοι και όποιοι είναι αθώοι να αποδοθούν λευκοί στην Κοινωνία. Δεν νοείται ακόμα μεγαλύτερη καθυστέρηση, εκτός αν κάποιοι προσπαθούν να ξεχαστεί το θέμα που εν μέρει το έχουν καταφέρει.

Διάβαζα τις προάλλες ένα ιστορικό ανάγνωσμα και αναφερόταν στον σατανικό Ρασπούτιν. Μόλις διάβασα το όνομα του σκέψεις άρχισαν να στροβιλίζουν το μυαλό μου. Ρασπούτιν, Ρασπούτιν, βρε κάτι μου θυμίζει αυτό το όνομα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.