Απαράδεκτες οι δηλώσεις του ΠτΔ στον Αγιασμό

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού

Ο ΠτΔ παρέστη στον Αγιασμό σχολείου της Αθήνας με πολλούς αλλοδαπούς και καλά έκανε να τους εμψυχώσει.

Οι δηλώσεις του όμως ήταν υποβολιμαίες, καθαρά για να αλλάξει την κοσμοθεωρία των Ελλήνων και να μισήσουν τη χώρα τους.

Θα έπρεπε να ξέρει όσο και αν είναι παροπλισμένος μέσα στο μέγαρό του, ότι η Αχίλλειος Πτέρνα των Ελλήνων είναι η βασική αξία που έχει περάσει στη συνείδηση και το υποσυνείδητό τους, η Αξία της Πατρίδας τους.

Αν ο ίδιος είχε λόγους να τη μεταβάλλει στον εγκέφαλό του, στο λαό δεν θα μπορέσει.

Ακόμα δεν το κατάλαβε ότι έχασαν τις εκλογές κυρίως λόγω της απαξίωσής τους προς την πατρίδα;

Ποιους λόγους έχει να προκαλεί τους Έλληνες τόσο απαράδεκτα λέγοντας:

<<Ξέρω πού είμαι. Είστε το μέλλον αυτού του τόπου>>

Αν έλεγε είστε το μέλλον του πλανήτη και η εκκολαπτόμενη κοινωνία της Γης θα ήταν σωστό.

Αν ακόμα έλεγε παριστάνοντας τον Χριστό αφού ήθελε να πει κάτι για τον σκοπό του <<Υμείς εστέ το άλας της Γης>> πάλι θα ήταν πιο δικαιολογημένο.

Το να πει <<Το μέλλον αυτού του τόπου>> δηλαδή της Ελλάδας το μέλλον, γιατί είναι τα παιδιά από τις χώρες της Αφρικής από το Πακιστάν από την Ρωσία και από τις άλλες χώρες; Με ποια λογική; Της πολυτισμικότητας; Δεν την αρνούμαστε, γιατί είμαστε πολίτες του κόσμου, είμαστε και πατριώτες. Πρώτα όμως υποστηρίζουμε το σπίτι μας ως φυσιολογικά όντα του πλανήτη.

Γιατί να μην είναι στις χώρες τους με τον πολιτισμό τους να τους επισκεπτόμαστε και να μας επισκέπτονται, ν ανταλλάσσουμε απόψεις και θα πρέπει να μας επιβαρύνουν στη χώρα μας σε όλα, επειδή μας το επιβάλλουν οι πολιτικοί για να εξυπηρετήσουν άλλους;

Αυτός ο τόπος δεν έχει κατοίκους που σέβονται και συνεργάζονται με τ άτομα του πλανήτη υποστηρίζοντας το σπίτι τους;

Οι ίδιοι οι πολιτικοί που μας επιβάλλουν και μας υποβάλλουν αυτό κάνουν στο σπίτι τους;

Το σπίτι τους το οχυρώνουν να μη βλάπτονται οι δικοί τους. Εμάς γιατί προσπαθούν να μας βλάψουν;

Έχει άρα κάποια στοιχεία ότι δεν μπορούν να αναπαράγονται οι Έλληνες και πρέπει να φέρνουν άτομα από τις υπανάπτυκτες χώρες για να μας εκμεταλλεύονται αξιακά ,πολιτισμικά, οικονομικά, κοινωνικά, θρησκειολογικά;

Μόνο οι Έλληνες που έχουν συμφέροντα το δέχονται αυτό. Οι άλλοι αντιδρούν και το θεωρούν πρόκληση και ρατσισμό κατά των Ελλήνων.

Θα γιορτάσουμε υποτίθεται με φιέστες την Ελληνική Επανάσταση και ταυτόχρονα πάμε κόντρα στον αγώνα των Ηρώων για να εξυπηρετηθούν άλλοι;

Οιφυσιολογικοί Έλληνες που σέβονται και αγαπούν τους συγκατοίκους στον πλανήτη και ταυτόχρονα υποστηρίζουν το σπίτι τους, θα αντιδράσουν στην εκμετάλλευση και το μίσος προς την Ελλάδα που σπείρει ο κάθε ένας πολιτικός με τον τρόπο του ύπουλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.