Δημογραφικό και μετανάστες “τελειώνουν” την Ελλάδα

Γράφει ο Γιώργος Παντάκης

Όλα τα θέματα αυτό το διάστημα είναι σοβαρά και τα περισσότερα μας δίνουν να καταλάβουμε σε τι εποχή ζούμε και με τι επικίνδυνα άτομα έχουμε να κάνουμε.

Σε αυτό το κείμενο δεν θα αναφερθούμε στα δημοσιονομικά ούτε στις φρεγάτες ούτε για στην… Ελληνική  NASA

Θα αναφερθούμε στο δημογραφικό και στο μεταναστευτικό.

Όλοι μας καθημερινά ακούμε διάφορα, σχεδόν από παντού, για τον τεράστιο όγκο των μεταναστών που έχει κατακλύσει την χώρα μας. Όμως με ένα κούνημα του κεφαλιού ή με έναν αναστεναγμό, «ξεπετάμε» και αυτό το θέμα (όπως δεκάδες άλλα,  που δεν μας ακουμπάνε προσωπικά…) και μετά χωνόμαστε μέσα στην ρουτίνα μας, στον μικρόκοσμο μας, που τον θεωρούμε ασφαλέστερο.

Επίσης συχνά ακούμε για το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας. «Η Ελλάδα γερνά», «Η Ελλάδα σε λίγα χρόνια θα είναι μικρότερη»….. και ξανά, με ένα κούνημα του κεφαλιού ή με έναν αναστεναγμό, ξεφούσκωμα, «ξεπετάμε» και αυτό το θέμα. Είπαμε δεν μας αφορά άμεσα, διότι δεν είναι κάτι που το βλέπουμε, δεν το πιάνουμε…

Εμείς όμως θα επιμείνουμε σε αυτό το θέμα μπας και αφυπνίσουμε ορισμένους και ειδικότερα την Πολιτεία, διότι μόνο αυτή, όπως έχει η κατάσταση στην Ελλάδα, μπορεί ή μάλλον επιβάλλεται να μεριμνήσει για την αναζωογόνηση του έθνους.

Η σκληρή πραγματικότητα έχει ως εξής, (μπαίνουμε απευθείας στον πυρήνα του προβλήματος για να μην μακρηγορούμε).

Η Ελλάδα σε 30 χρόνια, το 2050 (είναι πολύ κοντά) θα έχει πληθυσμό, το πολύ, 7 με 8,000,000! Την ίδια περίοδο υπολογίζεται ότι η Τουρκία θα έχει πάνω από 100,000,000! Οι γείτονες Αλβανοί θα έχουν πολύ περισσότερο πληθυσμό και θα έχουν πλημμυρίσει με τις κατά τόπους μειονότητες τους, κι άλλες χώρες των Βαλκανίων.

Όπως βλέπουμε το δημογραφικό είναι μπροστά μας και είναι βόμβα στα θεμέλια της κοινωνίας που εκτός από την οικονομία απειλεί και την ίδια μας την ύπαρξη ως έθνος.

Όμως πέρα από την δυσκολία της τεκνοποίησης των ζευγαριών λόγο της οικονομικής κρίσης, υπάρχει άλλη μια βόμβα στο θεμέλια της χώρας. Οι υποτιθέμενοι πρόσφυγες. 

Η εποίκηση και αλλοίωση του πληθυσμού μας, είναι συνειδητή επιλογή. Γι’ αυτό και άνοιξαν τα σύνορα μας το 2015, Τσίπρας και κυρά Τασία! Ο βιασμός της ελληνικής κοινωνίας από την πρώτη φορά αριστερά, δεν έχει τελειωμό.

Όπως όλοι αυτοί οι λαθρομετανάστες δεν έχουν καμιά απολύτως σχέση με πρόσφυγες!!!

Αντί  άλλων λέξεων θα παραθέσω ένα έγγραφο της Αστυνομίας της Σάμου. Τα συμπεράσματα δικά σας. 

 

 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΑΜΟΥ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΑΜΟΥ – Κ.Υ.Τ.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ  19/20 Απριλίου 2018

3 σκέψεις σχετικά με το “Δημογραφικό και μετανάστες “τελειώνουν” την Ελλάδα

 • 30/04/2018, 19:35
  Permalink

  Συμφωνῶ ἀπολύτως! Ὅμως, τί συμβαίνει μὲ τοὺς ψηφοφόρους; Τί ἄλλο πρέπει νὰ δοῦν;

  Σχολιάστε
 • 01/05/2018, 09:58
  Permalink

  Είναι βέβαια κοινοτυπία να τονίσω ότι το δημογραφικό είναι το σοβαρότερο εθνικό μας πρόβλημα. Το χειρότερο είναι ότι επιτείνεται με την άκριτη , υπονομευτική της εθνικής μας ταυτότητας και άκρως επικίνδυνη “ελληνοποίηση” ,εν δυνάμει εκατοντάδων χιλιάδων αλλογενών και αλλόθρησκων μεταναστών ή προσφύγων, που σταδιακά αλλά γρήγορα και μαζικά αλλοιώνουν την σύνθεση του Ελληνικού πληθυσμού και αναπόφευκτα και του εκλογικού σώματος. Αυτό φυσικά γίνεται συνειδητά απο την Αριστερά (και την ουρά της) που μας κυβερνά,για να διατηρηθεί ή να επανέλθει σύντομα στην εξουσία, μετά τις προσεχείς εκλογές.
  Δυστυχώς η αντιστροφή της δημογραφικής συρρίκνωσης είναι χρονοβόρα διαδικασία, απαιτεί ανατροπή κοινωνικών στερεότυπων, προυποθέτει κρατική στήριξη και κινητροδότηση,που υπό συνθήκες οικονομικής κρίσης και ύφεσης καθίστανται εξαιρετικά δύσκολη . Είναι όμως απαραίτητη για την εθνική μας επιβίωση και οι γενναίες αποφάσεις πρέπει να ληφθούν κατεπειγόντως μετά την προσδοκώμενη πολιτική αλλαγή! Εκείνο που πρέπει να αλλάξει επίσης, είναι το φρόνημα των Ελλήνων: Να ανασκουμπωθούμε, να εγκαταλείψουμε τον εφησυχασμό μας και την λογική της ήσσονος προσπάθειας και να δείξουμε έμπρακτα ότι μπορούμε να είμαστε άξιοι συνεχιστές της εδώ παρουσίας και δημιουργίας των άξιων προγόνων μας. Με εύρωστες ελληνικές οικογένειες, με ισχυρή και πειστική αμυντική αποτροπή, με παραγωγική και ανταγωνιστική οικονομία, με αριστεία και καινοτομία στην Επιστήμη και τα Γράμματα, με κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη ,όπως επιβάλλει η Ορθόδοξη Παράδοσή μας. Σε μιά τέτοια Πατρίδα δεν θα υπάρχει ”διαρροή εγκεφάλων” , και οι εκατοντάδες χιλιάδες επιστήμονες και εργαζόμενοι ¨Ελληνες μετανάστες θα επανακάμψουν στα Πάτρια εδάφη μας για να στηρίξουν την εθνική μας ανάταξη και να αξιοποιήσουν τις αναπτυξιακές ευκαιρίες που αυτή θα προσφέρει.Και βέβαια για να χαρούν το ελληνικό περιβάλλον, το κλίμα και τον ελληνικό τρόπο ζωής!

  Σχολιάστε
 • 02/05/2018, 18:11
  Permalink

  Συμφωνώ με την ανάλυση σου για την οποίαν θα έλεγα ότι θα μπορούσε να είναι καί η “συνέχεια” του αρχικού άρθρου, σε άλλο κείμενο.
  Σ’ ευχαριστώ πολύ για την ανάγνωση του κειμένου και το χρήσιμο σχόλιο σου

  Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.