Ζήτω! Ο Φίλης ένωσε την καθολική με την ορθόδοξη εκκλησία

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός, Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού

Αυτή τη διάνοια περίμεναν απ’ το 1054 που έγινε το σχίσμα των εκκλησιών. Καταργούμε είπε την Αγ. Τριάδα, γιατί είναι παρωχημένη. Τους ρώτησε τους παπικούς και συμφωνήσαν; Του είπαν, είσαι εφευρέτης δεν το είχαμε σκεφτεί εμείς.

Θα κάνουμε τον Σταυρό μας με όλη την παλάμη, αντί για τον Τριαδικό Θεό είπε ο Φίλης. Σε λίγο μην εκπλαγείτε, αν τον ακούσετε να κάνει και τον Λούθηρο, για να ενώσει και τους προτεστάντες. Ποιος; Ο Φίλης που δεν μπόρεσε να τελειώσει ούτε τη σχολή του.

Φεύγουμε απτήν Πλάκα… τώρα και πάμε στο Θησείο!

Για να εξυπηρετήσουν τους εαυτούς τους και διαφόρους άλλους, προσπαθούν να μας κάνουν φορμάτ στον εγκέφαλο! Δεν θα τους επιτρέψουμε!

Διακρίνουμε νοητική στέρηση σε όλη τη φατρία, όταν δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι σήμερα με τόση πληροφορία, δεν μπορούν να επιβάλλουν αλλαγή στα πηγμένα καλούπια αιώνων. Αναρωτιέμαι, τόση αλαζονεία, ποιοι νομίζουν ότι είναι; Αμελητέες ποσότητες και ποιότητες στις συνειδήσεις του λαού.

Εκείνος ο φιλόσοφος νομίζει ότι μπορεί να αλλάξει τα βιβλία και να πείσει παιδιά, όταν σήμερα όλους αυτούς τους λαομίσητους τους βρίζει όλος ο κόσμος όπου και να βρεθείς; Αυτοί που τους ψήφισαν λένε τι πάθαμε ; Δεν αφήναμε τον Σαμαρά να ολοκληρώσει; Παρασυρθήκαμε απτις βρισιές των Τσιπροκαμενων. Πρέπει να τιμωρηθούν! Μας εξαπάτησαν.

Όλοι οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί λέμε στα παιδιά, ότι τα βιβλία τους είναι σκόπιμα μπερδεμένα και προπαγανδιστικά. Τους μαθαίνουμε να τα κρίνουν και να τα απορρίπτουν. Δεν τους φοβόμαστε.

Δεν τους ενδιαφέρουν τα αιχμάλωτα παιδιά μας (τα δικά τους είναι ασφαλή θα μου πείτε, ανάλγητοι ήταν πάντα)

Δεν τους ενδιαφέρουν οι καθημερινοί εξευτελισμοί τους, όταν βγάζουν ειδικό νόμο για τον Μπαλαούρα και φαίνεται η ανηθικότητά τους δια γυμνού οφθαλμού την οποία εμείς διατυμπανίζαμε απτό 13.

Δεν τους ενδιαφέρει ότι μετά τον Αύγουστο που μας βγάζουν απ’ το μνημόνιο, θα πεινάσει ο κόσμος, η ανεργία θα αυξηθεί και θα πηγαίνουν να ζητούν πάλι; Δεν τους ενδιαφέρει ότι κόβουν τις συντάξεις, ότι τα παιδιά μας φεύγουν στο εξωτερικό ακόμα και για να σφουγγαρίζουν σκάλες;

Δεν τους ενδιαφέρει ότι ο κόσμος κάνει συλλαλητήρια παντού να μη παραδώσουν τ’ όνομα Μακεδονία και κάνουν τους θεούς οι ηπαρμένοι συμφεροντολόγοι.

Φανταστείτε πόσο μισούν τους μη δικούς τους ανθρώπους, ενώ τα αδιάντροπα, ανεπρόκοπα τσιράκια τους τα διορίζουν και τα πληρώνουμε με αίμα. Φόρους που δεν είχε ξαναδώσει η χώρα μας. Έβλαψαν σαν αντιπολίτευση, όταν έκαιγαν πόλεις και δεν άφηναν τίποτα καλό να γίνει στη χώρα, βλάπτουν στη νιοστή σαν κυβέρνηση.

Αυτούς τους ιδιοτελείς υλιστές τους ενδιαφέρει μόνο ότι η Αγ. Τριάδα ότι είναι παρωχημένη; Φανταστείτε !

Ακόμα τους ανεχόμαστε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.