Να κατεβάσει η ΝΔ κομματικά ψηφοδέλτια σε κάθε Δήμο της Χώρας

Γράφει ο Σεραφείμ Νικολάου, Πολιτικός Επιστήμονας

Αντικρίζοντας τον τίτλο , πολλοί θα έχουν έντονες επιφυλάξεις . Και αυτοί θα είναι όχι μόνο από την αντίθετη παράταξη αλλά και από την ίδια . Θα επικαλεστούν την τοπική ιδιαιτερότητα της κάθε περιοχής και τις τοπικές ανάγκες .

Θα πρέπει όμως να κατανοήσουν οι ίδιοι την κρισιμότητα της κατάστασης της Χώρας , την ανάγκη κομματικής συσπείρωσης αλλά και την  ιδιάζουσα περίπτωση στην ιδέα ότι ο κ. Τσίπρας θα επιχειρήσει τετραπλές κάλπες για να διασπάσει.

Θεωρώ λοιπόν ότι στην περίπτωση που ο κ. Τσίπρας επιχειρήσει τετραπλές εκλογές , η ΝΔ πρέπει να κατεβάσει κομματικά ψηφοδέλτια σε πλείστους δυνατόν δήμους της Χώρας .

Ο τυφώνας Νέα Δημοκρατία πρέπει να σαρώσει τα πάντα. Αυτό το μήνυμα πρέπει να δοθεί και σε τοπικό επίπεδο.

Σύμφωνοι ! Η κεντρική πολιτική έχει την μέγιστη αρμοδιότητα, η τοπική πολιτική όμως δίνει τα δικά της μηνύματα και θέτει προσκόμματα στην κεντρική !

Δήμαρχοι του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αυτοί που σιγοντάρουν ομοϊδεάτες σε περιφερειακές ή βουλευτικές υποψηφιότητες; Πρέπει λοιπόν να φανεί η πολιτική αλλαγή με την έκπτωση όλων αυτών που με μια αντίθετη  κυβέρνηση θα έθεταν εμπόδια στο πολυποίκιλο αναπτυξιακό πρόγραμμά της ΝΔ ,όπως τώρα ευνοούν με κάθε τρόπο την παραμονή της Αριστεράς στην εξουσία , και που συμβολίζουν στο κάτω κάτω το παλιό που υπηρέτησαν και φεύγει.

Υπάρχουν καλοί Δήμαρχοι του ΣΥΡΙΖΑ; Δεν θα πω ότι δεν υπάρχουν όπως η περίπτωση του Γ . Ιωακειμίδη στην Νίκαια . Αλλά η συγκυρία σε αυτή τη χρονική στιγμή ,αλλά και το εκλογικό σύστημα της απλής αναλογικής επιβάλλει μια πολιτική απόφαση τετραπλή. Η ψήφος στους Νεοδημοκράτες ευρωβουλευτές πρέπει να συνοδευτεί από την ψήφο στους Νεοδημοκράτες βουλευτές ανάλογα με την προτίμηση του ατόμου ως προς τα ονόματα , στον Νεοδημοκράτη Περιφερειάρχη όπως ανακοινώνονται τα χρίσματα προσφάτως και σε αυτές τις επιλογές πρέπει να προστίθεται μια δημοτική παράταξη που θα έχει το χρίσμα ή την στήριξη της ΝΔ, ώστε οι πολίτες να έχουν μια ολοκληρωμένη πολιτική λύση για όλο το φάσμα της πολιτικής σε ευρωπαϊκό  , εθνικό, περιφερειακό και τοπικό επίπεδο , να επιτυγχάνεται συνοχή μεταξύ των βαθμίδων και κυρίως να δοθεί το μήνυμα της πλήρους αλλαγής πορείας προς την κανονικότητα , της πλήρους και ολοκληρωμένης  πολιτικής αλλαγής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.