Καλούς φωτισμούς σε όλους!

Του Ευάγ. Αθανασιάδη(*)

«Σήμερα τα Φώτα και οι Φωτισμοίκαι χαρά μεγάλη και Αγιασμοί»

Μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης.

Να ευχηθούμε σε όλους Καλή Φώτιση. Την έχουμε ανάγκη όλοι.

Στην κρισιμότητα των ημερών λαμβάνονται μεγάλες και σοβαρές αποφάσεις.

Ο καθένας μας πρέπει, να έχει ευθυκρισία, σύνεση, σωστή αντίληψη και σωστή αξιολόγηση των γεγονότων.

Οι νέοι μας, κυρίως, αποφασίζουν να ξενιτευτούν, μια απόφαση που θα καθορίσει τη ζωή τους.

Εθνικά Θέματα βρίσκονται στο προσκήνιο και θα καθορίσουν τις εξελίξεις στο μέλλον.Θα λυθούν ή θα γίνουν βαθύτερες πληγές που θα χαίνουν.

Όλοι μας έχουμε συμμετοχή στις αποφάσεις. Δεν μπορούμε να μείνουμε αδρανείς και αδιάφοροι.

Χρειάζεται συνετή εγρήγορση και δραστηριοποίηση.

Μεγάλο βάρος πέφτει στους Βουλευτές και ιδιαίτερα στους Βουλευτές της Β. Ελλάδος. Και είναι βουλευτές εθνικά ευαίσθητοι, άλλοι νέοι βουλευτές. Κάποιων θα κριθεί το πολιτικό τους μέλλον. Αλλά κρίνεται και το μέλλον της Ελλάδος.

Η κύρια Ευθύνη όμως παραμένει στον Υπουργό Εξωτερικών και τους Αρχηγούς των Συγκυβερνόντων Κομμάτων, που οι αποφάσεις τους αυτές θα τους ακολουθούν. Τα κεφάλαια της Ιστορίας αρχίζουν με τα ονόματα των Ηγετών.

Δεν πρέπει να παραγνωρίζετε και η ευθύνη της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και λοιπών κομμάτων, οι οποίοι με φρόνηση πρέπει να συγκροτούν Εθνικές Θέσεις, προς υποβοήθηση των Κυβερνόντων, για να ανταπεξέλθουν εποικοδομητικά στην Εθνική πρόκληση.

Η Ευχή γίνεται όλο και πιο επίκαιρη και αναγκαία:

«Κ Α Λ Η  Φ Ω Τ Ι Σ Η  Σ Ε  Ο Λ Ο Υ Σ»

Όταν τα ανθρώπινα σε απογοητεύσουν, ο Θεός έχει τον λόγο.Είναι η στιγμή της υπέρβασης, η στιγμή του θαύματος.

(*) Ο Ευάγ. Αθανασιάδης είναι Συνταγματάρχης ε.α.

One thought on “Καλούς φωτισμούς σε όλους!

  • 28/05/2018, 09:15
    Permalink

    ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΣΑΣ . ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ!ΕΓΚΥΡΗ! ΕΓΚΑΙΡΗ! ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! Η ΤΕΛΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΤΑΤΑ! ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΘΕΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ! ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ! ΣΑΣ ΕΧΟΜΕ ΑΝΑΓΚΗ!.ΕΙΜΑΟ ΕΤΕΟΚΡΞΣΣΑ=ΓΝΗΣΙΑ ΚΡΗΤΙΚΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΤΕ ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΙ ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΗΤΕΣπχΚΡΙΑΡΑΣ ,ΧΑΤΖΗΔΑΚΙΣ ΚΛΠ. ! ΓΜΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΤΑΠΕΡΑΜΕΝΤΟ ΤΩΝ ΚΡΗΤΩΝ ! ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΚΡΗΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟΝ! ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΣΑ ΕΣΑΣ! ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΧΛΑΚΗ ΤΟΥ ΠΕΤΟΥ ΕΚ ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΧΑΝΙΩΜ ΚΡΗΤΗΣ ΔΙΑΜΕΝΟΥΣΑ ΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟΝ ΦΑΛΗΡΟΝ [ΜΕ ΣΥΧΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΚΙΣΣΑΜΟ ΧΑΝΙΑ-ΚΡΗΤΗ]!!!!!!!!!!!!!!!!

    Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.