Δεν αρκεί να πιάσεις τον ταύρο από τα κέρατα, πρέπει και να τον πετάξεις κάτω…..

Γράφει ο Θεόφιλος Νικολαϊδης, Επιχειρηματίας

Η ιστορία με τον Καμμένο έχει ξεπεράσει προ πολλού την κόκκινη γραμμή της Δημοκρατίας δεχόμενοι πως η Δικαιοσύνη είναι ένας από τους τρεις πυλώνες της.

Η επικοινωνία του υπουργού με ισοβίτη, με τα προσωπικά κινητά του καθενός και το περιεχόμενο των συνομιλιών που δεν έχει διαψευσθεί, είναι γεγονότα που σε άλλες χώρες δεν θα υπήρχε συζήτηση να παρέμενε ο υπουργός στην θέση του και σε άλλες πιο δημοκρατικά ευαίσθητες θα έπεφτε και η Κυβέρνηση. Εδώ βέβαια στην Νότια Βαλκανική όλα φαίνονται και εξετάζονται από άλλο πρίσμα.

Η Αντιπολίτευση και κυρίως η Αξιωματική αντέδρασε γρήγορα και σε πρώτη φάση έπιασε τον ταύρο από τα κέρατα και έδειξε να σκληραίνει την στάση της με ανακοινώσεις και κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις. Το γεγονός όμως  είναι να μην αφήσει τον ταύρο να της ξεφύγει αλλά να τον πολεμήσει με σθένος ως το τέλος μέχρι να τον πετάξει κάτω.

Το θέμα αυτό είναι πολύ σοβαρό.

Πολύ σοβαρότερο από την τραγωδία της Αίγινας όπου μετά από ολιγοήμερη φασαρία η ιστορία ξεχάστηκε. Πολύ σοβαρότερο από το ταξίδι του πρωθυπουργού στο Παρίσι, που λοξοδρόμησε από την Λισσαβώνα για να φέρει καλλυντικά για τους Έλληνες που και αυτό το σήκωσε ο Άδωνις και μετά λίγες μέρες για άγνωστο λόγο ξεχάστηκε και αυτό. Πολύ σοβαρότερο από πολλά κατορθώματα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που ξεσήκωσαν πολύ σκόνη στο παρελθόν και μόλις η σκόνη καταλάγιασε ξεχάστηκαν και αυτά.

Η ΝΔ δεν έχει το δικαίωμα απέναντι στους ψηφοφόρους της, απέναντι στους Έλληνες αλλά κυρίως απέναντι στην Δημοκρατία, δεν έχει το δικαίωμα να το καταπιεί και αυτό και μετά λίγες μέρες να ξεχαστεί και να πάμε για άλλα. Δεν έχει το δικαίωμα γιατί αν δεν το φτάσει μέχρι τέλους θα είναι και αυτή συνένοχη.

Θέλω να πιστεύω ότι αυτό είναι τόσο προφανές που δεν μπορούν να πουν πως δεν το καταλαβαίνουν. Ας περιμένουμε λοιπόν να δούμε αν αυτή την φορά τουλάχιστον θα εγκαταλείψει την αρένα μόνο όταν ο ταύρος θα κείτεται κάτω στο χώμα……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.