Χρόνια πολλά με λιγότερη έμφαση στην πολιτική εικόνα

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτσμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού

Χρόνια πολλά σε όλους μας, με λιγότερες πολιτικές φιγούρες περί φιλοζωίας και αθλητικών ασχολιών.

Οι κυβερνήτες κάθε χώρας καταλαβαίνουμε ότι θέλουν ψήφους. Προσπαθούν λοιπόν να προσελκύσουν τους φιλόζωους και τους αθλητικούς τύπους προβάλλοντας σχετικές δικές τους στιγμές. Έτσι τους έχουν πει οι επικοινωνιολόγοι τους και τους ακολουθούν.

Όταν όμως η πατρίδα στα εθνικά μας θέματα δεν είναι στα καλύτερα της, όταν ο κόσμος αγωνιά επειδή τα νησιά κατά λαμβάνονται από λαθρομετανάστες, όταν η χώρα σταδιακά αλώνεται, όταν ο Γείτων βρυχάται, είναι άσκοπη και άτοπη τέτοιου είδους επικοινωνία.

Το ότι δίνει κάποια κυβέρνηση για συντάξεις δεν πρέπει να εξαγοράζεται στις συνειδήσεις μας με άλωση της χώρας.

Πρώτα η πατρίδα μας και μετά οι συντάξεις. Πάρτε παράδειγμα το σπίτι σας. Έχετε χρήμα, μειώνεται ο ΕΝΦΙΑ, και γεμίζει με απρόσκλητους με μεσαιωνικό πολιτισμό επισκέπτες που ήρθαν να ωφεληθούν. Δεν έχουν καμία σχέση με τον ευρωπαϊκό πολιτισμό που με αγώνες τον έχουμε κατακτήσει και επί πλέον πρέπει να τους πληρώνουμε και να μας επιβάλλονται. Δεν θα αντιστεκόμαστε;

Ο Τσίπρας έδωσε τη Μακεδονία για τις συντάξεις και μας έριχνε δακρυγόνα. Έτσι θα έκλεινε τα στόματα και τα μυαλά. Για αυτό τον διώξαμε.

Τώρα έχουμε απαιτήσεις σύμφωνα με αυτά που είπαν οι τωρινοί, ώστε να μειωθούν οι λαθρομετανάστες στη χώρα μας για να μη μας γυρίζουν στον μεσαίωνα αξιακά, πολιτιστικά, πολιτισμικά και πάνω σε αυτό δεν δεχόμαστε ανταλλαγές.

Ξέρουμε ότι έρχονται και τα ασυνόδευτα… των 22 ετών για έναν σκοπό. Να κάνουν παιδιά με Ελληνίδες και να ριζώσουν την οπισθοδρόμηση τους στην Ελλάδα. Μέσα στην Ιστορία μετανάστευση γινόταν από αρχαιοτάτων χρόνων, αλλά έρχονταν για μια καλύτερη ζωή , φανερά, όχι επειδή κάποιες ΜΚΟ βγάζουν χρήμα απ αυτούς εις βάρος μας και μας και το σερβίρουν ύπουλα και υποβολιμαία.

Για αυτό αντιστεκόμαστε.

Επί πλέον να θυμίσουμε στους πολιτικούς ότι όταν πάνε στην εκκλησία για να ανάψουν κερί με Πίστη είναι προτιμότερο να μη παίρνουν κάμερες. Είναι θέμα προσωπικό τους και θέλουμε να δούμε την πίστη τους με πράξεις.

Άρα να σταματήσουν να ασχολούνται τόσο με την εικόνα και να κοιτάξουν την ουσία. Πρώτα η Πατρίδα και μετά τα κόμματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.