1000 ευχαριστώ από το Last Point

Πέντε μήνες λειτουργίας. Πάνω από 1000 αναρτήσεις, στην συντριπτική πλειοψηφία τους πρωτότυπες αναλύσεις. Δεκάδες άξιοι αρθρογράφοι. Χιλιάδες πιστοί αναγνώστες.

Το Last Point ξεκίνησε με στόχο να αποτελέσει “Μια ιστοσελίδα απόψεων με ακηδεμόνευτη γραφή, θαρραλέα ματιά και κριτικό πνεύμα. Το τελευταίο, το μόνιμο, το οριστικό καταφύγιο όσων δεν φοβούνται την αλήθεια!”, όπως πολύ γλαφυρά περιέγραφε και το Editorial που συνόδευε την εμφάνιση του.

Σε μια περίοδο έντονης κυβερνητικής προπαγάνδας και… δημιουργικών ασαφειών ένα νέο εγχείρημα προσπάθησε να δώσει διέξοδο σε φωνές που διέθεταν διακριτό λόγο, στέρεα επιχειρήματα, αναμφισβήτητες αξίες.

Αισθανόμαστε λοιπόν την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες μας. Παλαιότερους και νεότερους. Πιο μόνιμους ή πιο περιστασιακούς. Όσους μας εμπιστεύτηκαν τις σκέψεις τους και συνεχίζουν να το κάνουν από το υστέρημα του χρόνου τους. Μια ομάδα ανθρώπων που διαρκώς εμπλουτίζεται με αξιόλογες προσωπικότητες και κυρίως άποψη για τις εξελίξεις. Η συνεισφορά τους υπήρξε κάτι παραπάνω από πολύτιμη. Χωρίς την συμμετοχή τους το Last Point θα είχε παραμείνει απλά μια φιλόδοξη ιδέα.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ “χρωστάμε” και στους αναγνώστες μας. Στους ανθρώπους που ανακάλυψαν έναν νέο τόπο ανάδειξης ιδεών και αφιερώνουν μέρος της ημέρας τους για να διαβάσουν και να διαδώσουν το υλικό μας.

Αποτελούν το καλύτερο και μεγαλύτερο κεφάλαιο αυτής της προσπάθειας, την δύναμη μας, την παρακαταθήκη για τα επόμενα βήματα. Τους υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να βελτιωνόμαστε διαρκώς και να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους.

Καλό καλοκαίρι σε όλους (δεν μπορεί κάποια στιγμή θα έρθει…)!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.