Πολλά σύμφωνα συμβίωσης “Ελληνίδων” με Αφγανούς και Πακιστανούς

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού

Οι συμβολαιογράφοι Αθήνας εκτός από τις συνήθεις εργασίες που έχουν στο τέλος του έτους ( λόγω αντικειμενικών άξιων, τώρα και με το κτηματολόγιο), έχουν την εποχή αυτή επί πλέον και πολλά σύμφωνα συμβίωσης “Ελληνίδων” με Αφγανούς και Πακιστανούς.

Το χρήμα πέφτει πανταχόθεν σε αυτούς και αυτές, το συμφέρον επικρατεί στην καρκινογόνα κοινωνία και έρχονται απόγονοι επίσης συμφεροντολογικοί βασισμένοι στο κέρδος, που το βαφτίζουν συναίσθημα. Αν τις εκβιάζουν με τα παιδιά αργότερα, ότι θα τα πάρουν για τη χώρα τους, αν δεν τους δώσουν αυτές οικονομικά ανταλλάγματα μέσα στις σχέσεις συμφέροντος που εκμεταλλεύονται ακόμα και τα παιδιά τους.

Ο σκοπός της κυβέρνησης που τους μεταφέρει νύχτες στα χωριά μας, για να μην υπάρξουν αντιδράσεις επιτυγχάνεται; Πολύ το συμφέρον από όλα τα πεδία, για αυτό και η επιμονή τους και οι δικολαβικές δηλώσεις τους αντίθετες με τις πράξεις τους. Δημιουργούν μια σάπια ελληνική κοινωνία που γυρίζει αιώνες πίσω αντίθετα από τη θέληση του ελληνικού λαού.

Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί γυρίζεις την ελληνική κοινωνία πίσω ηθικά, αξιακά, πολιτισμικά; Γιατί έλεγες άλλα περί αυτού, όταν ανέλαβες;

Αλλά εμείς αντιστεκόμαστε στην οπισθοδρόμηση. Δεν πάμε πίσω.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Πολλά σύμφωνα συμβίωσης “Ελληνίδων” με Αφγανούς και Πακιστανούς

  • 15/01/2020, 15:41
    Permalink

    Μάλλον πρόκειται για λευκούς γάμους με σκοπό την απόκτηση υπηκοότητας. Αν όχι, τότε η τεράστια πολιτισμική διαφορά δεν επιτρέπει αισιοδοξία στη συμβίωση και οι τυχόν απόγονοι θα περιπλέξουν πολύ τα πράγματα. Αυτά όταν ο άντρας είναι ο αλλοδαπός. Στην αντίθετη περίπτωση που θα είναι πιο σπάνια, μπορεί και να λειτουργήσει ομαλά, ιδίως αν δεν επεμβαίνουν συγγενείς από μεριά της συζύγου.

    Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.