Πόσο αθώοι είναι… οι γονέας ένα και γονέας δυο;

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού

Τη γιορτή της μητέρας, ποιον θα γιορτάζουν οι Γάλλοι; Τη γιορτή του πατέρα; Γονέας ένα Μαρία. Γονέας δυο Περσεφόνη η γονέας ένα Γιώργος, γονέας δυο Γιάννης. Αν το επεκτείνει σε γονέας τρία και τέσσερα του ιδίου φύλου, εκτός από ψήφους, οι φίλες και οι φίλοι που μπορεί να μην είναι ομόφυλοι, θα παίρνουν μωρά μαζί με επιδόματα. Ο κάθε clochard (άστεγος, αλήτης) θα παίρνει την παρέα του και θα υιοθετεί παιδί η παιδιά. Εδώ και πολλά χρόνια στη Γαλλία βγάζουν μισθούς πολλοί άστεγοι που μένουν μαζί για τα επιδόματα. Με παιδί θα παίρνουν πιο πολλά. Γιατί να είμαστε συντηρητικοί και ρατσιστές; Γιατί να μην έχουν 6 γονείς και μόνο δυο; Να το επεκτείνει. Τι έχουν να χάσουν, μήπως κουραστούν στις εγκυμοσύνες και τις γέννες; Φεύγουμε από την Πλάκα τώρα και πηγαίνουμε όπου θέλει ο καθένας/μια

Υπάρχουν και εδώ στην Ελλάδα γονείς που υιοθετούν 2-3 παιδιά για να πάρουν μισθούς. Ειδικά από τα ανάπηρα παίρνουν πιο πολλά. Μερικοί το έχουν κάνει επάγγελμα και δεν νιώθουν καμία αγάπη

Υπάρχουν πολλές σκοπιμότητες από πίσω. Το θέμα είναι ότι τα παιδιά βγαίνουν χωρίς υγιή πρότυπα, μεγαλώνουν χωρίς το υγιές μητρικό ένστικτο, από άτομα που τα ενώνει το συμφέρον με αφύσικες ζήλιες ανάμεσα τους με άτομα του ιδίου φύλου, ενώ η κοινωνία δεν είναι μόνο γυναίκες ούτε μόνο άντρες. Κυρίως αυτοί προσπαθούν από διαταραχή να βγάλουν τον εγωκεντρισμό τους το ότι δεν υστερούν κοινωνικά.

Για ποιες κοινωνίες τα ετοιμάζουν; Παιδιά μονομερή πνευματικά, χωρίς να ξέρουν τους ρόλους τους μέσα στις κοινωνίες. Φυσιολογικοφοβικά. Μέχρι να τους μάθουν τους ρόλους θα είναι πολύ δυστυχισμένα και θα σπείρουν δυστυχία γύρω τους. Συζητήστε με παιδιά παρομοίων καταστάσεων να ακούσετε τι λένε, πριν εκφέρετε άποψη. Α προσέξετε οι ανελεύθεροι, μη σας πουν συντηρητικούς αν δεν υποστηρίξετε τη νέα ωφελιμιστική κατάσταση που κρύβει μόνο συμφέρον από όλες τις συνιστώσες. Χωρίς σκέψη, με λίγο υποκριτικό γέλιο, με λίγο τραβηγμένη προφορά για να κάνετε τους in,πείτε στις καφετέριες. Γιατί δεν είναι άνθρωποι αυτοί που δίνουν αγάπη; Μη κουραστείτε να σκεφτείτε, μείνετε στην επιδερμίδα.

Μην το επωάσετε στους εγκεφάλους σας ως κανονικό και για την Ελλάδα. Αν δεν συνέφερε δεν θα το έκαναν. Μερικούς για μην. εισόδημα άλλους για ψήφους. Συμφέροντα σε κάθε τι μη φυσιολογικό. Όπως συμβαίνει με αυτούς που τιμωρούνται επειδή επανατοποθέτησαν τον Χριστιανικό Σταυρό σε Ελληνικό νησί και μερικοί θα το επωάσουν ως κανονικό στους εγκεφάλους τους. Συμφέροντα και στη πρώτη περίπτωση και στην περίπτωση του Σταυρού. Μόνο που τα της Ελλάδας τα ξέρουμε. Ο Τσίπρας μαζί με τον Ιερώνυμο έχουν συμφωνήσει να είναι υποτελείς στους πολιτιστικά αγενείς, ψυχικά και κοινωνικά. Αν πήγαινε κάποιος στο σπίτι του Ιερώνυμου και του Τσίπρα και του έλεγε να κατεβάσουν τα κάδρα τι θα έκαναν; Θα τον έλεγαν αγενή και θα τον έδιωχναν. Στη χώρα όμως είναι για να εξυπηρετούν αλλότρια συμφέροντα.

Για αυτό κρατάμε πρώτα μέσα μας τον πολιτισμό μας τη θρησκεία μας την κανονικότητά μας, γιατί ξέρουμε ότι όλοι αυτοί προσπαθούν να μας κάνουν φορματ εγκεφάλου για να ωφεληθούν. Δε θα το καταφέρουν. Εμείς απαξιούμε να τους κάνουμε το ίδιο, αλλά τους διώχνουμε οσονούπω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.