Ποιοι ευθύνονται για το θέαμα των εισβολέων στο γραφείο Γαβρόγλου;

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού

Ουσιαστικά οι ίδιοι οι συριζανελίτες και   οι παλαιότεροι τσιπροκουκουέδες, για τον σπόρο που έχουν ρίξει στα μυαλά των γονέων.  Πρότυπο μερικών ο ίδιος  ο  Τσίπρας  που έκανε καταλήψεις και έτσι χωρίς γνώσεις, χωρίς μόρφωση, χωρίς παιδεία ,χωρίς  αγωγή χωρίς προσόντα, χωρίς ικανότητες, μόνο με θεατρινισμό αναρριχήθηκε.  Μερικοί γονείς λόγω Τσίπρα, ωθούν  υποσυνείδητα τα παιδιά τους  προς αυτή την κατεύθυνση λόγω ασθενικών προτύπων.

Βγαίνει  ο υπουργός να κάνει τον καλό , λέει να πίνουν ένα ποτάκι τα παιδιά , να ερωτεύονται , να ξυπνούν αργά, για να πάρει ψήφους. Δεν έχει μιλήσει με παιδιά προφανώς, γιατί  τα περισσότερα απαξιώνουν αυτές τις δήθεν παροχές. Ξέρουν ότι δεν είναι για το καλό τους.

Το θέμα της συμπεριφοράς όμως είναι θέμα αγωγής. Τα παιδιά με  αγωγή και με πολιτισμό ψυχής δεν συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο ακόμα και αν διαφωνούν. Ακόμα και αν τα ωθήσεις  να συμπεριφερθούν  με κάποια βία,  δεν το δέχονται μέσα τους, αν έχουν  αγωγή απτό περιβάλλον τους. Βρίσκουν άλλους τρόπους πιο κοινωνικούς πιο πολιτισμένους.

Η ζούγκλα που οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχουν δημιουργήσει πρέπει να εκπολιτιστεί  εκ βάθρων αφού τους διώξουμε.

Παρεμπιπτόντως βάζει ένα υπουργό παιδείας, άτομο που είναι ηλεκτρονικά αναλφάβητο σήμερα . Άτομο που δεν χειρίζεται υπολογιστή και το γραφείο του έχει τόση χαρτούρα και αταξία  που αντανακλά τη σκέψη του , τόσα χαρτιά σήμερα  που δεν είχαν ούτε πριν  από πολλά  χρόνια  στα υπουργεία! Ντροπή για την κοινωνία!

Η ίδια η Φωτίου επίσης είχε παραδεχτεί ότι δεν ξέρει υπολογιστή. Σήμερα που άτομα 87 ετών, βγάζουν ακόμα και τα κοινόχρηστά τους με το excel. Φανταστείτε τι παρωχημένους και αμόρφωτους  υπουργούς έχουμε. Φυσικά και άπειρους. Έχει μεγάλη σημασία για την κοινωνία να έχουμε ανεπίδεκτους μαθήσεως υπουργούς και να παίρνουν αποφάσεις για εμάς.  Κοιμάστε ήσυχοι για τα παιδιά σας μετά από όλα αυτά;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.