Οι αρνητές υπογράφουν όσα λένε;

Γράφει ο Απήγανος

Κάποιοι αρνητές του εμβολίου, αφού το επιχείρημα τους “δεν υπάρχει ιός, θέλουν να μας φιμώσουν” κατέρρευσε, διότι ο κόσμος πεθαίνει σαν τα μαμούνια, τώρα ξεκίνησαν μια νέα εκστρατεία για τον μη εμβολιασμό του κόσμου, χωρίς φυσικά να φέρουν καμία ευθύνη για τις συνέπειες από τυχόν αποδοχή των απόψεών τους.

Πιάστηκαν τώρα, από μια τυπική διαδικασία, την υπογραφή των ανθρώπων που θα κάνουν το εμβόλιο ότι αποδέχονται τις παρενέργειες του εμβολίου. Επιχείρημα που απευθύνεται σε όμοιους τους, άβουλους, δειλούς ανθρώπους με κοινωνικά προβλήματα καταξίωσης και μηδενική προσωπικότητα, αλλά και σε κάποιους ευκολόπιστους αφελείς.

Δεν προσβάλλω κανέναν διότι αυτά δεν τα κατεβάζω από το κεφάλι μου. Το δικαίωμα μου το έδωσαν οι ίδιοι που απαίδευτα υιοθετούν ό,τι ακούν από μη ειδικούς, επειδή δεν τους βολεύουν όσα λένε οι επιστήμονες. Αυτοί προσβάλλουν τον εαυτό τους και όχι εγώ αυτούς.

Επειδή εγώ ΔΕΝ είμαι ειδικός, γι’ αυτό προσπαθώ να ενημερώνομαι από αυτούς. Και όχι μια φορά αλλά συνεχόμενα και από διαφορετικές πηγές, για να σιγουρευτώ για την οικογένεια μου και εμένα, όχι για να κάνω τον έξυπνο σε άλλους.

Η νέα εκστρατεία που κάνουν για την κοινωνική τους καταξίωση οι ινστρούχτορες του διαδικτύου, αφορά μια ερώτηση – παγίδα που κάνουν στα “θύματα” τους. Στηριζόμενοι σε ένα πραγματικό γεγονός που είναι η υπογραφή σε ένα συγκεκριμένο έντυπο του Υπουργείου Υγείας, με το οποίο θα επιβεβαιώνουν οι υποψήφιοι εμβολιζόμενοι ότι έχουν ενημερωθεί και αποδέχονται τον εμβολιασμό, καθώς και τις τυχόν ανεπιθύμητες ενέργειες. Αυτό όμως που εσκεμμένα αποκρύπτεται, είναι ότι της αποδοχής του εμβολιασμού και των ενδεχομένων παρενεργειών του, προηγείται μια ολόκληρη διαδικασία.

Πρώτα ο πληθυσμός θα ενημερωθεί ποιοι ΔΕΝ μπορούν να κάνουν το εμβόλιο (αλλεργικοί, όσοι παίρνουν αντιπηκτικά χάπια… κλπ).
Έπειτα θα ερωτηθεί κάθε υποψήφιος ξεχωριστά για το ιατρικό του ιστορικό και φυσικά εάν θέλει να κάνει το εμβόλιο.
Μετά, όταν θα πάει να εμβολιαστεί θα ενημερωθεί από τον γιατρό για τυχόν παρενέργειες που θα προκαλέσει το εμβόλιο.
Στην συνέχεια θα πρέπει να υπογράφουν ένα συγκεκριμένο έντυπο του Υπουργείου Υγείας, με το οποίο θα επιβεβαιώνουν ότι έχει ενημερωθεί και αποδέχονται τον εμβολιασμό, καθώς και τις τυχόν ανεπιθύμητες ενέργειες.

Η ως άνω διαδικασία δεν είναι καινούρια ή πρωτάκουστη. Είναι αυτή που ακολουθείται κάθε φορά για τον εμβολιασμό, τη λήψη ενός φαρμάκου, την υποβολή σε μια ιατρική πράξη κοκ. Ειδικά δε η ενημέρωση για τυχόν παρενέργειες, και κατ’ επέκταση για ασθενείς που δεν πρέπει να το κάνουν, πάντα γίνεται για οποιοδήποτε εμβόλιο κάνει κάποιος, είτε είναι 2 ετών, είτε 85.

Η ως άνω διαδικασία καμία σχέση δεν έχει με όσα ισχυρίζονται αυτοί που θέλουν να επιβάλλουν στον κόσμο να μην εμβολιαστεί για λόγους που μόνο οι ίδιοι γνωρίζουν.

Η ιατρική κοινότητα υπεύθυνα και θαρραλέα ανοίγει όλα τα χαρτιά της και ενημερώνει με λεπτομέρεια τους υποψήφιους. Σου παρουσιάζει καθαρά την κατάσταση και σε αφήνει να επιλέξεις.

Ερώτηση. Οι αρνητές που δίνουν νυχθημερόν μάχη για να μην εμβολιαστεί ο κόσμος με διάφορα επιχειρήματα, τα υπογράφουν σε επίσημο κρατικό χαρτί; Παίρνουν την ευθύνη για όσους προσπαθούν να πείσουν με νύχια και με δόντια να μην εμβολιαστούν, ότι ΔΕΝ θα τους συμβεί κάτι κακό ή ότι δεν θα μεταδώσουν τον ιό σε άλλους με πιθανότητα να πεθάνουν; Το υπογράφουν;

Αυτοί οι ανεύθυνοι εγωιστές ινστρούχτορες και οι άλλοι αφελείς έχουν ποτέ διαβάσει τις παρενέργειες της ΑΣΠΙΡΙΝΗΣ που τις αγοράζουν από το περίπτερο και τις καταπίνουν δυο-δυο; Του DEPON μήπως;

ΑΣΠΙΡΙΝΗ – Ενδείξεις, χρήση, δοσολογία, παρενέργειες

https://www.healthyliving.gr/2016/02/18/aspirin-dosologia-parenergeies/

Παρενέργειες έχει ακόμα και το νερό που πίνουμε. Το ξέρουν; Έχουν διαβάσει ποτέ ότι το νερό που αγοράζουν ακόμα και από καντίνες, σκοτώνει;

https://www.onmed.gr/ygeia/story/331767/to-poly-nero-skotonei-%E2%80%93-deite-poso-prepei-na-pinete

Έχουν ποτέ διαβάσει τις παρενέργειές για τα χάπια της χοληστερίνης, της πίεσης που πίνουν χωρίς κανέναν φόβο επειδή τους το έδωσε ο γιατρός, χωρίς να υπογράψουν κανένα χαρτί ενημέρωσης;

https://www.neurocenter.gr/statines-myiko-parenergies.html

Γιατί μιας και ανέλαβαν εργολαβία την “σωτηρία της ανθρωπότητας” από το εμβόλια δεν κάνουν το ίδιο να ενημερώσουν το κόσμο και για καθημερινά φάρμακα που ΟΛΟΙ μας, οι ΠΑΝΤΕΣ πίνουμε αλλά μπορούν και να μας προκαλέσουν ανεπανόρθωτες ζημίες;

Μάλλον αυτά δεν ήταν ποτέ της μόδας. Δε μπορούσαν να σου εξασφαλίσουν μερικές χιλιάδες αντιδράσεις στο διαδίκτυο και πέντε λεπτά εμφάνισης σε κανάλι, έστω και ως “γραφικού”. Το θέμα είναι να μην πληρώσουμε οι πολλοί, το ψώνιο των λίγων.

Οι επιλογές είναι δυο και είμαστε όλοι ελεύθεροι, τι θα διαλέξουμε.

Εμείς εμπιστευόμαστε την μεγάλη ομάδα των καθηγητών και ιατρών διάφορων ειδικοτήτων που λειτουργούν ομαδικά καταθέτοντας τις εμπειρίες τους από την πρώτη γραμμή, τα ιατρικά εργαστήρια, τα πανεπιστήμια, τα νοσοκομείο τις εντατικές και φυσικά τις απόψεις και τις γνώσεις που εισπράττουν από τις συνεχόμενες ανταλλαγές απόψεων από τις καθημερνές  συνομιλίες που έχουν με άλλες αντίστοιχες ομάδες ανά τον πλανήτη. Αυτούς εμπιστευόμαστε και όχι κάτι ξεπεσμένους τύπους του facebook

Εσείς επιλέξτε ότι θέλετε αλλά προσέξτε μην γίνετε, άθελα σας, δολοφόνοι, διότι τέτοιο δικαίωμα ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.