Ημερολόγιο καταστρώματος. Μήπως νομίζουν ότι ο Μητσοτάκης, θα κάνει κυβέρνηση-κουρελού;

Γράφει ο Μηχανικός 

Η κυρία Ασπασία Λούβη ήταν υπάλληλος στην ΕΤΒΑ. Η ΕΤΒΑ συγχωνεύθηκε με την Τράπεζα Πειραιώς.

Η κυρία Λούβη παραμένοντας στην Τράπεζα Πειραιώς, έκανε δύο  κινήσεις: Προσκολλήθηκε στην διοίκηση, που την προβίβασε σε Γενική Διευθύντρια στο Πολιτιστικό Ίδρυμα της Τράπεζας  και ανέθετε στον κύριο της, που είναι αρχιτέκτονας, να κάνει τα σχέδια των μουσείων του Πολιτιστικού Ιδρύματος.

Όταν ανέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ την διακυβέρνηση,  ο υπουργός Πολιτισμού Νίκος Ξυδάκης την αντάμειψε: Της έδωσε την προεδρία του ΔΣ του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων. Τι έκανε; Τίποτε απολύτως για δύο χρόνια. ΘΑ έκανε, είπε, αλλά στα δύο χρόνια την παραίτησε η Υπουργός Κονιόρδου, με την οποία ήταν σε εμπόλεμη κατάσταση, διότι  η κυρία Λούβη παρεμπόδιζε το έργο της.

Τώρα,  λέει ότι με τις πλάτες καθημερινής εφημερίδας θα γίνει Υπουργός Πολιτισμού στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Αλλά έχει ανταγωνίστρια. Την επόμενη πρόεδρο του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων.

Mόλις , την εξεδίωξε από την θέση της ο Υφυπουργός Στρατής, καθώς η κυρία είχε εντοπίσει διάφορα “στραβά” της θητείας Λούβη-Στρατή στο Ταμείο, έτρεξε  κι αυτή στη ΝΔ. Και αυτή επιθυμεί λέει ότι  πρέπει να έχει ρόλο στο Υπουργείο Πολιτισμού, στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Μήπως έμαθαν ότι  ο Μητσοτάκης είναι Τσίπρας, θα κάνει κυβέρνηση-κουρελού και τρέχουν; 

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.