Η σύγχρονη δουλεία και οι ασύμβατοι δότες!

Γράφει ο Απόστολος Τσιμογιάννης

Σε πρόσφατο συνέδριο για το δημογραφικό, ο Πρωθυπουργός, αναλύοντας το πρόβλημα, κατέληξε σε μια οικονομικίστικη λύση, την ενσωμάτωση των «νόμιμων» ή μάλλον των εκ των υστέρων νομιμοποιηθέντων, παράνομα εισελθόντων μεταναστών.

Θα περίμενε κάποιος, από το κ. Μητσοτάκη, μια πρόταση-λύση, out of the Box. Μας εξέπληξε δυσάρεστα, υιοθετώντας ανάλογη λύση του ΣΥΡΙΖΑ, που μάλιστα είχε παρουσιάσει παλαιότερα και η κ. ΠτΔ.

Εκεί που όλοι απέτυχαν, έρχεται ο πρωθυπουργός να δοκιμάσει, αυτό που άλλες ευρωπαϊκές χώρες απορρίπτουν, καθώς αντιμετωπίζουν πλέον ένα κυκεώνα νέων προβλημάτων στις κοινωνίες τους.

Ο Douglas Murray, στο πολυδιαβασμένο βιβλίο του, με τίτλο «Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ», ένα συνταρακτικό και  τρομερό κατά τους Times βιβλίο, παρουσιάζει την αποτυχία της πολυπολιτισμικότητας στη Ευρώπη και αποδομεί πλήρως τα επιχειρήματα του πρωθυπουργού !!!  

Οι κοινωνίες, συγκροτούνται πρωτίστως πολιτιστικά, γι’ αυτό και ο Γάλλος Πρόεδρος Εμ. Μακρόν, μιλάει για «αποσχιστικότητα», για να περιγράψει πως, η ραγδαία ρευστοποίηση των πληθυσμών που επέφερε η παγκοσμιοποίηση δεν γκρεμίζει τα σύνορα, όπως θέλει ένας αφελής δικαιωματισμός, αλλά ορθώνει τείχη πολιτιστικών συγκρούσεων, μέσα στην ίδια την κοινωνία. 

Τη τελευταία 5ετία, διαπιστώθηκε στην Ευρώπη, ότι η νεότερη γενιά  μεταναστών, βρέθηκε στο περιθώριο και αρκετοί απ’ αυτούς στράφηκαν στο ακραίο Ισλάμ και βρέθηκαν στις τάξεις του ISIS, να σφάζουν δυτικούς χριστιανούς πολίτες.

Αυτό που συμβαίνει σήμερα στην Ευρώπη, με τις γενικευμένες πολιτισμικές συγκρούσεις, την συγκρότηση παράλληλων κοινωνιών και την ασυμφωνία στο επίπεδο των αξιών και των τρόπων ζωής, είναι το «κόστος υποκατάστασης» που πληρώνει μια κοινωνία, όταν επιλέγει την μετανάστευση ώστε να αντιμετωπίσει την δημογραφική της συρρίκνωση.

Η πολιτική αυτή, δεν είναι βιώσιμη, ούτε παράγει βέλτιστα αποτελέσματα. Αντίθετα, αυτό που καταφέρνει, είναι να προσφέρει προσωρινά παυσίπονα. Τα κράτη αποκοιμίζονται αναβάλλοντας την καθιέρωση πολιτικών για την δημογραφική τους ανάταξη, το πρόβλημα επιδεινώνεται, και επιτείνεται η ανάγκη για εισαγωγές πληθυσμών. Ένας αδιέξοδος, φαύλος κύκλος…

Μια νέα μορφή δουλείας, με μετανάστες εργάτες και μετανάστριες μηχανές αναπαραγωγής. Άλλωστε και στο παρελθόν γι’ αυτό το λόγο τους χρησιμοποιούσαν. Έτσι εμείς οι ανεπτυγμένοι θα καθόοομαστε…

Σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, το 2011 είχαν γεννηθεί 19.002 παιδιά από αλλοδαπές μητέρες στην Ελλάδα. Το 2017 ο αριθμός γεννήσεων έπεσε στις 12.371.

Οι μουσουλμάνοι μετανάστες, λοιπόν, δεν είναι συμβατοί δότες για την ανανέωση/αναβίωση της Ελληνικής κοινωνίας/έθνους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.