Γιατί οι δήθεν καθηγητές των Πανεπιστημίων αντιδρούν σε ό,τι πει η κυβέρνηση;

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού

Μερικοί δήθεν καθηγητές Πανεπιστημίων υποστηρίζουν δολοφόνους , φυλακισμένους και μη αστυνόμευση στα Πανεπιστήμια.

Πρέπει να ψάξουμε την αιτία κι να μη μηρυκάζουμε τα ίδια

Οι καθηγητές αυτοί δεν έχουν κοπιάσει, πολλοί δεν έχουν διδακτορικά , πολλοί είναι εργαστηριακό προσωπικό από πρώην ΤΕΙ (Ειδικά στη σχολή φωτογραφίας των πρώην ΤΕΙ υπήρχαν <<καθηγητές>> με ένα χρόνο φοίτηση σε ιδιωτική σχολή που φυσικά τους έβαλε το ΠΑΣΟΚ και παριστάνουν τους καθηγητές καθηγητές. Μερικοί δεν έχουν πάρει ακόμα σύνταξη )

Για δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά ούτε λόγος. Δεν έχουν διαβάσει ποτέ τέτοιο περιοδικό ,εκτός από τα λαϊκά με την Έφη Θώδη, αλλά λέγονται καθηγητές και οι φοιτητές εντυπωσιάζονται.

Οι περισσότεροι έχουν αναρριχηθεί με πολιτικά μέσα όπως η Τσίπρα. Άλλοι από συγγενείς, όχι όμως από τα προσόντα τους

Οι άνθρωποι αυτοί που παριστάνουν τους επιστήμονες, θέλουν άτομα να τους υποστηρίζουν, γιατί αισθάνονται μειονεκτικά μπροστά στα άτομα που έχουν κανονικές διατριβές και δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά χωρίς πολιτικά μέσα η μέσα από πάτερα η μητέρα κλπ…Πήραν θέσεις που δεν άξιζαν και αδίκησαν άλλους. Κάπου πρέπει να βασιστούν. Βασίζονται στους παρόμοιους ανάξιους φοιτητές με δούναι και λαβείν

Τα άτομα αυτά είναι οι υποστηρικτές των ατόμων με παραβατική συμπεριφορά , για να φοβάται ο κόσμος και να μην αντιδρά ούτε σε αυτούς, ώστε να διατηρήσουν τις θέσεις τους δηλαδή για τα συμφέροντα τους.

Για τους ίδιους λόγους δεν θέλουν την όποια Αστυνομία στα Πανεπιστήμια

Αν τα Πανεπιστήμια έχουν αστυνόμευση ποιον θα βάζουν αυτοί οι δήθεν καθηγητές για να κάνουν καταλήψεις, για να χάνουν μάθημα, αλλά και να τους υποστηρίζουν;

Αυτοί οι δήθεν βάζουν μεγάλους βαθμούς , τους τάζουν διδακτορικά (της πλάκας) και πολλά παρόμοια.
Άλλοι με άλλα ονόματα , γράφουν εργασίες που τις διορθώνουν οι ίδιοι και αν είναι δικές τους φυσικά βάζουν μεγάλους βαθμούς.

Άλλοι ακούγονται ότι με 6 χιλ δίνουν διδακτορικά που φαίνονται ότι έχουν εργαστεί οι φοιτητές για αυτό.

Υπάρχει εξαχρείωση μεγάλη και σε αυτούς του χώρους, έχουν πάει ως καθηγητές καιροσκόποι, τυχάρπαστοι που τους συμφέρει να έχουν τις ομάδες κρούσης τους , τους φοιτητές τους

Τους φοιτητές τους χρησιμοποιούν και αυτοί οι φοιτητές παίρνουν βαθμούς που δεν θα έπαιρναν.

Όπως σε όλους τους χώρους έχει και αυτός το βούρκο του και είναι βαθύς. Δεν έχει σχέση με παιδεία. Μερικοί την έχουν κάνει ως μια απλή εκπαίδευση με πτυχία – χαρτιά χωρίς αντίκρυσμα και καθαρό εμπόριο .

Και έξω φυσικά υπάρχουν παρόμοιοι καθηγητές αν κρίνουμε από τον κλόουν μπαρουφ, τον Λαπαβίτσα, τον ΓΑΠ και αρκετούς άλλους…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.