Άλλα λένε οι κάτοικοι κι άλλα ο Χαρδαλιάς

Για το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Xanthinet.gr αναφορικά με τους μουσουλμάνους που επιστρέφουν από το εξωτερικό μέσω της Βουλγαρίας ενημερώθηκε χθες βράδυ ο Υφυπουργός Νίκος Χαρδαλιάς και η απάντηση του ήταν πως αυτοί οι άνθρωποι ελέγχονται κανονικά.

Z XARDALIAS
Ωστόσο ακόμα και τώρα εξακολουθούν να φτάνουν μαρτυρίες από κατοίκους της ορεινής περιοχής σύμφωνα με τις οποίες δε γίνεται κανέναν έλεγχος.

«Ας έρθει να το πει σε μένα αυτό» μας λέει χαρακτηριστικά Ξανθιώτης οδηγός ταξί.
Άλλος κάτοικος της ορεινής περιοχής, ο Χασάν αναφέρει στο XANTHINET:

«Όχι απλά δεν τούς ελέγχουν στα αεροδρόμια κλπ, τούς λένε απλά θα καθίσετε σε κατοίκων περιορισμό και κανένας έλεγχος ύστερα, το γνωρίζω από γνωστούς μου που ήρθαν από εξωτερικό»
Άλλος κάτοικος του Δήμου Μύκης μας λέει χαρακτηριστικά:

«Σήμερα το πρωί ήρθε ένας από Εχίνο από Αθήνα με ΚΤΕΛ. Χθες έχει γυρίσει από Γερμανία.. Ούτε τεστ τίποτα ούτε ξενοδοχείο . Έτσι μου είπε. Του έχουν πει είναι γεμάτα τα ξενοδοχεία κλπ»

Ας ελπίσουμε πως η απάντηση που μας έδωσε ο κ. Χαρδαλιάς ήταν απλώς για να αποκρύψει την κρατική ανεπάρκεια κι ότι θα ασχοληθεί με το σοβαρό αυτό ζήτημα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.