Τσίπρα σε σένα απευθύνομαι!

Τσίπρα!….Οι πράξεις σου ηχούν τόσο , που δε μπορώ να ακούσω τα λόγια σου. Οι φόροι είναι δυσβάστακτοι! Τσίπρα σε σένα απευθύνομαι!

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος (Ευρωπαϊκού Πολιτισμού)

Έγινε μια έρευνα σε Δημοτικά σχολεία της Ιταλίας σχετικά με τη διατροφή. Στη μια κατηγορία παιδιών μιλούσαν ειδικοί για τα υπέρ της υγιεινής διατροφής, και σε άλλη κατηγορία δε μίλησαν καθόλου, αλλά οι καθοδηγητές έτρωγαν φρούτα και λοιπά υγιεινά τρόφιμα, τα χρονικά διαστήματα που έπρεπε, κατά τρόπο εμφανή ώστε τα παιδιά να τα βλέπουν και να επηρεάζονται. Το αποτέλεσμα  μετά από ένα χρονικό διάστημα, ήταν ότι την  υγιεινή διατροφή είχαν ακολουθήσει τα παιδιά που έβλεπαν το παράδειγμα και όχι τα άλλα …που άκουγαν κήρυγμα απ’ το πρωί μέχρι το βράδυ.

Τσιπροκαμένοι  ότι και να λέτε, είναι για να υποβάλλεται τους εαυτούς σας. Οι πράξεις σας είναι αντίθετες απ αυτά που λέτε, και δεν πείθετε. Έρπετε!

Μας έρχονται δυσβάστακτοι φόροι, που δεν έχουν  σχέση με άλλες χρονιές, ειδικά στις επιχειρήσεις, και ετοιμάζονται όσες  έχουν μείνει να φύγουν απ’ την Ελλάδα. Πώς θα τα πληρώνεις τότε τα τσιράκια σου, αλλά και τους Δ.Υ και τους συνταξιούχους;  Έχετε βάλει τους εργατικούς Έλληνες να πληρώνουν τα τσιρακια- κηφηναριά σας, που είναι αγράμματοι και ανεπρόκοποι, και νομίζεις ότι θα σε ανεχτούν;

Τσίπρα δεν πείθεις.  Ακόμα και αν  σε θέλουν οι έξω γιατί περνάς ότι σου λένε,  και γιατί έχεις κάνει συμφωνίες για μεσιτείες απ’ το ’14,  εμείς σε έχουμε απογυμνώνει.  Δε θα μας κάνεις είλωτες  εσύ, που ανέλαβες με ψευτιές και ανηθικότητες. Δε μπορούμε να πληρώνουμε τεράααααστιες περιουσίες στην εφορία σου  με τη σκληρή δουλειά  μας για την μαφία σου.

Όχι δεν έχει ξαναγίνει  αυτό κρατιστή θρασύτατε!  Να μας πατάς στο λαιμό  για να τρως! Σε  αποβάλλουμε μεσίτη!  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.