Το όραμα μου για την 3η Δημοτική Κοινότητα

Γράφει η Βαρβάρα Ηλιοπούλου-Γιαννέλη, Πολιτισμολόγος-Κοιν.Επιστήμονας Επιστήμονας – Υποψήφια Σύμβουλος 3ης δημοτικής κοινότητας Δήμου Αθηναίων

Κατέχω πραγματικό ενδιαφέρον, όραμα και βούληση για την ανάδειξη του πολιτιστικού και ανθρώπινου χαρακτήρα της 3ης δημοτικής κοινότητας. Επιθυμώ τη συνέχιση των δράσεων και έργων για την επιδιόρθωση των πεζοδρομίων, των σχολικών κτιρίων, την επαρκή καθαριότητα, τον φωτισμό, τη δημιουργία χώρων πρασίνου , παιδικών χαρών, γηπέδων, αθλητικών χώρων, σημείων στάθμευσης, κέντρων πολιτισμού και αναψυχής.
Κι όλα αυτά θα επιτευχθούν εφόσον επιδείξουμε την ανάλογη ικανότητα, αποφασιστικότητα, με τεχνογνωσία και αίσθημα ευθύνης, με υπεύθυνη συμπεριφορά, ευαισθησία και αισθητική.
Η λύση δεν είναι η αποστασιοποίηση αλλά η συμμετοχή και στοχοπροσήλωση για να ζωντανέψει ο καθημερινός χώρος που ζούμε με τον απόλυτο σεβασμό στην πολιτιστική και πολεοδομική ταυτότητα που του αξίζει. Είναι θέμα ηθικής πλέον να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση για τη δημιουργία μιας σύγχρονης έξυπνης γειτονιάς που όλοι μαζί θα αισθανόμαστε περήφανοι για αυτή και θα επιβιώνουμε με ποιότητα και καλαισθησία.
Σηκώνουμε ανάστημα για να φέρουμε τη γειτονιά και την Αθήνα μας εκεί που έχει πραγματική θέση. ΨΗΛΑ. Στρατεύτηκα σε αυτή την ομάδα γιατί πιστεύω ότι διακρίνομαι από διάθεση, όραμα, δυναμική και αποφασιστικότητα να προσφέρω στην συνέχιση της αναγέννησης της πολιτιστικής πρωτεύουσας της Αθήνας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.