Τα “δικά μας” παιδιά και ο εκλεκτός…

Γράφει ο Γιώργος Γιαννάκης 

-Όταν τ’ άλλα παιδιά διάβαζαν και μάθαιναν Ελληνική Ιστορία, το παλικάρι της Άνω Κυψέλης παρίστανε τον… Κάστρο.

-Φασίστες και Χρυσαυγίτες οι Μακεδόνες μαθητές και «δικά μας» παιδιά οι Ρουβίκωνες.

-Ένας, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Μπουτάρη απέναντι στον Γκιουλέκα, είναι ο εκλεκτός της ΝΔ, για δήμαρχος

-Φασίστες και Χρυσαυγίτες οι Μακεδόνες μαθητές και «δικά μας» παιδιά οι Ρουβίκωνες.

ΟΙ ΑΦΟΡΙΣΜΟΙ…
«Οι αφορισμοί, κ. Μητσοτάκη, αφορούν τον προηγούμενο αιώνα, δηλαδή τον Μεσαίωνα»! Το είπε ο θεόρατος Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος φαίνεται να έχει… μεσάνυχτα και από ιστορία! Όταν τ’ άλλα παιδιά διάβαζαν και μάθαιναν Ελληνική Ιστορία και Γεωγραφία, το παλλικάρι της Άνω Κυψέλης και της Γράβας παρίστανε τον… Κάστρο και τον Τσε Γκεβάρα στις αυλές των σχολείων!

ΕΡΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ…
Μετά τον διαχωρισμό της Λέσβου και της Μυτιλήνης και μετά την κατάργηση των θαλασσίων συνόρων, πάρτε τώρα κι έναν Μεσαίωνα του προηγούμενου αιώνα και βάλτε τον εσείς κάπου μεταξύ του 5ου και 15ου αιώνα για να στανιάρει και η έρμη η ιστορία που ανάθεμά τον για το πού την έβαλε στα σχολεία μαζί με τα Θρησκευτικά και την Ελληνική Γλώσσα. Αφήνουμε την Φυσική η οποία μας διδάσκει τους νόμους της που έχουν να κάνουν με την επίπλευση των σωμάτων και κυρίως των κολοκύθων!

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ!
Φασίστες τα σημερινά παιδιά που κάνουν καταλήψεις στα σχολεία και επαναστάτες τα παιδιά που έκαιγαν την Αθήνα το 2008! Το πρώτο το διατυμπανίζουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για να κάμψουν το ηθικό των μαθητών που μιλούν για Μακεδονία. Τους ταυτίζει ο Υπουργός Παιδείας κάποιος κ. Γαβρόγλου και η δική μας Όλγα της ΕΛ.ΑΣ. με τους Χρυσαυγίτες επειδή βάζουν μεγαλύτερη δόση πατριωτισμού στις εξεγέρσεις τους!

ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ…
Οι μαθητές δεν κάνουν τίποτα παραπάνω από το καθήκον τους, το οποίο οι πολιτικοί μας και δη η Κυβέρνησή μας έχουν απεμπολίσει. Αν τους αφήσουν να ολοκληρώσουν αυτό το καθήκον να είμαστε σίγουροι ότι θα γίνουν πολύ καλύτεροι πολίτες από εμάς τους «μεγάλους» που όλα τα σφάζουμε, όλα τα μαχαιρώνουμε για να μη χάσουμε τη βόλεψή μας!

ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ!..
Τα περί χρυσαυγήτικων και ακροδεξιών δακτύλων να τ’ αφήσουν στη μπάντα γιατί το μόνο που πετυχαίνουν είναι να δοξάζουν την ακροδεξιά και να της χαρίζουν χαρακτηριστικά τα οποία δεν διαθέτει.

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ…
Το ποιοι συνεργάστηκαν με την Χρυσή Αυγή και το ποιοι τέσσερα χρόνια τώρα δεν αποδίδουν δικαιοσύνη στα εγκλήματα επειδή δεν υπάρχουν αίθουσες δικαστηρίων είναι γνωστό τοις πάσι. Όπως γνωστή τοις πάσι είναι η αγαστή συνεργασία ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ Χρυσής Αυγής το 2014 με την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. Ήταν τότε που δεν τους έκανε ο Στ. Δήμας και έριξαν την κυβέρνηση Σαμαρά για να έλθουν και να μην αφήσουν τίποτα όρθιο!

ΤΩΡΑ…ΣΚΟΥΖΟΥΝ!
Ας μη σκούζουν τώρα οι ίδιοι άνθρωποι για τις καταλήψεις των σχολείων στην Βόρεια Ελλάδα κυρίως, γιατί είναι πρώτοι εκείνοι που άνοιξαν τις… πύλες της κολάσεως με την συμφωνία της Πρέσπας, με την οποία η πατρίδα τους εκχωρείται στα Σκόπια για να κάνουν το χατήρι Αμερικανών – Γερμανών και να κρατηθούν λίγες ακόμη μέρες στην εξουσία. Έγιναν κανονικοί ΑμερικανοΓερμανοτσολιάδες που τα δίνουν όλα και γονατιστοί!

ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ!..
Φασίστες και Χρυσαυγίτες οι Μακεδόνες μαθητές και «δικά μας» παιδιά οι Ρουβίκωνες. Τους παραπάνω χαρακτηρισμούς έχουν προσδώσει οι Συριζαίοι τύπου Όλγας – Μπαλάφα και Βούτση. Ο τελευταίος μάλιστα δεν παύει να πλέκει και το εγκώμιο των «παιδιών τους« για τις καταλήψεις και τους εξευτελισμούς που πράττουν στο κράτος της Αθήνας!

ΠΟΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ;
Ο ΕΝΦΙΑ δεν μειώνεται αλλά καταργείται. Αυτά έλεγαν πριν το 2015 ο Πρωθυπουργός με τα εξαπτέρυγά του των ΑΝΕΛ. Προχθές γιορτάζοντας τις 100 μέρες από την έξοδο από τα μνημόνια έκανε μειώσεις ένα 5ευρω και το διατυμπάνιζε από το βήμα της Βουλής! Είπαμε λιγότερα απ’ όσα τώρα κάνουμε, ακούστηκε να λέει και ζητάει από το λαό να τον δοξάσει. Τους μένουν δεν τους μένουν 100 μέρες ακόμη που θα αραδιάζουν τέτοιες μπούρδες.

ΤΑ ΙΔΙΑ…
«Αν εκλεγούμε στον Δήμο Θεσσαλονίκης το πρώτο που θα κάνουμε είναι να βοηθήσουμε την γκέι και τρανσέξουαλ κοινότητα»! Νοτοπούλου, υποψήφια για το Δήμο Θεσσαλονίκης. Όλα αρχίζουν και τελειώνουν από κει που τα άφησε ο Μπουτάρης!

ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ…
Δεν θα αναφερθώ στη διαδρομή της κ. Νοτοπούλου, αλλά στα οράματα που έχει η ίδια και οι «προστάτες» της για την πρωτεύουσα του Βορρά και την «νύφη του Θερμαϊκού». Όλες τις ευαισθησίες τους τις βγάζουν και τις σερβίρουν εις όφελος των γκέι και των εν γένει αμφιβόλου φύλου προσώπων της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο, αφού τα τελευταία χρόνια έχει καταστεί η Θεσσαλονίκη η πόλη των πολύχρωμων παρελάσεων.

Α ΡΕ ΠΑΤΕΡΑ!
Θυγατέρα της συντρόφου του πατέρα του Ν. Παππά, προέδρου άμισθου (;) του ΟΑΣΘ η κ. Νοτοπούλου, η οποία είχε τέτοια τύχη που θα την ζήλευαν όλες οι καθαρίστριες του κόσμου! Με τέτοια προσόντα συγγενικά η υποψήφια δήμαρχος έγινε πρώτα παρά τω Μπουτάρη καθαρίστρια και εσχάτως Υπουργός Μακεδονίας, κλπ. Μετά την κυβέρνηση της Μακεδονίας – Θράκης έρχεται η ώρα της Θεσσαλονίκης και του ΛΟΑΤΚΙ όλου του κόσμου!

ΣΕΡΝΕΙ ΚΑΡΑΒΙΑ!..
Τελικά αποδεικνύεται στην πράξη πως όχι σέρνει καράβια μόνο αλλά ολόκληρα υπουργεία με υπουργούς και πρωθυπουργούς και πατεράδες υπουργών. Ενώ στην περίπτωση της άλλης καθαρίστριας που δεν είχε μπαρμπάδες στην Κορώνη είδε τον κόσμο μέσα από τα κάγκελα για μια αμαρτωλή πράξη όπως η αλλοίωση δύο γραμμών! Δέκα χρόνια φυλακή εκείνη και στα υπόγεια των φυλακών της Θήβας για ένα κομμάτι ψωμί, στα ύψιστα πατώματα και αξιώματα η Νοτοπούλου που προσελήφθη ως καθαρίστρια και ουδέποτε έπιασε ξεσκονόπανο και σκούπα η κ. Υπουργός!

ΟΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕΙΣ…
Ποια λοιπόν από τις δύο είναι περισσότερο παράνομη στην προκειμένη περίπτωση; Εκείνη που πλαστογράφησε το απολυτήριο Δημοτικού και έφαγε με το κουτάλι τα σκ…τά ή η άλλη που «παραποίησε» τον λόγο της πρόσληψης και πληρώνονταν χωρίς να προσφέρει τις προκαθορισμένες από την σύμβαση πρόσληψης εργασίες και καθήκοντα;

Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ…
Τα όμορφα όμως στη Θεσσαλονίκη δεν υπάρχουν μόνο στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στο χώρο της Ν.Δ. Ένας Ταχιάος, πρώην υποστηριχτής του Μπουτάρη, είναι ο εκλεκτός για δήμαρχος τον επόμενο Μάιο. Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Μπουτάρη απέναντι στον Γκιουλέκα. Ο κ. Ταχιάος και αδελφός βουλευτίνας του «Ποταμιού». Μόνο αυτά τα προσόντα φτάνουν για να γίνει εκλεκτός της Πειραιώς! Έχουν να δουν τα μάτια μας…

ΟΙ ΠΑΤΑΤΕΣ…
Πατάτες Σερρών με μπόλικα φυτοφάρμακα κυκλοφόρησαν στην Πρέβεζα και οι αρμόδιες υπηρεσίες ανακοίνωσαν ότι δεν πρέπει να καταναλωθούν αυτές οι πατάτες που είναι συγκεκριμένου παραγωγού και παρτίδας! Η είδηση όμως δεν είναι μόνο στην επιβάρυνση από φυτοφάρμακα, αλλά στο ότι η Πρέβεζα τρώει πατάτες Σερρών! Γι’ αυτό ποιος θα μας πει κάτι; Ενώ οι πατάτες Τουρκίας είναι καλύτερες; Εκεί μας κατάντησαν!

https://proinoslogos.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.