Προκαλούν συνεχώς οι –ζαίοι!

Γράφει ο Μανόλης Νικολουδάκης, Μαθηματικός, Λέκτορας στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Προσπαθώ να μην ασχοληθώ έτι περαιτέρω με ένα κόμμα, το ΣΥΡΙΖΑ, που επιτέλους πατώνει, όπως του έπρεπε και το οποίο είχε καταφέρει να αναρριχηθεί στην εξουσία λέγοντας μόνον ψέματα, λασπολογώντας ασύστολα τους πολιτικούς του αντιπάλους, που όταν κατέλαβε την εξουσία δίχασε το λαό, και που όπως απέδειξεν η πράξις αποτελείται από «σκιτζήδες» κατά την «λαϊκήν έκφρασιν». Μάλιστα οι σκιτζήδες είχαν την αναίδεια και το θράσος να πειραματισθούν στην πλάτη ενός ταλαιπωρημένου λαού και μάλιστα την στιγμή που πήγαινε να ορθοποδήσει.  Και αυτοί οι ερασιτέχνες καταβύθισαν έτι περισσότερο από πριν την χώρα στο χάος. Διέλυσαν πλήρως και ανηλεώς την μεσαία τάξη και υποτιμώντας την νοημοσύνη του κόσμου επιμένουν να ταΐζουν τον λαό σανό ισχυριζόμενοι ότι έβγαλαν την χώρα από τα μνημόνια!!!

Αλλά αυτή την φορά ο λαός δεν…τσίμπησε και τους καταμαύρισε! Βέβαια αυτοί εκ φύσεως ψεύτες και όντες τεχνίτες στο ψέμα λένε ψέματα και στον ίδιο τους εαυτό! Δεν χάσαμε στρατηγικά λένε!!! Εννιάμιση μονάδες διαφορά φάγατε κατακέφαλα δηλ. ο λαός δοκίμασε τα σεξουαλικά του όρια πάνω σας όπως στο εννιάμιση εβδομάδες με τον Μίκι Ρουρκ και την Κιμ Μπάσιντζερ και εσείς κάνετε ότι δεν το καταλάβατε! Άραγε υποτιμάτε τόσο πολύ την νοημοσύνη μας ή την φάγατε και το ευχαριστηθήκατε; Και ο κ. Τσίπρας που υποτιμά την νοημοσύνη μας, κατά την άποψη πολλών ανθρώπων είναι τελείως αγράμματος. Αυτά που γνωρίζει, λένε, κρίνοντας από αυτά που λέει, είναι μισά, είναι στραβά, είναι ανάποδα. Αλλά και εν γένει ό,τι φαίνεται να ξέρει είναι ό,τι έτυχε να έχει αρπάξει το αυτί του περιστασιακά από εδώ και από εκεί. Για αυτό τα λέει όλα στραβά.

Αλλιώς δεν θα έκανε  λάθη όπως αυτό της Λέσβου που δεν είναι….Μυτιλήνη, ούτε θα…έτρεφε καρπούς και ένα σωρό άλλα διαμάντια που πετάει κατά καιρούς και γίνεται καταγέλαστος. Να θυμηθούμε ότι μπέρδεψε το υδρογόνο με το ήλιο λέγοντας ότι «εμείς εδώ μόνο στα μπαλόνια το χρησιμοποιούμε» κάνοντας τους επιστήμονες να γελάσουν. Αλλά και στα καθημερινά απλοϊκά πράγματα, κάνει τέτοιες γκάφες που μαρτυρούν την αγραμματοσύνη του και φυσικά δικαίως έχει αποκτήσει το όνομα του αμόρφωτου και του αγράμματου. Στο Σύνταγμα δεν προβλέπεται η μέτρηση του IQ λόγω ισότητας και εκείνο το…ρημαδιασμένο το test IQ δεν εξυπηρετεί καθόλου την….ισότητα. Λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Δεν πάει να είσαι πρωθυπουργός, αν είσαι ηλίθιος, θα σε βγάλει ηλίθιο. Δεν κάνει διακρίσεις.

Έτσι μετά το στραπάτσο που έδωσε ο λαός στο ΣΥΡΙΖΑ και τον αγράμματο είπαν να πάνε σε εκλογές. Πώς έγινε να θέλει να αφήσει την καρέκλα ο πρωθυπουργός; Αυτό είναι μια ωραία ιστορία. Την πάτησε το…σαΐνι ο Τσίπρας, γιατί είχε αναγγείλει ότι οι Ευρωεκλογές αποτελούσαν ψήφο εμπιστοσύνης για την κυβέρνησή του. Τόση είναι η γενικότερη αμορφωσιά που επικρατεί στο ΣΥΡΙΖΑ, που οι επιστήμονες στατιστικολόγοι του τού έβγαλαν λάθος αποτελέσματα από τις…κρυφές τους δημοσκοπήσεις και πληροφόρησαν λάθος το σαΐνι!!! Το οποίον βέβαια «σαΐνι» Τσίπρας μη προνοώντας (χαρακτηριστική ιδιότητα των χαζών) ότι κάτι μπορεί να μην πάει καλά έπεσε ο ίδιος στην παγίδα τής ψήφου εμπιστοσύνης, παγίδα που έστηνε για τους άλλους!!! Διότι λάθος πληροφορημένος περίμενε λίγη διαφορά οπότε θα έλεγε στους πολιτικούς του αντιπάλους ότι ο κόσμος τον εμπιστεύεται. Έτσι την πάτησε το σαΐνι ο Τσίπρας!!!

Και όταν οι «άνθρωποι -ζαίοι» είδαν πως το σαΐνι τούς εξέθεσε ως κόμμα έκαναν μια ολόκληρη τετράωρη και βάλε συνεδρίαση, σκοτώθηκαν, έψαχναν τον ένοχο, το ζαβό κτυπούσε τραπέζια, ακούστηκαν….γαλλικά, γιατί με τα Αγγλικά δεν τα πάει και καλά το ζαβό και μετά από ένα σωρό ωραία και ευγενικά πράγματα  αποφάσισαν το προφανές.  Πάμε σε εκλογές!!!

Πάμε σε εκλογές!!! Και εδώ άρχισε το νέο πανηγύρι. Και να πώς άρχισε.

Οι άνθρωποι -ζαίοι πεπεισμένοι περί της… «μικράς διαφοράς» μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ από τις λάθος κρυφές τους δημοσκοπήσεις ήταν ανέτοιμοι να κλείσουν ως έπρεπε την Βουλή. Δεν είχαν τακτοποιήσει «τα πράγματά τους». Έπρεπε να επιλέξουν τους ανώτατους δικαστικούς τους. Έπρεπε να ενισχύσουν κάποιες «οργανώσεις», πιθανόν και να βοηθήσουν τον αμετανόητο ανηλεή δολοφόνο ένδεκα ανθρώπων Κουφοντίνα να βγει από τη φυλακή! Και γιατί όχι και τους άλλους συνεργάτες του. Να ενισχύσουν αυτούς που πετάνε μολότοφ και τέλος πάντων αν θες να σκοτώσεις κάποιον ο δικαστής που μέχρι χθες ήταν υποχρεωμένος, πλην εξαιρετικών περιπτώσεων, να σε δικάσει σε ισόβια, τώρα άλλαξε ο Νόμος και μπορεί να την γλυτώσεις με 15 χρονάκια! Με άλλα λόγια σκοτώνετε νέοι για να βγείτε από την φυλακή και να είστε ακόμη νέοι!!! Και το πιο ωραίο ήταν το θέμα του βιασμού, που ευτυχώς αντέδρασαν όλες και όλοι και ο βιαστής δεν πέφτει στα μαλακά. Θα ήμουν πολύ κακός αν ευχόμουν σε όσους άρρενες βουλευτές ψήφισαν το Νόμο αυτό να τους βιάσουν; Σε μερικούς ίσως και να αρέσει!!!

Ωστόσο στα μαλακά πέφτουν τουλάχιστον αυτοί που με τόση ανευθυνότητα, ανοργανωσιά και ερασιτεχνισμό ευθύνονται για την εκατόμβη νεκρών στο Μάτι!!! Προφανώς οι άνθρωποι –ζαίοι έχουν παράξενες απόψεις για τα πράγματα που πονούν τον λαό. Στην πραγματικότητα οι άνθρωποι –ζαίοι δεν ενδιαφέρονται για τον λαό. Έτσι οι Νόμοι τους προφυλάσσουν άλλους ανθρώπους –ζαίους, αλλά για την Marfin κουβέντα! Για την ΧΑ επίσης άκρα του τάφου σιωπή. Οι ηλίθιοι νομίζουν πως θα κόψουν ψήφους από την ΝΔ. τόσο ηλίθιοι είναι. Ένα μόνον ξέρουν να λένε οι –ζαίοι, δηλ. ότι «Το ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μας έφεραν το χρέος». Αυτά είναι πράγματα που δεν αντέχονται. Ειλικρινά θέλω να μην μιλάω άλλο για αυτούς τους ανθρώπους, αλλά συνεχώς προκαλούν.

Προτείνεται η ασυδοσία και επιβραβεύεται η απατεωνιά. Και όλα αυτά γίνονται συνειδητά!!! Οι μολότοφ πλημμέλημα!!! Τους χρειάζεται να πάει κανείς να πετάξει μερικές στην ΚουμουνΔούρου. Και το κερασάκι στην τούρτα ήταν το βόλεμα των «δικών μας» προσώπων!!! Εντελώς ξεδιάντροπα. Δώσε και σε μένα μπάρμπα!!! Όλοι οι –ζαίοι τρέχουν να πάρουν  θέσεις και οβολούς. Και τι θέσεις!!! Επιλεγμένες. Στη Βουλή!!!  Και να ακούς τον Πρόεδρο της Βουλής να λέει ότι δεν ντρέπεται!!! Κύριε Βούτση δεν είστε η κυρά-Κατίνα της γειτονιάς. Είναι θεσμικός ο ρόλος σας. Προφανώς οι –ζαίοι θέλουν να καταργήσουν τους θεσμούς και να επιβάλλουν το δικό τους καθεστώς.

Θέλω να το βουλώσω σας λέω αλλά δεν με αφήνουν. Δεν μ΄ αφήνουν σας λέω τα όσα λαμβάνουν χώρα στο Κλεινόν Άστυ. Ιδιαίτερα τώρα, τώρα που το εγκαταλείπουν αυτοί που το λέρωσαν. Και όταν λέω λέρωσαν δεν εννοώ πέταξαν χαρτιά, μπουκάλια και νεράτζια στους δρόμους, αλλά πέταξαν σκουπίδια μέσα στο ναό τής Δημοκρατίας. Και αυτά τα σκουπίδια τι ιδέες να είχαν; Άλλα σκουπίδια. Γιατί τα σκουπίδια μόνον σκουπίδια μπορούν να γεννήσουν. Γεμίσαμε λοιπόν με σκουπίδια ιδέες, που οι Συριζαίοι εντελώς απερίσκεπτα τις έκαναν Νόμους του Κράτους. Μάλλον όχι απερίσκεπτα, αλλά με πολλή σκέψη. Σκέφτηκαν την τσέπη τους.

Είπαν τώρα που καβαλήσαμε στην εξουσία θα φάμε όσο μπορούμε περισσότερο. Και εμείς και τα παιδιά μας και οι φίλοι των παιδιών μας και όλο μας το σόι και όλο μας το χαρέμι!!! Γιατί μερικοί από αυτούς έχουν και χαρέμι!!! Βέβαια αν θα πω πώς δεν σκέφτηκαν και την χώρα θα έχω πει μεγάλο ψέμα. Την σκέφτηκαν. Την σκέφτηκαν και είπαν. Άσε την Ελλάδα είμαστε κυβέρνηση, είμαστε οι βουλευτές της «πλειομειοψηφίας» και ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΧeΣe ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΧΥΛΟ ΜΙΣΘΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Να λοιπόν που σκέφτηκαν και την χώρα. Αλλά αξία έχει το πώς την….σκέφτηκαν!!!

Θέλω να το βουλώσω σας λέω αλλά δεν με αφήνουν. Δεν με αφήνουν με τα παραδείγματά τους και με τις συνεχείς προκλήσεις τους. Αγκαλιές. Αγκαλιές αγκαλιές!!! Και βολέματα βολέματα βολέματα. Αχ αυτές οι συντροφικές αγκαλιές!!! Να κι άλλες αγκαλιές τώρα. Δεν φτάναν οι αγκαλιές Τσίπρα με τον Κλασμένο στα προπύλαια το Σεπτέμβρη του 2015 τώρα έχουμε αγκαλιές τού Κουφοντίνα με τον Βούτση, το γιο του προέδρου τής Βουλής. Αγκαλιάζονται γιατί αυτοί έχουν όραμα, έχουν ιδέες, έχουν επαναστατικές ιδέες και ενδιαφέρονται πραγματικά για τη χώρα, για τον άνθρωπο, για τον πολίτη, για αυτόν που κοιμάται σε μια κουβέρτα στην Ομόνοια και στους γύρω δρόμους της Ομόνοιας.

Για αυτό κάποιοι από αυτούς δεν πήγαν ούτε στο στρατό!!! Και πώς εγώ ο ταπεινός άνθρωπος, ο δούλος τού Θεού, ο σκλάβος τού «Κεφάλαιου» να έχω επαναστατικές ιδέες; Πού να τις βρω; Τις πήραν όλες οι «επαναστάτες» Συριζαίοι και οι φίλοι τους. Δεν έμεινε κουνούπι. Και πώς να πορευτώ εγώ τώρα; Πώς να πορευτώ χωρίς να σκοτώσω ένα τουλάχιστον Αξαρλιάν; Θα μου πείτε παράπλευρη απώλεια. Ναι παράπλευρη απώλεια. Αλλά πέρασαν τόσα χρόνια και ακόμα δεν μπόρεσα να βρω πού έφταιξε αυτή η «παράπλευρη απώλεια».  Σε τι έφταιξε ο νεαρός φοιτητής; Σε τι έφταιξαν οι γονείς του να πάρουν τέτοια πίκρα; Πάει ο νέος και μας πονάει όλους. Έχουμε γίνει οικογένεια στον πόνο από τον άδικο χαμό τού νεαρού φοιτητή. Και να τώρα ο γιος του προέδρου της Βουλής, ο γιος του προέδρου του Ναού της Δημοκρατίας να αγκαλιάζει τον αμετανόητο φονιά!!!

Σήψη και τα πάντα βρωμάνε. Σήψη που σε λίγο θα γίνει αρρώστια βαριά, χωρίς κανένα έλεος για το λαό μας. Φοβάμαι ότι η Συριζαϊκή μόλυνση και ο Συριζαϊκός οχετός έχει μολύνει όσια και ιερά. Ναι, καλά καταλάβατε, όσια και ιερά, γιατί όταν δικαστικοί, και δη εισαγγελείς ανώτατου δικαστηρίου, εμπλέκονται υπέρ ενός φονιά, τότε το ψάρι βρωμάει πολύ δυνατά και δεν είναι γαύρος, είναι σκυλόψαρο. Ναι, καταργήσαμε την ποινή του θανάτου και πολύ καλά κάναμε, αλλά να μην υπολογίζουμε και ένδεκα δολοφονημένους; Υπάρχει μεγαλύτερη αντίφαση από το να καταργείς την ποινή του θανάτου και να μην ακούς τα κλάματα των δολοφονημένων; Υπάρχει μεγαλύτερη αντίφαση για το Δίκαιο από το να δίνεις άδειες σε δολοφόνους ένδεκα ατόμων; Συγγνώμην κυρία Αξαρλιάν ντρέπομαι που είμαι πολίτης ενός κράτους με τέτοιους ασεβείς Νόμους και κυβερνώντες. Ντρέπομαι γιατί αυτό που είχα στο μυαλό μου ως αριστερά αποδείχτηκε χειρότερη από την επάρατη δεξιά.  Συγγνώμην κυρία Αξαρλιάν που αγκαλιάζουν και δίνουν άδεια σε Κουφοντίνες, σαν αυτόν που σκότωσε το παιδί σας και που θα δημιουργήσει άλλους που θα σκοτώσουν άλλα παιδιά. Παιδιά που δεν φταίνε σε τίποτα.

Θέλω να το βουλώσω, αλλά πώς; Είναι ατέλειωτος ο κατάλογος των ξυμβαινόντων εν τη πατρίδι ταύτη. Πάντως σε κάθε περίπτωση όσον αφορά  τον αγαπητό πρόεδρο της Βουλής κ. Βούτση μπράβο του!!! Ο κ. Βούτσης ως πρότυπο συζύγου πρώην και νυν φρόντισε όλες του τις γυναίκες. Μπράβο κ. Βούτση. Είστε για μίμηση. Τόσο η τέως όσο και η νυν κυρά Βούτσαινα βολεύτηκαν μια χαρά. Και κάτι τέτοιες βολεύονται πάντα μια χαρά. Και μάλιστα βολεύονται στο σύστημα που πολεμάει ο Κουφοντίνας. Είναι να μην τρελαίνεσαι; Εντάξει κ. Βούτση, οι άλλοι, οι προηγούμενοι ήταν οι κακοί και ανέντιμοι. Αναρωτιέμαι εσείς τώρα είστε οι καλοί και οι έντιμοι; Ναι κ. πρόεδρε, όλοι γνωρίζαμε πως κάποιοι με κάποιον τρόπο βολεύονταν στη Βουλή, αλλά εσείς οι –ζαίοι το παρακάνατε. Σε τι λοιπόν διαφέρετε από τους «κακούς» της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ; Είστε χειρότεροι, διότι επειδή ο λαός σάς έσυρε σε εκλογές, διότι σας πήρε χαμπάρι, πάτε στα γρήγορα να βολέψετε εις βάρος των παιδιών που ξενιτεύτηκαν όλο σας το σόι.

Αυτή την αριστερά θέλετε προσωπικοί μου φίλοι Συριζαίοι; Σε αυτήν την αριστερά πιστέψατε; Μέσα σας λέτε όχι. Έξω σας λέτε ναι. Το άσχημο είναι ότι πολλοί από εσάς λέτε ότι δεν είναι η αριστερά που θέλατε και μετά πάτε και την ψηφίζετε!!! Έτσι με μεγάλη μου λύπη διαπιστώνω ότι οι νυν κυβερνώντες συν τω ημετέρω σόι, πολύ πεινασμένοι δεν λέω, αν και βολεμένοι, καθώς και οι προηγούμενοι τους βόλευαν και τούτους μια χαρά, με μεγάλη μου λύπη διαπιστώνω, λοιπόν, ότι οι νυν είναι χειρότεροι από τους προηγούμενους. Και ενώ δεν έχουν κανένα δικαίωμα να κατηγορούν, αυτοί και κάνουν τα χειρότερα, και κατηγορούν και το παίζουν αγνές παρθένες. Λασπολογούν αναιδώς και κοροϊδεύουν ασύστολα το λαό.

Το άσχημο, όμως, είναι ότι τούτος ο λαός αρνείται να σκεφτεί. Αρκείται στο να ακούει πώς είναι πονεμένος, αρκείται στο να του δείχνουν ψεύτικη συμπάθεια, αρκείται στο να τον νανουρίζουν τραγουδώντας του το προσκυνώ τα πάθη σου λαέ μου και να τον αποκοιμίζουν!!!  Έτσι ενώ ακούει όσα συμβαίνουν σήμερα, ένα μεγάλο ποσοστό εξακολουθεί να ψηφίζει αυτούς που τον φλόμωσαν στο ψέμα!!! Εξακολουθεί να ψηφίζει αυτούς που προκειμένου να παραμείνουν στην εξουσία τον δίχασαν και τον έμαθαν να μισεί. Να μισεί τον πατέρα του τον αδελφό του, το παιδί του. Εξακολουθεί να ψηφίζει αυτούς που μας πάνε πίσω στον εμφύλιο μόνον και μόνο για να παραμείνουν στην εξουσία. Γιατί αυτοί δεν ενδιαφέρονται για τίποτα άλλο εκτός από τον εαυτό τους και την εξουσία.

Αρκετά. Θα πρέπει να βρεθεί κάποιος τρόπος να ξυπνήσει τούτος ο λαός. Δεν φτάνουν οι ειδήσεις και οι συζητήσεις στα ΜΜΕ.  Ένας τέτοιος τρόπος είναι η μόρφωση. Αλλά και σε αυτό η μειοπλειοψηφία που κυβερνά μαθημένη στην κακομοιριά, μοιραίοι της υπόγειας της ταβέρνας, θέλει να αφήσει αμόρφωτο όλον τον νεαρό πληθυσμό. Έτσι θα τον έχει οπαδό της κακομοιριάς της λάσπης και της σαπίλας. Και αυτό κάνει. Εκδικείται τη γνώση, γιατί ακριβώς οι κυβερνώντες δεν έχουν γνώση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.