«O διδάσκον την ηθική, πρώτος ανήθικος»

Γράφει ο Blood

Ήταν ένα, από τα πολλά ρητά που έλεγε ο παππούς μου. Ένας βιοπαλαιστής, πλανόδιος φωτογράφος, άνθρωπος που επιβίωσε από την κατοχή και τον συμμοριτοπόλεμο, χάρη της επιμονής του για την οικογένεια του και την ζωή. Και είχε δίκιο. 

Πέρα από την καθημερινή επιβεβαίωση του ρητού από την ίδια την ζωή, η ελληνική αριστερά επικύρωσε και με την βούλα ότι αυτά ισχύουν και στην πολιτική, όταν ιδίως κυβερνά. Οι λαοί της ανατολικής Ευρώπης, είχαν την «τύχη» να το διαπιστώσουν δεκάδες χρόνια πριν.

Η αριστερά παρουσίαζε και παρουσιάζει, τον εαυτό της σαν ένα πολιτικό χώρο που “πρωτοπορεί“, κάνει ακτιβισμό, “παλεύει“, δίνει “αγώνες” για την αδικία, την διαφθορά, την μεσαία τάξη και τα χαμηλά κοινωνικά στρώματα.  Επίσης επικαλείται ότι «δίνει σκληρές μάχες» για μια πατρίδα χωρίς εξαρτήσεις από τους καπιταλιστές, υπονοώντας σαφώς τους Αμερικανούς, τους Γερμανούς και άλλους κακούς… Αλήθεια ή μύθος;  

Και όμως δεν είναι απλώς μύθος. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ψέματα που ειπώθηκαν ποτέ στην πολιτική. Ήταν ΤΟ Ψέμα!!

Τι έκανε για όλες αυτές τις ευαισθησίες που επικαλείτο η αριστερά, όταν ανέλαβε να κυβερνήσει; Τα εντελώς αντίθετα και όχι τυχαία. Όλα τα έκανε με πρόγραμμα και μέθοδο.

Φορολόγησε σκληρά την μεσαία τάξη για να την φτωχύνουν και να την έχουν υπό «έλεγχο». Μετέτρεψαν κακουργήματα σε πλημμελήματα για να βοηθήσουν εγκληματίες να βγουν από τη φυλακή. Ευνόησαν την τρομοκρατία, την αναρχία, για να «εκβιάζουν» τους πολιτικούς τους  αντιπάλους όταν έρθουν εκείνοι την εξουσία

Υπερφορολόγησαν τους επιχειρηματίες που τόσο μισούν και γέμισαν το δημόσιο με κομματικούς κηφήνες σαν αντάλλαγμα των… “αγώνων” τους!!

Όσο για την «ελεύθερη και ανεξάρτητη πατρίδα» τι να πρωτογράψω ;; Χάρισαν, δώρισαν, ξεπούλησαν τα πάντα. Υποχώρησαν σε όλα τα εθνικά ζητήματα που πρόλαβαν να αγγίξουν. Έγιναν ο καλύτερος συνεργάτης Γερμανών, Αμερικανών και λοιπών… Καπιταλιστών. Φρόντισαν, όλα να τα χαρίσουν με συμφωνίες και με ανταλλάγματα όπως την διατήρηση τους στην καρέκλα της εξουσίας ή για να μην κόψουν ξανά τις συντάξεις…

Απίστευτοι τύποι.

Στο εσωτερικό της χώρα ειναι αριστεροί και εκτός χώρας γλύφτες των μεγάλων και δωρητές παντός είδους….  πάρτε οτι θέλετε από την χώρα, αρκεί να μας συντηρήσετε στις καρέκλες 

Η αριστερά είναι η επιβεβαίωση του κανόνα. «O διδάσκον την ηθική, πρώτος ανήθικος».

Ψέματα. Όλα ήταν ένα τεράστιο ψέμα. Μια κατασκευασμένη ουτοπία, ένα ψεύτικο όραμα, μια παραμυθένια ελπίδα που μοίραζαν στον κόσμο. Όλα βγαλμένα από τις Μαρξιστικές θεωρίες.

Τον λαό τον χρησιμοποιούν ως εργαλείο αναρρίχησης με μοναδικό στόχο την κατάληψη της εξουσίας. Και μόλις την αναλάβουν, διαβρώνουν το κράτος, αλλάζουν την ιστορία του και επιβάλουν ένα άθεο καθεστώς που βασίζεται στο ψέμα, την αμορφωσιά, την πείνα, τον εκβιασμό!!

Όσοι λαοί τους έζησαν, υπέφεραν, εξαθλιώθηκαν, καταστράφηκαν, ξεφτιλίστηκαν. Και όταν μετά από δεκάδες χρόνια κατάφεραν να τους διώξουν, δεν κατόρθωσαν, ακόμα και τώρα, να μαζέψουν τα κομμάτια τους…

Αυτή είναι η αριστερά, αυτή ειναι η «ευαίσθητη αριστερά». “Ευτυχώς” που κυβέρνησε για να μας δειξει το αληθινό της πρόσωπο και να ξεφτιλιστεί…να απομυθοποιηθεί.

Θα πληρώσουμε αλλά θα…μάθουμε!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.