Πολάκη, το ξέραμε ότι είστε οπισθοδρομικοί

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού

Πολάκη, το ξέραμε ότι είστε οπισθοδρομικοί και απολίτιστοι σαν τον Βελουχιώτη

Δεν χρειάζεται να το λες και με καμάρι μέσα στη Βουλή. Ο Βελουχιώτης απ ότι λένε αυτοί που τον έζησαν , ήταν αγριάνθρωπος, θρασύδειλος δεν ήξερε να μιλάει με ανθρώπους, αλλά μόνο να σκοτώνει όποιον δεν συμφωνούσε μαζί του.

Εκτός αυτού, δεν είστε ούτε μ αυτόν, γιατί αυτός πήγε και εναντίον των Γερμανών κάποια στιγμή μαζί με τα τόσα εγκλήματα που έκανε στους Έλληνες που δεν τον ακολουθούσαν.

Δεν είστε με αυτόν λοιπόν γιατί εσείς υπακούσατε τυφλά στους Γερμανούς τελευταία που είχατε την εξουσία . Είστε μόνο με τη βία αυτού.

Από τότε πέρασαν χρόνια ,οι άνθρωποι εκπολιτίστηκαν, μορφώνονται, πιστεύουν στον διάλογο, δεν παραδειγματίζονται από απολίτιστους τραμπούκους , εκτός αν είναι κενοί περιεχομένου και δεν ξέρουν τι σημαίνει παρόν και μέλλον.

Η προσκόλληση στο κακό παρελθόν για να πάρετε ψήφους των παλαιών αριστερών, δεν εξελίσσει ούτε ευνοεί τη χώρα και θα το επισημαίνουμε όταν αναφέρεστε.

Το άλλο που είπατε ότι δεν είστε με τον Παττακό, καταλάβαμε ότι το είπατε για να καλύψετε τις ενοχές σας. Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν ότι από το κόμμα σας πολλοί έβγαλαν χρήματα επί Παττακού (υπάρχουν και φωτογραφίες με συγγενείς )

Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν ότι επί Παττακού και των λοιπών ομοίων του, πολλοί δικοί σας διορίστηκαν σε Πανεπιστήμια ως καθηγητές ,χωρίς διδακτορικά, η σε ΔΕΚΟ και μετά ήρθαν στο κόμμα σας για να τους φύγει η ρετσινιά, αφού εξασφάλισαν το συμφέρον τους, όπως είναι όλοι οι υλιστές του κόμματος σας.

Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν ότι κυβερνήσατε με ακροδεξιούς για να μη χάσετε την εξουσία, οπότε τώρα δεν μπορείτε να μιλάτε και να λέτε ότι είστε με τον Βελουχιώτη.

Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν ότι εσείς αποφυλακίσατε την Χ.Α για να έχετε τις ψήφους της στη Βουλή.

Επομένως ρωτάει κάποιος Με ποιον είστε;

Η απάντηση των Ελλήνων που σας ξέρουν είναι.

Με το συμφέρον, την ύλη, τον ναρκισσισμό, το ψέμα, την αλλοτρίωση, τη διαφθορά .

Είστε και με τον Παττακό και με τη Χ.Α και με τους ακροδεξιούς, γιατί δεν έχετε ιδεολογία ούτε φιλοσοφία.

Είστε μόνο συμφεροντολόγοι και θέλετε να βλάψετε την Ελλάδα και να ωφεληθείτε εσείς. Με κανένα δεν είστε και με όλους αν σας ωφελήσουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.