ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ: Αριστερός μπορείς εύκολα να γίνεις. Άνθρωπος όμως;

Γράφει ο Κένταυρος

Αυτό που μας συμβαίνει σαν χώρα είναι από τα άγραφα. Η Ελλάδα προϋπήρχε όλων των γειτόνων μας, όλης της Ευρώπης και όχι μόνο. Η μικρή αυτή χώρα με το όνομα Ελλάδα, σε όλους αυτούς “χάρισε” έναν απίστευτο πολιτισμό, τον δικό της πολιτισμό. Φιλοσοφία, ιατρική, μηχανική, φυσική και αστρολογία, μαθηματικά και φυσικά την δημοκρατία. 

Στα 4.000 χιλιάδες περίπου χρόνια ζωής της, έγινε, όχι μία αλλά πολλές φορές “υπερδύναμη”. Όχι κατακτώντας αλλά μοιράζοντας πολιτισμό. Αποτέλεσμα; Οι περισσότεροι λαοί να αρχίσουν να εγκαταλείπουν την βαρβαρότητα, τους νομάδες, τις καλύβες και τις σπηλιές. Οι περισσότεροι δε από αυτούς έγιναν και χριστιανοί.

Οι αιώνες πέρασαν, οι χιλιετίες παρήλθαν και φτάσαμε στο σήμερα. Τώρα, όλοι αυτοί οι ξεπεσμένοι, οι ανύπαρκτοι, οι κλέφτες και ζητιάνοι, ζητούν από την Ελλάδα την “δική τους” λέει γη.  Αλβανοί, Τούρκοι που ούτε καν υπήρχαν σε κανέναν χαρτί επί γης, τώρα “απαιτούν” τα δικά τους λέει κομμάτια… Σου σαλεύει ή δεν σου σαλεύει;. Ποιοι; Αυτοί που πριν περάσουν απο τα χωράφια τους οι Έλληνες του Έκτορα, του Πύρρου, του Περικλή, του Μ. Αλέξανδρος, του Ιουστινιανού του Κ. Παλαιολόγου, περπατούσαν με τα τέσσερα. Πραγματικά θλίβομαι.

 

&… O Eρντογάν έβαλε την ψωμιέρα στο κεφάλι για να παραστήσει τον ιμάμη και τα ΜΜΕ μας λένε ακόμα για την Ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας. Πραγματικά είστε για κλάματα  Το σωστό και το λογικό και αυτό που πρέπει άμεσα να κάνει ο πολιτισμένος κόσμος είναι να διαλύσει την Τουρκία ως κράτος. Αυτό είναι μονόδρομος, όχι για την ασφάλεια της περιοχής του Αιγαίου και της Μεσογείου, αλλά για ολόκληρη την υφήλιο. Και αυτό διότι η Τουρκία δεν στηρίζει τον ISIS είναι ο ISIS.

 

&… “Η Ψηφιακή Σύνταξη «ΑΤΛΑΣ» είναι πραγματικότητα όπως το υποσχεθήκαμε”, λέει παντού ο Γιάννης ο Βρούτσης και συνεχίζει. “Στο πρώτο βήμα που ήδη ξεκίνησε το 40% των νέων συντάξεων απονέμονται σε δευτερόλεπτα”. Τέλεια και πολύ καλά έκανε. 

Αυτό άλλωστε ο ίδιος το είχε ξεκινήσει όταν ήταν υπουργός επί Σαμαρά και δεν πρόλαβε να το ολοκληρώσει διότι οι κατσαπλιάδες και άχρηστοι σε όλους τους τομείς, υπουργοί του ΑρχιΆχρηστου  επί 4,5 χρόνια το είχαν παγώσει… Όμως υπουργέ αν είναι οι νέες συντάξεις να βγαίνουν με ένα κουμπί και οι παλιές θα συνεχίσουν να κάνουν 2 και 3 χρόνια δεν είναι και το καλύτερο… Η κοινωνική ασφάλιση σε νέα εποχή” και η παλιά ακόμα χειρότερη; Δεν πάει έτσι!!!  Όμως υπουργέ σου έχουμε εμπιστοσύνη διότι απέδειξες και τις δύο φορές σαν υπουργός ότι και κατέχεις τα θέματα και λύσεις βρίσκεις και ιδιαίτερα εργατικός και φιλότιμος είσαι.

 

&… Εμβόλια ο λόγος. Όλοι περιμένουν τα εμβόλια. Όλη  ημέρα αναρωτιούνται πότε θα βγει, πότε θα έρθει πότε θα το κάνουμε και άλλα πολλά…πότε! Αυτό από την μια μεριά την φυσιολογική.

Από την άλλη μεριά βρίσκονται οι γνωστοί φλιταρισμένοι, οι ψεκασμένοι που λέει ο κόσμος, αυτοί που αναφώνησαν ως “εξειδικευμένοι επιστήμονες”…τα εμβόλια είναι για να μας βάλουν τσιπάκια και να μας παρακολουθούν”  Δεν μπορώ να μην ασχοληθώ με τα ψεκασμένα  ζώα. Απλώς θα πω.

Ρε ζώο που έχεις κάνει το μεγαλύτερο τσιπάκια, το κινητό σου, σκουλαρίκι που ανά πάσα δευτερόλεπτο ξέρουν οι πάντες που είσαι, με ποιους μιλάς, τι λες, τι ψάχνεις στο Google, τι τρως, αν το έκανες… Περπατάς, κοιμάσαι, τρως με το κινητό στο αυτί, το ανύπαρκτο τσιπάκι σε μάρανε…

 

&… Τσίπρας ο πατριώτης; “Επέκταση των χωρικών υδάτων νοτίως κι ανατολικά της Κρήτης στα 12 ν.μ”. Ποιος το ζήτησε αυτό; Ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Θεός…!!!! Αυτός που δεν ξέρει αν υπάρχουν σύνορα στην θάλασσα… Τώρα μεταξύ μας. Θα το έκανε στα 5 χρόνια της πρωθυπουργίας του, αλλά δεν πρόκανε, καθώς προείχαν οι “απατεώνες” κατά Τσίπρα της NOVARTIS, το ξεπούλημα της Μακεδονίας, η νομιμοποίηση της κάνναβης, οι άδειες του Κουφοντίνα και άλλα πολλά χρήσιμα θέματα… 

 

&… Εμείς θα λέμε ιδέες και όποιος θέλει εφαρμόζει… Το κράτος ή οι τοπικές κοινωνίες μήπως θα πρέπει, λέμε τώρα, να αγοράσουν κανένα ΝΤΡΟΟΥΝ και να παρακολουθούν τις δασικές περιοχές της περιοχής τους μέρα νύχτα; Αυτό το λέμε μήπως και κάποιες μυστικές υπηρεσίες με το όνομα ΜΙΤ κάνουν και αυτό το καλοκαίρι βόλτες στα βουνά μας;  Το κόστος ενός ΝΤΡΟΟΥΝ είναι αστείο. Το κόστος όμως ενός καμένου δάσους είναι ανεκτίμητο.

 

&… Από το Χαμόγελο του Παιδιού. Μεγάλη τιμή για τα παιδιά μας και το Χαμόγελο του Παιδιού, η πρόσκληση από την πρόεδρο της δημοκρατίας, είμαστε υπερήφανοι για τα παιδιά που μεγαλώσαμε, ο Νέστορας μας πέτυχε τον στόχο του, τελείωσε την σχολή Ευελπίδων και γίνεται πιλότος στα ελικόπτερα του στρατού.

 

&… Οι γυφτογείτονες Σιγά σιγά γκρεμίζονται οι μύθοι για τους γείτονες μας. Μετά τους Αλβανόγυφτους που υπέγραψαν στρατιωτική συνεργασία με τους Τουρκόγυφτους, αναμένω να δω το ίδιο από τους Σκοπιανόγυφτους. Και για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους. Χώρες που θεωρούν εδάφη μας, δικά τους ΔΕΝ θα γίνουν ποτέ φιλικές. ΤΕΛΟΣ.

 

&… Ο άνθρωπος και ο παλιάνθρωπος Το ότι κάποτε είχες άσχημες εμπειρίες από ανθρώπους, δεν είναι δικαιολογία για την δική σου μελλοντική άσχημη συμπεριφορά . Ούτε σε δικαιολογεί, επειδή έγινες αριστερός, να μισείς την πατρίδα σου και να θέλεις την κατάργηση της Δημοκρατίας και της Δικαιοσύνης.  Παλιάνθρωπος ή αριστερός μπορεί να γίνει ο καθένας και μάλιστα εύκολα. Καλός άνθρωπος όμως;

 

&… Συριζο-κλάμα συνέχεια. Το να βλέπεις αριστερούς, δηλαδή 100% άθεους, να διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους για την Αγία Σοφία, με ξεπερνάει. Είναι το ίδιο θέατρο παραλόγου όταν την ώρα που το έπαιζαν πατριώτες έδιναν στα Σκόπια ελληνικό όνομα… Μακεδονία!!!

*ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ. Το αόρατο πέμπτο στοιχείο  του σύμπαντος σύμφωνα με την κοσμολογία των αρχαίων Ελλήνων (ο αιθέρας). 

One thought on “ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ: Αριστερός μπορείς εύκολα να γίνεις. Άνθρωπος όμως;

 • 31/07/2020, 04:52
  Permalink

  Πως ενας μη αυτοχθων ελληνας εχει στοχο ζωης να αποδειξει στους Ελληνες την σοφια της Ελληνικης Γραμματειας.

  και εξηγουμαι:
  ” Μάλλον φιλούσιν οι ποιήσαντες ευ τους παθόντας ή οι παθόντες ευ τους ποιήσαντας.” – Αριστοτέλης

  ” Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος. “

  Αχ βρε Γιαννη Αντετοκουμπο, παραγεις υπηρεσιες στους ελληνοφωνους αειθαλεις αλλυλεγγυους κι ουμανιστες…….

  υ.γ.
  και αστερευτο γελιο – μαζι και ηθικη ΔΙΑΚΑΙΩΣΗ – σε εμας τους Εθνικιστες !!!

  https://www.cnn.gr/sports/story/228397/antetokoynmpo-h-ellada-einai-mia-xora-leykon-mporei-na-ginei-dyskoli-i-zoi-gia-enan-mayro

  υ.γ.2
  Τι λεει μια αλλη σοφη λαικη παροιμια;;
  Εαν δεν κοιταξεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει …..
  …λοιπον διεθνιστες κι ουμανιστες του καθε χρωματος δεν βρεχει το σπιτι σας, σας πλακωνει !!

  Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.