Όχι στις υιοθεσίες των ομόφυλων ζευγαριών

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός, Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού

Για να μειώσουν τον αριθμό των Ελλήνων, φέρνουν τις υιοθεσίες στα ομόφυλα ζευγάρια.

Υπάρχουν πολλά ζευγάρια ετερόφυλα που ζητούν να υιοθετήσουν παιδί και περνούν δικαίως από ενδελεχή έλεγχο . Αν μαλώνουν μεταξύ τους, αν το παιδί το αποδέχεται το περιβάλλον τους, αν διαθέτουν τα οικονομικά μέσα για να μπορέσουν να το μεγαλώσουν φυσιολογικά.

Οι ψυχολόγοι συστήνουν κάποια στιγμή που το υιοθετημένο παιδί θεωρείται ώριμο, μετά από ορισμένες προετοιμασίες να μιλήσουν στο παιδί για την υιοθεσία του. Άλλα παιδιά το δέχονται , άλλα όμως θλίβονται , άλλα περνούν υπαρξιακή κρίση, και τα περισσότερα εκμεταλλεύονται την υιοθεσία τους. Όταν οι θετοί γονείς δείξουν μεγάλη αδυναμία και προσκόλληση στα υιοθετημένα παιδιά τους, τότε το παιδί λέει τις περισσότερες φορές με διάφορα λόγια <Αν θέλεις να με έχεις θα δώσεις αυτά> Από χρήματα έως οτιδήποτε άλλο. Αυτό είναι γεγονός και το ξέρουν όσοι ασχολούνται με παιδιά.

Όλα αυτά όταν ζουν μέσα σε φυσιολογική οικογένεια με θετή μητέρα και θετό πατέρα.

Όταν τα παιδιά ζουν σε ίδρυμα εξαρτάται από το ίδρυμα πώς το βιώνουν. Αν είναι πολιτισμένο όπως το χωριό SOS, τα παιδιά μεγαλώνουν με το απαραίτητο μητρικό πρότυπο που προσφέρει αμέριστη, άδολη αγάπη . Τα παιδιά μέσα στο πολιτισμένο ίδρυμα μαθαίνουν να παίζουν ρόλους και να κοινωνικοποιούνται με τα πολλά άτομα που συναναστρέφονται και βιώνουν τις συμπεριφορές τους. Τα παιδιά αυτά βγαίνουν ολοκληρωμένα , μπορεί να παντρευτούν συντρόφους απτό ίδιο ίδρυμα , εργάζονται στην κοινωνία και διαιωνίζουν το ανθρώπινο είδος, ενώ επισκέπτονται τον χώρο τις γιορτές για να δείξουν την ευγνωμοσύνη τους.

Επομένως μέσα στο συγκεκριμένο και σε παρόμοια ιδρύματα τα παιδιά μεγαλώνουν με ευχαρίστηση με ενσυναίσθηση και με πολλή αγάπη. Ωφελούν την κοινωνία. Είναι προτιμότερο ένα ίδρυμα τέτοιο ,παρά ένα ζευγάρι ομόφυλων μέσα στο οποίο τα παιδιά βλάπτονται και ακολούθως θα βλάψουν.

Είναι άλλα παιδιά που μεγαλώνουν μέσα σε μονογονεϊκες φυσικές οικογένειες . Έχω αναφέρει πολλές φορές για τα αγόρια που μεγάλωσαν χωρίς αντρικό πρότυπο στα Καλάβρυτα μετά από τη σφαγή των ανδρών, μέσα στα άγονα εδάφη και τη φτώχεια. Δεν μιλούσαν τότε για αυτοκτονίες και παρόμοια οι μάνες τους. Στάθηκαν γενναίες Μάνες με οδηγό το μητρικό τους ένστικτο και την πίστη τους . Πρόσφεραν ακόμη και με το λόγο τους στην αρχή, πρότυπα των δυο φύλων. Τα παιδιά αυτά έκαναν φυσιολογικές οικογένειες και προσέφεραν ισορροπίες στην κοινωνία μας με τα επαγγέλματά τους.

Επομένως τα παιδιά αυτά που είχαν τόσο γενναίες μάνες μεγάλωσαν πολύ καλύτερα από ότι σε ζευγάρι ομόφυλων

Ας δούμε από εμπειρίες και μελέτες τι γίνεται στο ζευγάρι ομόφυλων.

Τα ζευγάρια ομόφυλων στην πλειοψηφία τους μαλώνουν πολύ μεταξύ τους από υπερβολικές ζήλειες, γιατί τα άτομα αυτά έχουν σύμφωνα με ψυχιάτρους, πολλές πνευματικές διαταραχές και προσκολλήσεις . Δεν έχουν μεταξύ τους αγάπη με την ανθρώπινη ή χριστιανική έννοια. Αγαπάμε όλον τον κόσμο, προσφέρουμε ότι μπορούμε , φροντίζουμε όποιον μπορούμε, ενωνόμαστε πνευματικά και ψυχικά με τους ανθρώπους, αλλά τα άτομα αυτά βασίζονται στη εξάρτηση και έλξη του υλικού σώματος, και δεν έχουν σχέση με πνευματικότητα και στοχασμό.

Στα ζευγάρια ομόφυλων δεν υπάρχει αγάπη πνευματική, μόνο ηδονική και επιδερμική έλξη. Εκεί εξαντλούν την ενέργειά τους ,από ενοχές με πολύ θόρυβο.

( 99% γίνονται από λάθος διαπαιδαγώγηση ,λανθασμένα πρότυπα και αξίες που μπαίνουν στον εγκέφαλο του ατόμου απ’ τα 3-5. Δεν έχουν διαφορά στις ορμόνες με τα φυσιολογικά άτομα, έχει βρεθεί σε έρευνες)

Τα άτομα αυτά Δεν πρέπει να υιοθετούν παιδιά διότι:

Ηρεμία δεν υπάρχει μεταξύ τους ,γιατί έχουν τρομερή ζήλεια

Πρότυπα με την έννοια της φύσης δεν προσφέρουν, γιατί όταν τα παιδιά βλέπουν γονείς του ιδίου φύλου, δεν κοινωνικοποιούνται. Για ποια κοινωνία τα ετοιμάζουν; Για μια θολή ; Για μια δική τους; Ή προσπαθούν να θολώσουν και τους υπόλοιπους;

Γίνονται και αυτά ίδια με πολλά προβλήματα και πολλά απωθημένα ,γιατί με τη σειρά τους ζηλεύουν τα παιδιά που έχουν μάνα η πατέρα και αυτά όχι. Μεταφέρουν μίσος μέσα τους.

Διαιώνιση του ανθρώπινου είδους δεν υπάρχει. Ειδικά σε εμάς τους Έλληνες που έχουμε υπογεννητικότητα και τη χρειαζόμαστε.

Επομένως πολύ καλύτερα είναι να εκπολιτίζονται τα ιδρύματα με τους κανόνες ψυχολογίας , να εξαντλούνται οι αιτήσεις των ετερόφυλων ζευγαριών για υιοθεσίες και να μη γίνονται υιοθεσίες σε ομόφυλα ζευγάρια.

Με ιερές ψυχές παιδιών που είναι η εκκολαπτόμενη κοινωνία , δεν πρέπει να ασχολούνται οι ομόφυλοι. Εκ προοιμίου στα παιδιά είναι βλαπτικοί. Αγάπη δεν έχουν. Έχουν εγωκεντρισμό . Οι μεν γυναίκες αν είχαν μητρικό ένστικτο θα έκαναν παιδιά κανονικά, οι δε άντρες που δεν έχουν ένστικτο το παίρνουν εγωιστικά τύπου “δεν έχω να ζηλέψω τίποτα απτά φυσιολογικά ζευγάρια”. Για τον εγωκεντρισμό τους και τη ζήλεια που έχουν μέσα τους θα τους δώσουμε παιδιά να τα καταστρέψουν; ΟΧΙ.

Αυτό το έφεραν αιφνιδιαστικά οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για αποπροσανατολισμό απτά σοβαρά μας θέματα, αλλά και για να πάρουν ψήφους . Από φυσιολογικά άτομα δεν παίρνουν. Έχουν σαν αντίμετρα όλους τους αποφυλακισμένους τους, τους ομόφυλους μη αξιοπρεπείς (γιατί υπάρχουν και αξιοπρεπείς που είναι κατά της υιοθεσίας) τα τσιράκια που διορίζουν με τον τόνο, την Περιστέρα που χωρίς προσόντα έκλεψε θέση από πραγματικούς επιστήμονες.

Γιατί; Όχι βέβαια για το μισθό της. Να βγάλει την κακία της και τα απωθημένα της, αλλά και για να είναι φυτώριο και να δίνει διδακτορικά σε άλλους δικούς τους. Έτσι θα διαιωνίζουν το είδος τους. Είναι ψήφοι όλα αυτά , είναι Συμφέρον. Αυτή είναι η πηγή τους πάντα. Το Όφελος τους κατά του συλλογικού καλού. .Αν το ξέρουμε τους απαξιώνουμε και τους αποβάλλουμε απ’ τις υγιείς κοινωνίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.