Ο… πολιτικός Τζέισον – Αντιγόνη, υποψήφιος με τη Δούρου

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού

Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ “γεννούσε” το Τζέησον – Αντιγόνη εμείς λέγαμε ότι θα τον κάνουν βουλευτή. Ομόφυλοι/ες σας κοροϊδεύουν!

Κάποια στιγμή κατά το 16, μετά το “επιτυχημένο” για τους συριζαίους gay pride, θεώρησαν ότι έπρεπε να το μεταφράσουν σε ψήφους . Για αυτό εξ άλλου έκαναν αυτές τις παρελάσεις . Αφού εξευμένισαν αυτά τα άτομα ότι ανήκουν σε αυτό το κόμμα, έπρεπε να πάρουν τις ψήφους τους.

Έτσι λοιπόν “γέννησαν” τον Αντιγόνη. Έψαχναν ένα άτομο νεαρό που δεν τους ενδιέφερε αν είναι gay ή της σχετικής συνομοταξίας. Να έχει θράσος σαν τον Τσίπρα και να θέλει να έχει οικονομική δοσοληψία μαζί τους.

Μετά εμείς αρχίσαμε να παρακολουθούμε τον Αντιγόνη από εκπομπές ,αλλά και να παίρνουμε πληροφορίες από όσα άτομα τον ξέρουν. Κατέληγαν ότι είναι αγόρι σχεδόν κανονικό, με κάποιες διαταραχές αναπτυξιακές, αλλά θέλει να κάνει καριέρα και να βγάλει χρήμα αφού δεν μπορούσε έντιμα. Εξ άλλου ηθοποιός είναι κάποιο ρόλο θα έπαιζε που θα του απέδιδε… Κάποια στιγμή εμφανίστηκε και με τη μητέρα του η οποία ήταν περήφανη ( προφανώς επειδή θα έλυνε το οικονομικό του πρόβλημα με κόλπο).

Ήρθε λοιπόν η στιγμή που έβαλε υποψηφιότητα με τη Δούρου. Το δούναι και λαβείν με τον ΣΥΡΙΖΑ αποδίδει καρπούς. Μερικά άτομα θα τον πιστέψουν ότι είναι του ιδίου φυράματος και θα τον ψηφίσουν επειδή τους εκπροσωπεί υποτίθεται.

Λέμε λοιπόν σ’ αυτά τα άτομα. Μέσα σας δεν έχετε ενοχές, αλλά με τις παρελάσεις αυτές προσπαθείτε να τις βγάλετε και επιτίθεστε. Αυτοί που σας λένε να κάνετε τις παρελάσεις θέλουν ψήφους από εσάς και μέσα σας ας είστε σε μια αέναη διαπάλη. Δεν τους ενδιαφέρει.

Γιατί δεν πηγαίνουν οι εκπρόσωποι σας στο κόμμα που έρχεται, στη ΝΔ , σε Περιφέρεια, Δήμο, Κυβέρνηση να ζητήσετε βοήθεια;

Στην εποχή μας η θεραπεία είναι πολιτισμός. Θα μπορούσαν με σοβαρότητα να διεκδικούν τα δικαιώματα τους, να τονώσουν την αυτοπεποίθηση τους και αυτοεκτίμησηή τους (γιατί τα άτομα που κάνουν διάφορα ζωώδη στις παρελάσεις δεν έχουν αυτοεκτίμηση, μόνο πολλές διαταραχές).

Για όποιο άτομο ενδιαφέρεται μεταφυσικά. Μόνο η ψυχή δεν έχει φύλο. Από τη στιγμή που θα ενσαρκωθεί, υπάρχει λόγος που το ίδιο επέλεξε το συγκεκριμένο φύλο για να εκπληρώσει την Αποστολή του. Γίνεται μεγάλο μπλοκάρισμα ροϊκότητας στο άτομο, αλλά και στην κοινωνία ,όταν ως ψυχή έχει επιλέξει άλλο και όταν μετανοεί γήινα. Έχει σοβαρές συνέπειες… Δεν είναι τόσο ανάλαφρα και γελοία όπως το αντιμετωπίζουν μερικοί για ψήφους και για οικονομικά οφέλη. Δείχνει μεγάλη έλλειψη Παιδείας και Πνευματικότητας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.