Ο διχαστικός Τσίπρας κι ο συναινετικός Κυριάκος

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμόλογος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού

Ο Κυριάκος είπε ότι θα συνεργαστεί ακόμα καΙ με αυτοδυναμία και ο Τσιπρας πολώνει και διχάζει τον κόσμο . Οι μη εξελιγμένοι πνευματικά επιλέγουν τον δεύτερο.

Ο κυβ. εκπρόσωπος είπε ότι έχουμε πολύ χρόνο μέχρι τις εκλογές. Μέσα σε αυτόν τον χρόνο παίρνουν συμβουλές πώς θ αυξήσουν την πελατεία τους με αθέμιτα μέσα, αφού μόνο αρνητικό έργο παρήγαγαν και δεν έκαναν καθόλου πολιτική. Ανόητους τακτικισμούς ,θεατρινισμούς και δεινά.

Μέσα σε αυτόν τον χρόνο θα διορίζουν συνεχώς , θα τάζουν ψέματα που θα φαίνονται αλήθειες σε μερικούς που θέλουν να γαντζωθούν. Μέσα σ αυτόν τον χρόνο θα φέρουν πολλές ακόμα οικονομικές, πολιτικές, κοινωνικές, ανθρώπινες καταστροφές , θα αποφυλακίσουν και άλλους εγκληματίες για να έχουν εκτός από τις ψήφους και ομάδες κρούσης τους.

Θα πολιτογραφούν αλλοδαπούς ως Έλληνες για να πάρουν ψήφους. Θα δημιουργήσουν σκάνδαλα για να έχουν να βασιστούν αυτοί που τους ψηφίζουν από συμφέρον. Δε θα λένε έχω συμφέρον, αλλά δεν είδατε τα σκάνδαλα στους αντίπαλους; Θα πετούν σαν χαρτοπόλεμο τις συκοφαντίες για τους αντιπάλους, όπως έκαναν και στο παρελθόν.

Δυστυχώς οι Έλληνες πάσχουν από πολιτική αμνησία και θα τα ξανακούσουν όλα αυτά, αντί να αγνοήσουν τον Τσίπρα εντελώς για αυτό που μεταφέρει μέσα του. Μέσα τους όλοι αυτοί. Έχετε δει τα συμφεροντολογικά μάτια του Τζανακόπουλου; Έχετε παρατηρήσει το παγωμένο γεμάτο κακία βλέμμα του Ζαχαριάδη;

Στον Τσίπρα και τη σύζυγο του, ανιχνεύσατε ,το μίσος για τους ανθρώπους, την κακία , τη δυσαρμονία το ψεύτικο γέλιο ; Πόσο προβλέψιμοι είναι!

Δεν κάνουμε επίκληση στο συναίσθημα με όλα αυτά. Λογική και πραγματικότητες επισημαίνουμε.

Πόσο μίσος ξοδεύουν για να μη τους βλέπουμε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.