Ήρθε η πολυπόθητη ώρα των εκλογών με άοκνο και απρόσκοπτο αγώνα!

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός, Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού

Με τους αγώνες μας ήρθε η ώρα να διώξουμε τις βδέλλες και τα τσιμπούρια που μας ρουφούσαν το αίμα , την αξιοπρέπειά μας ,υποτίμησαν τη νοημοσύνη μας, λεηλάτησαν τη χώρα και συνεχίζουν να τη λεηλατούν ,με φαγοπότια και υπερατλαντικά ταξίδια.

Ήρθαν με ανηθικότητες, συκοφαντίες και με βία στη χώρα. Όπως είναι γνωστό η βία έχει πολλές μορφές. Αυτοί τις εκμεταλλεύτηκαν όλες. Φυσικά έκρυψαν το νόμο Σαμαρά να μην προσλαμβάνονται συγγενείς στη Βουλή, για να μπορούν να βάζουν τους συγγενείς τους και να λένε όλοι τα ίδια είναι.

Τη στιγμή αυτή φερόμαστε υπεύθυνα για τη χώρα μας, εδικά μετά από όσα περάσαμε. Τον ΣΥΡΙΖΑ τον διώχνουμε, αν είναι δυνατόν και απτη τη χώρα, αν είμαστε καλά στα μυαλά μας και δεν είμαστε σαδομαζοχιστές. Τα μικρά κόμματα είδαμε ότι ήρθαν να καταστρέψουν, να πουλήσουν χώρα και να φύγουν. Δεν είμαστε για τέτοιες δοκιμές πλέον.

Δίνουμε αυτοδυναμία στη ΝΔ στον καθαρό φιλελευθερισμό. Μερικά άτομα που είχαν περάσει από τη ΚΝΕ, φοβούνται ακόμα να πουν τη λέξη. Φανταστείτε πόσο ανημέρωτοι είναι, όταν εφαρμόζουν στη ζωή τους τον φιλελευθερισμό και δεν το έχουν καταλάβει. Ακόμα και αυτοί που έζησαν στον κομμουνισμό επιδιώκουν να ζήσουν στον φιλελευθερισμό. Άλλοι πάλι λένε ο Μητσοτάκης δε θα κάνει αυτό η το άλλο, όταν δεν θέλουν να γίνει το συγκεκριμένο, για να βρουν δικαιολογίες μέσα τους.

Δεν έχουμε τέτοιες πολυτέλειες, να σκεπτόμαστε άλλα και να λέμε άλλα. Πρέπει να φέρουμε αρμονία και σταθερότητα στη χώρα. Ένα μικρό κόμμα όταν φέρεται με αλαζονεία και πιστεύει ότι είναι το κέντρο του κόσμου μόνο αστάθεια και ανισορροπία θα φέρει για επίδειξη του <εγώ> του.

Δε βάζουμε τα προσωπικά μας αυτή την ώρα, αλλά προσδοκάμε μόνο στο καλό της χώρας μας . Τα πρόσωπα που έβλαψαν στο παρελθόν τη χώρα υποστηρίζοντας ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή δημόσια πρόσωπα που επηρέασαν κόσμο αρνητικά και τώρα λένε τα αντίθετα, δεν τα ψηφίζουμε.

Σκεπτόμαστε πριν από τη ψήφο μας , τι έλεγαν πριν τις εκλογές του 15. Όποιος τότε υποστήριζε ΣΥΡΙΖΑ το έκανε για το συμφέρον του . Δεν τον σταυρώνουμε, γιατί θα επιφέρει άλλα δεινά στον τόπο.

Δε ξεχνάμε αενάως ότι «To φυλάξαι τ’ αγαθά χαλεπώτερον του κτήσασθαι»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.