Ημερολόγιο καταστρώματος. Επί Τσίπρα οι σερβιτόροι γίνονται πλούσιοι και οι εκλεκτοί επιχειρηματίες πλουσιότεροι
Γράφει ο Μηχανικός
Μανώλης Πετσίτης. Είναι από τα φαινόμενα της εποχής ΣΥΡΙΖΑ.
Ξεκίνησε απλά: Σερβιτόρος σε εστιατόριο της Καισαριανής. Αλλά έκανε διάνα στο αποτέλεσμα των εκλογών του 2015.Και αυτό εκτιμήθηκε δεόντων από την παρεούλα της Καισαριανής υπό τον ΨΗΠΤΕ ή ΨΗΤΠΕ Νίκο Παππά.
Εκτινάχθηκαν οι μετοχές του. Με 4.500 εισόδημα θα τον άφηνε; Τον έστειλε στον Λαυρεντιάδη που τον χρύσωσε. Γιατί; Αυτό είναι μια κουτή ερώτηση. Γιατί το σκάνδαλο για τα Λιπάσματα του Λαυρεντιάδη τώρα ξετυλίγεται. Και αυτό ΔΕΝ είναι δήθεν σκάνδαλο. Δεν είναι Νοβάρτις που δεν υπάρχει. Είναι σκάνδαλο με την υπογραφή Τσίπρας και Παππάς.
Η φωτογραφία του Πετσίτη στο Μέγαρο Μαξίμου και στο πόντιουμ από όπου ο πρωθυπουργός απευθύνεται στον « λαό του“ είναι απόδειξη για …όλα τα λεφτά που εισέπραξε ο μεσάζων Πετσίτης.
Ο Κοντομηνάς για ποιες υπηρεσίες χρύσωσε τον Πετσίτη; Αυτός μεσολάβησε να του χαρίσει ο Τσίπρας τα δεκάδες εκατομμύρια που χρωστούσε;
Ο μετανοών αρουραίος Βερύκιος που έχει τρελαθεί σαν διαφημιστής Τσίπρα δεν φτάνει; Ας έχουμε λίγη υπομονή. Στο Μαξίμου οι σερβιτόροι γίνονται…πλούσιοι. Οι εκλεκτοί επιχειρηματίες πλουσιότεροι.
Τι πειράζει που ο κοσμάκης πεινάει..
Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018