Γαβρόγλου και Πολάκης κατά Κεραμέως. Μεγάλη της τιμή!

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού

Μέσα στα βιβλία του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου πρέπει να μπουν όλα τα εθνικά μας θέματα, όπως σωστά πράττει η Υπουργός και επί πλέον να είναι υποχρεωμένοι και οι συριζαίοι καθηγητές να τα διδάσκουν σωστά. Πρέπει να γίνουν σεμινάρια στους καθηγητές.

Ο καταστροφέας της Παιδείας και ο οδοστρωτήρας της Υγείας στην Ελλάδα, έχουν και άποψη αντί να κρύβονται. Έχει άποψη ο φιλόσοφος κ. Γαβρόγλου και ο γιατρός κ. Πολάκης, γιατί το Υπουργείο επαναφέρει την εθνική συνείδηση.

Ο κόσμος ψήφισε τη ΝΔ και για αυτό και ευτυχώς τηρεί τις υποσχέσεις της. Δε κάνει τ αντίθετα από ότι έλεγε όπως ο ΣΥΡΙΖΑ. Για αυτό οι ψηφοφόροι της είναι ευχαριστημένοι ακόμα και στα κρυφά ευχαριστούνται και οι συριζαιοι για αυτό το εθνικό θέμα.

Πουθενά δεν γράφεται φυσικά ότι πρέπει να μισούμε τους άλλους λαούς. Πρέπει να μαθαίνουμε την ιστορία μας όπως κάθε λαός. Αυτό βοηθάει την όσμωση των πολιτισμών και τη συνεργασία των λαών μέσα στον αμοιβαίο σεβασμό.

Μόνο οι άνθρωποι που έχουν συμφέροντα δεν θέλουν ν αναπτυχτεί η εθνική συνείδηση. Για τους εαυτούς όμως εφαρμόζουν τα αντίθετα όπως πάντα

Ο κ. Γαβρόγλου και ο κ Πολάκης θα έπρεπε να ξέρουν ότι η πατρίδα είναι αξία. Πώς είναι η αξία της οικογένειας των παιδιών και των εγγονών τους;

Η Πατρίδα έχει μπει μέσα στη συλλογική συνείδηση. Επειδή δεν το κατάλαβαν αυτό και προσδοκούσαν μόνο το στενό αντεθνικό συμφέρον τους εις βάρος της εθνικής συλλογικής συνείδησης, έχασαν τις εκλογές.

Φυσικά για το συμφέρον τους συνεχίζουν. Δεν το πιστεύουν αυτό που λένε οι δυσαρμονικοί. Όποιος πιστεύει κάτι το εφαρμόζει στη ζωή του.

Το έχουν εφαρμόσει το αντεθνικό κατά των οικογενειών τους; Κατά των πατρογονικών εστιών τους; Κατά των γονέων τους και των παππούδων τους; Για να τους πει κάτι υποτιμητικό κάποιος για αυτούς. Θα εκραγούν.

Το ίδιο παππούς τους είναι και Παύλος Μελάς,ψαλλά επειδή στο ΣΥΡΙΖΑ έχουν πολύ στενούς ορίζοντες και συμφέροντα δε θέλουν να το παραδεχτούν

Τις δικές τους αξίες τις διαφυλάττουν. Όταν βλέπουν ότι με αυτόν τον τρόπο θα εξυπηρετήσουν συμφέροντα εκ νέου, επιδιώκουν να ενταφιάσουν την αξία της πατρίδας στον ελληνικό λαό.

Για αυτόν τον λόγο οι καημένοι απαξιώνουν την Υπουργό Παιδείας που εφαρμόζει αυτό που θέλει ο λαός. Άρα απαξιώνουν και τον ελληνικό λαό

Είναι μεγάλη τιμή για την κ. Κεραμέως, όταν οι καταστροφείς της Ελλάδας την υποτιμούν. Σημαίνει ότι τιμά την Ελλάδα.

Το κακό είναι ότι έχουν ρίξει σπόρο αντεθνικό, άρρωστο και χρειάζεται πολλή δουλειά από όλους μας για τον ξεριζώσουμε και να τον ρίξουμε στα πτηνά.

Ούτε αυτά όμως δεν θέλουν να φάνε τους συριζόσπορους.

Φοβούνται μη δηλητηριαστούν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.