Εθν(εξ)έγερση τώρα!

Γράφει ο Δημήτρης Αρβανίτης, Συγγραφέας

Οι Σκοπιανοί ζητoύν ταυτότητα με όνομα Μακεδονία, οι Αλβανοί ζητούν τη Τσαμουριά και στοχεύουν τη μεγάλη Αλβανία, οι Βούλγαροι θέλουν κι αυτοί κάτι απο Μακεδονία, αφού παίρνουν οι Σκοπιανοί, οι Τούρκοι κι ο Ερντογάν ονειρεύονται την Οθωμανική αυτοκρατορία και συμπεριφέρονται  ως εν δυνάμει κατακτητές των πάντων, προκαλώντας Ρώσους, Αμερικάνους, Ισραηλινούς και προσβάλλοντας με ιταμό τρόπο κάθε γειτονικό κράτος.

Στη περίπτωση του Αφρίν, η Τουρκία παραβίασε τα σύνορα κυρίαρχου κράτους για να διαλύσει τον θύλακα των Κούρδων, χωρίς καμιά σημαντική αντίδραση Ρωσοαμερικανών αλλά και του διεθνούς παράγοντα.

Στο Αιγαίο ο Ερντογάν απειλεί ανοιχτά οποιονδήποτε  ασκεί τα κυριαρχικά του διακαιώματα για έρευνα και εξόρυξη πετρελαίων, τρομοκρατώντας  τις ξένες εταιρείες που συμμετέχουν. Παράλληλα απειλεί ότι θα πάρει δια της βίας ότι τους ανήκει και κατ’  αυτούς, τους ανήκει το μισό τουλάχιστον Αιγαίο.

Στον Έβρο οι Τούρκοι συνέλαβαν δυο νεαρούς στρατιωτικούς, σε  ένα μεθοριακό επεισόδιο συνηθισμένο, από αυτά που λύνονται σε επίπεδο  τοπικών στρατιωτικών διοικητών,  και τους σέρνουν σαν κοινούς εγκληματίες.

Οι εξοπλισμοί των Τούρκων συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, μετά τους Ες 400 από τους Ρώσους, συζητάν με τους Αμερικανούς για αγορά πυραύλων Πάτριοτ αλλά και με την EUROSAM για αγορά αντιπυραυλικών συστημάτων.

Στο μεταξύ η Ελληνική κυβέρνηση της αριστεράς και της προόδου και της τρικυμίας εν κρανίω, παραπαίει ακκιζόμενη και μαλακιζόμενη πότε με εξεταστικές για τη Νοβάρτις, πότε με τους νόμους για την αλλαγή φύλλου και πότε με τον Μαρινάκη και τον Σαββίδη. Στο χρόνο αυτό έδωσε τα πιστοποιητικά των αριστερών της φρονημάτων  αποδεχόμενη την αλλαγή του κοινωνικού ιστού της χώρας με την ελεύθερη είσοδο των κάθε είδους λαθρομεταναστών και καταφρονεμένων και έδειξε το διεθνιστικό της χαρακτηρα, αποδεχόμενη τη μη ύπαρξη συνόρων και το δικαίωμα των Σκοπιανών στον αυτοπροσδιορισμό τους ως Μακεδόνες.  Είναι τρομακτικό με πόση ευκολία αποδέχτηκαν τη παράδοση της ονομασίας στους Σλάβους και αγνόησαν την εκφρασμένη θέληση του λαού, αυτοί οι αριστεροί Δημοκράτες.

Είναι σίγουρο ότι φωνές σαν τη δική μου, οι κυβερνώντες, τις θεωρούν, φανατισμένες, ακροδεξιές, εθνικιστικές, φασιστικές και δεν ξέρω τι άλλο. Ποσώς με ενδιαφέρει.  Αν η αγάπη για την πατρίδα, η αγωνία για το μέλλον της χώρας και η πρόβλεψη της καταστροφής που με αυτή την πορεία έρχεται, δείχνουν τέτοιους χαρακτηρισμούς, τους αποδέχομαι ευχαρίστως. Η χώρα οδηγείται από μια κυβέρνηση ανίκανων αναρχοαριστερών με τη στήριξη και ενός τυχάρπαστου μορφώματος, σε ακρωτηριασμό και οιονεί δουλεία.

Θα πρέπει να είναι κάποιος ηλίθιος για να μη καταλαβαίνει κι ο Κοτζιάς  το δήλωσε άλλωστε, ότι οι Τούρκοι επιδιώκουν θερμό επεισόδιο  στο Αιγαίο για να πάμε σε διαπραγματεύσεις και να διεκδικήσουν τη μοιρασιά του αρχιπελάγους. Κι η κυβέρνηση τι κάνει; Τίποτε! Είναι  βέβαιο ότι τόσο η αντιπολεμική τους ιδεολογία, όσο και η ανικανότητα τους δεν επιτρέπει  να απαντήσουν αναλόγως.

Αναρωτιέμαι αν καταλαβαίνουν ότι οι πράξεις εθνικής μειοδοσίας οδηγούν σε βίαιες λαϊκές ενέργειες. Επειδή είναι στη πλειοψηφία τους ανιστόρητοι, ας μελετήσουν ιστορία. Ή να το πω πιο απλά και ευθέως. Καταλαβαίνουν ότι κινδυνεύουν τα ανόητα κεφάλια τους; Μάλλον όχι.

Κι ας πάμε παρακάτω. Εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες τι κάνουμε; Ψελλίζουμε δυο λόγια από εδώ κι από εκεί, κάνουμε και δυο διαδηλώσεις για το όνομα και έχουμε ήσυχη τη συνείδηση μας.

Ξυπνήστε επί τέλους εφησυχασμένοι νεοέλληνες. Η πατρίδα οδηγείται σε αφανισμό!

Διώξτε χτες τους ανίκανους αναρχοαρσιτερούς που μας κυβερνούν. Με διαδηλώσεις και κυνήγι παντού. Και όχι μόνον αυτούς. Δυστυχώς όλο το πολιτικό σκηνικό  έχει χρεοκοπήσει. Και μη πει κάποιος, να έλθει το στρατιωτικό σκηνικό. Οι στρατιωτικοί είναι για τους στρατώνες , τα πεδία εκπαίδευσης και τα πεδία μαχών αν χρειαστεί.

Όμως όλοι οι σοβαροί άνθρωποι ανεξαρτήτως ιδεολογίας συμφωνούν ότι για την σημερινή κατάντια και οικονομική εξαθλίωση της χώρας  φταίνε τα πολιτικά κόμματα που βρέθηκαν είτε στην κυβέρνηση είτε στην αντιπολίτευση. Και μη πει κάποιος πως ορισμένοι και προσπάθησαν και καλές προθέσεις είχαν γιατί αυτό ουδόλως ενδιαφέρει. Το αποτέλεσμα μετράει.

Συνεπώς η καλύτερη υπηρεσία  που μπορούν  να προσφέρουν τα πολιτικά κόμματα  στη χώρα, είναι να αυτοδιαλυθούν και να δημιουργηθεί κυβέρνηση εθνικής ενότητας  η οποία θα περιλαμβάνει προσωπικότητες κοινής αποδοχής και εκτός πολιτικών χώρων όπως για παράδειγμα ο Μαρκεζίνης κι ο Νανόπουλος και πολλοί άλλοι που σίγουρα υπάρχουν.

Σκοπός της κυβέρνησης αυτής θα είναι η έξοδος της χώρας από τα μνημόνια και από κάθε είδους εξαρτήσεις και επιτροπείες καθώς επίσης και η αντιμετώπιση των εθνικών κινδύνων με πλέον σοβαρό την τουρκική επιθετικότητα

Πρώτα μέτρα η αύξηση της θητείας στους 15 μήνες και η άμεση πρόσληψη 10.000 μονίμων οπλιτών προκειμένου να ενισχυθούν με προσωπικό οι ένοπλες δυνάμεις. Επιχειρήματα του τύπου δεν αντέχει η οικονομία και άλλα τέτοια είναι άνευ ουσίας. Οικονομία χωρίς χώρα δεν υπάρχει. Ας κοπούν κι άλλο οι μισθοί κι οι συντάξεις.

Να δημιουργηθεί ταμείο εθνικής άμυνας στο οποίο να κληθούν να συνεισφέρουν οι Έλληνες εφοπλιστές και παντός είδους ευκατάστατοι, όπως επίσης ένας φόρος επί των αγορών, υπέρ άμυνας της χώρας, ο οποίος θα πηγαίνει στο ταμείο αυτό. Σκοπός του ταμείου θα είναι η ταχύτατη αγορά οπλικών συστημάτων και η συντήρηση των υφισταμένων

Να ενισχυθεί η  εκπαίδευση της εφεδρείας και να κληθούν άμεσα για  εκπαίδευση η έφεδροι των νησιών. Να ενισχυθεί το λαϊκό φρόνημα και να καταστεί πίστη ότι αν ο εχθρός μας επιτεθεί θα το πληρώσει πολύ ακριβά και θα βρει αντιμέτωπο στρατό και λαό

Να καταστεί σαφές σε όλους  ότι αν δεν έχουμε τη δύναμη να αντιμετωπίσουμε μόνοι μας την οποιαδήποτε απειλή,  τόσο οι Νατοϊκοί όσο κι οι Ευρωπαίοι θα σπεύσουν να βοηθήσουν κατόπιν εορτής, ή μάλλον κατόπιν κηδείας ή πιθανώς και μνημοσύνων

Όσο για σας ‘’κυβερνώντες’’ καλού κακού, just in case, που λεν και στο χωριό μου, εξασφαλίστε πιλότους και ελικόπτερα και συννενοηθείτε με τον Μαδούρο να σας παρέχει τροφή και νερό, γιατί αν συνεχίσετε να ισορροπείτε στα όρια της εθνικής μειοδοσίας…όλα παίζονται!

2 σκέψεις σχετικά με το “Εθν(εξ)έγερση τώρα!

 • 27/03/2018, 16:53
  Permalink

  ΔΕΝ δέχομαι τήν ισοπεδωτική φράση : ”ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ”ούτε ότι ”ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ” ούτε τό ”ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ”! Γιά τήν κατάντια τής ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΦΤΑΙΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!! ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ.! ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ καί η κυριαρχία τής ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΕΟλΟΓΙΑΣ, καί τών ΙΔΕΟΛΗΨΙΩΝ ΤΗΣ, από τήν ΠΑΙΔΕΙΑ τά ΜΜΕ, καί τά ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ καί τήν ΤΧΝΗ, μέχρι καί τόν ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ- ΔΗΜΟΣΙΟΫΠΑΛΛΗΛΙΣΜΟ! καθώς καί ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ που ΝΑΙ.! διείσδυσαν, κά μέσα στήν ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.! Αυτό που έχει ανάγκη η Πατρίδα μας, γιά νά ΣΩΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΑΣΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.! Αλλά εν πάση περιπτώσει, αν στήν συνείδηση τών Ελλήνων έχουν καταγραφεί τό : ”όλοι ίδιοι είναι”, καί χρεοκόπησαν, τότε οκ.! ας περάσουμε σέ μία ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ στήν οποία όμως, επ’ ουδενί λόγω, ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ”ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ”.! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ, Η ΧΩΡΑ, ΑΡΙΣΤΕΡΑ ”ΚΩΘΩΝΙΑ”, ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ!
  Καί αν θέλουμε νά είμαστε ΣΟΒΑΡΟΙ, κοντά σέ όλες τίς άλλες προτάσεις, ΠΡΕΠΕΙ πρωτίστως, νά ΣΥΛΛΗΘΦΟΥΝ ΠΑΡΑΥΤΑ!!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ-ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, που παράνομα καί με τό ΖΟΡΙ-”ΒΙΑΙΩΣ” εισάβαλαν στήν ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! Καί νά παραμείνουν ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΙ έως ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ.! Καί όχι νά τριγυρίζουν ελεύθεροι ανά τήν χώρα, όπως ΤΩΡΑ, καί νά ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ, νά διακινούν ναρκωτικά καί όπλα, καί τσιγάρα, καί νά ληστεύουν τούς πάντες καί τά πάντα, νά βιαιοπραγούν, νά βιάζουν, ακόμη καί νά δολοφονούν, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΜΩΡΙΑ, ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ”ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ-ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ”.! ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ!!!! ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΧΩΡΙΣ ”ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ”, απέναντι στίς αριστερές ιδεοληψίες, μή τυχόν καί μάς αποκαλέσουν ”ξενοφοβικούς-ρατσιστές-ακροδεξιούς-φασίστες”.! Πάλιωσαν, καί έγιναν πλήρως εμετικοί καί μισητοί αυτοί οι χαρακτηρισμοί που μας επισυνάπτουν, μέ απώτερο σκοπό να μάς ΕΚΦΟΒΙΖΟΥΝ!!! καί νά μάς ”ψυχαναγκάζουν” , ώστε νά μάς ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΟΥΝ ανενόχλητοι ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΤΟΥΣ, ΕΡΓΟ τής αλλοίωσης τού ελληνικού πληθυσμού, καί τού ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.! καί τής ”αμαχητί” παράδοσης τής ΕΛΛΑΔΟΣ εΙς τούς ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.! Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ασκείται από τούς ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ, ΤΗΝ ”ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ” ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!! ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΙΑ!!! ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΟΥΜΕ!!!! ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΘΑΡΡΑΛΕΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.! ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ!

  Σχολιάστε
 • 28/03/2018, 10:08
  Permalink

  Κυρία Ιωαννίδου βολεύει και απενοχοποιεί η άποψη ότι για όλα φταιει η αριστερά. Σαφώς και της αναλογούν ευθύνες αλλά τη χώρα τα χρόνια της μεταπολίτευσης τη κυβέρνησαν κυρια δυο κόμματα, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ. Μή απαλλασσομένων των κομμάτων αντιπολίτευσης αυτοί χρεωκόπησαν τη χώρα. Είτε μας αρέσει είτε όχι. Οι ευθύνες λοιπόν ανήκουν σε όλους. Σε καθε περίπτωση ευχαριστώ για το σχόλιο σας

  Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.