Επεξήγηση της έννοιας προοδευτική κυβέρνηση

Γράφει ο Νίκος Λυγερός

Μία προοδευτική κυβέρνηση θέλει την πρόοδο του λαού με οποιοδήποτε κόστος. Κι αν δεν μπορεί να παρακολουθήσει την απαιτούμενη πρόοδο, καλύτερα να πεθάνει.

Χειροπιαστό παράδειγμα προοδευτικών κυβερνήσεων είναι οι κυβερνήσεις της Σοβιετικής Ένωσης, της Γιουγκοσλαβικής Ένωσης, της Λαϊκής Κίνας, της Κούβας, της Βόρεια Κορέας, της Βενεζουέλας και όλες αυτές αποτελούν μοντέλο για την κυβέρνηση στην Ελλάδα, η οποία έχει μείνει πίσω λόγω της διάσημης αντιδραστικότητας του ελληνικού λαού.

Αν πεθάνουν περισσότεροι από τους δικούς μας, τα πράγματα θα ήταν καλύτερα για την κυβέρνηση, αφού θα ήταν πιο εύκολα. Αν μπορούσε να έχει μόνο νήπια για να χειραγωγήσει άμεσα και εξ αρχής, θα είχε βέβαια καλύτερα αποτελέσματα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αλλά φαίνεται ότι οι Έλληνες παραμένουν κακοί μαθητές στο μάθημα της βαρβαρότητας και πολλοί από αυτούς μένουν στην ίδια τάξη. Βέβαια η κυβέρνηση θα επιβάλει προοδευτικά βιβλία από τα οποία θα έχει αφαιρέσει τα θρησκευτικά, τα ιστορικά, αλλά και τα μαθηματικά για να είναι σίγουρη ότι τα παιδιά της δεν θα πιστεύουν σε τίποτα, δεν θα θυμούνται τίποτα και δεν θα καταλαβαίνουν τίποτα. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα προοδεύσει επιτέλους η Ελλάδα, κατά την κυβέρνησης.

http://www.lygeros.org/articles.php?n=42376&l=gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.