Έχασε ή κέρδισε ο Πρωθυπουργός από την συνέντευξη στο ΣΚΑΪ;

Γράφει ο Μανόλης Νικολουδάκης, Μαθηματικός, Λέκτορας στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Αρχική μου σκέψη, όταν έμαθα ότι ο πρωθυπουργός θα πάει στον ΣΚΑΪ, ήταν «ο Τσίπρας θα πάει στον ΣΚΑΙ ή ο Τσίπρας το σκάει;». Τελικά δεν το έσκασε. Πήγε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Και ας δούμε τι έγινε εκεί από μια άλλη κριτική ματιά.

Λοιπόν ψέμματα, ψέμματα, ψέμματα και να τα λέει με άνεση παρουσιάζοντας τα πράγματα όπως θέλει!!! Όπως θέλει, θεωρώντας το τηλεοπτικό κοινό ηλίθιο! Έλεος πια! Φυσικά ευχαριστούσε το δικό του κοινό. Οι άλλοι, όμως, δεν πείσθηκαν. Και να γιατί:

Είπε “δεν μέμφεται τα…τίμια σαλόνια”. Το δικό μου θα εννοεί σκέφτηκα! Γιατί με τον ιδρώτα τους δεν έκαναν εκατομμύρια τα σαλόνια. Πόσο αριστερός είσαι, αν πιστεύεις ότι με το μεροκάματο γίνονται τα βαπόρια του Παναγόπουλου; Αλλά ως γνωστός αμόρφωτος ούτε το Κεφάλαιο του Μαρξ δεν θα έχει διαβάσει ή αν το άνοιξε αποκλείεται να το κατάλαβε, γιατί αλλιώς θα γνώριζε πως με το μεροδούλι μεροφάι ούτε μέγαρα χτίζεις ούτε πλοία διαφεντεύεις. Μπορείς όμως να κάνεις καταλήψεις!  Άρα δεν είσαι αριστερός και κορόιδεψες αυτούς που σε ψήφισαν! Κρίμα είναι άσχημο να προδίδεις τους ψηφοφόρους σου. Έτσι το 9,5% λάκισε!!! Οι υπόλοιποι απλώς δεν σε έχουν καταλάβει ακόμη.

Δεν ξέρει λεπτομέρειες για τη Novartis, αλλά…ξέρει ότι είναι σκάνδαλο! Γενικώς σκάνδαλα είναι πολλά, σαν εκείνο που κάλυψε τον Καμμένο, αλλά προφανώς ούτε εκεί ξέρει λεπτομέρειες. Γενικώς φαίνεται με τις λεπτομέρειες δεν τα πάει και καλά. Το ότι μας καταχρέωσαν με τον Βαρουφάκη είναι λεπτομέρεια και το…απέρριψε!!! Αυτό και αν είναι θράσος!!!

Μας είπε ότι είχαν …υποχρέωση με βάση το Σύνταγμα να ορίσουν την ηγεσία τής Δικαιοσύνης πριν φύγουν, καθότι κατάλαβαν ότι αποκαθηλώνονται! Αλλά ήθελε να την ορίσει ο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί ο Μητσοτάκης θα βάλει…δικούς του, λες και ο Τσίπρας με τα τόσα ψέμματα δεν θα έβαζε δικούς του. Αυτός θα έβαζε Αρειανούς άρτι αφιχθέντας από τον πλανήτη Άρη. Ξεχνάει αυτούς που ήθελαν να δώσουν άδειες στον Κουφοντίνα και όλο το κακό συναπάντημα σαν τη Θάνου που ήθελε να μείνει ως τα 70 της στην υπηρεσία και που πριν καλά – καλά απολυθεί βρέθηκε σύμβουλός του! Όλοι νοιώθουν ότι η Δικαιοσύνη του ΣΥΡΙΖΑ έχει πετάξει το μαντήλι από τα μάτια της και αλληθωρίζει προς την αριστερά του Τσίπρα.

Για τον Ποινικό Κώδικα  τα 17 χρόνια που είναι φωτογραφικά για την 17 Νοέμβρη, είπε ο παλιοψεύτης, ότι τον νέο ΠΚ τον έφτιαξαν «άλλοι» και κανείς δεν του διαμαρτυρήθηκε ποτέ για τον νέο ΠΚ!!! Εδώ λυπάμαι αλλά ούτε η κ. Κοσιώνη τον στρίμωξε ούτε ο κ. Παπαχελάς, δεδομένου ότι η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος διαφώνησε με την εφαρμογή του από την 1η Ιουλίου. Αν σκεφτώ ότι στηρίζει την τρομοκρατία θα έχω άδικο; Αλλά φοβάμαι ότι αυτό το σκέφτηκαν και συριζαίοι. Και επιπλέον τι θα γίνει με όλους αυτούς τους εγκληματίες που θα βγουν έξω; Θα βγουν αυτοί και θα κλειστούμε εμείς στα σπίτια μας. Απορώ πώς υπάρχουν ακόμη τόσοι Έλληνες που τον ψηφίσουν σύμφωνα με τα gallops.

Επιτέθηκε και ειρωνεύτηκε με “ευαισθησία” στην κ. Κοσιώνη ο γελοίος, συμπεριφερόμενος σαν Κατίνα!!!

Για το Μάτι ...δεν είχε εικόνα και δεν ήξερε ότι αυτό που βλέπαμε όλοι στην τηλεόραση μεταδιδόταν ζωντανά!!! Και κανείς δεν έδιωξε την κάμερα;  ρωτήθηκε, αλλά δεν απάντησε!!! Ήταν ο πρωθυπουργός σε ζωντανή σύνδεση και δεν το ήξερε! Ρε πού τα λες αυτά; Μα για τόσο ηλίθιους πια μας έχεις; Και το «χρήσιμο» είναι αυτό που έγινε μετά, είπε. Τι μετά; Μετά  αφού κάηκαν τα 100 άτομα!!! Νομίζω ότι λίγο μυαλό αν έχεις δεν ψηφίζεις για πρωθυπουργό ένα τόσο ταλαντούχο ψεύτη.

Περί σκάφους η κουβέντα...και δηλώνει ότι δεν πήγε στου Αλαφούζου το σκάφος ή στου Μαρινάκη το ελικόπτερο και ότι η πλούσια σύμβουλός του Παναγοπούλου απλώς του έδωσε το σκάφος να…ηρεμήσει!!! Περί αιγιαλού χάριν της βίλας και της άλλης βίλας Παναγοπούλου άκρα τού τάφου σιωπή!!!

Ακολούθησε νέα επίθεση στο Μητσοτάκη κατονομάζοντάς τον, η προηγούμενη ήταν απλώς φωτογραφική, χωρίς αναφορά στο όνομα Μητσοτάκη. Και ακολουθεί και άλλη επίθεση πάλι στον ΣΚΑΪ!

Περί Πετσίτη είναι περήφανος! Και εγώ είμαι περήφανος για τον Σακαφλιά στα Τρίκαλα στα δυο στενά…Θα τρελαθούμε με το θράσος του! Υποστήριξε ότι ο οποιοσδήποτε μπορεί να μπει στου Μαξίμου!!! Πλέον σκέφτομαι να πάρω ένα φίλο μου γύφτο με άπλυτα πόδια με τρία χρυσά δόντια και μια κουφάλα ορατή δια γυμνού οφθαλμού και να πάμε για καφέ στο Μαξίμου. Αν θέλει και κανείς άλλος σκέφτομαι να τον πάρουμε παρέα. Όλοι οι καλοί χωράνε. Άντε βρε μαζευτείτε να πάμε. Μετά θα φωτογραφηθούμε και στο πόντιουμ σαν πρωθυπουργοί να το έχουμε να το θυμόμαστε. Ο Πετσίτης τι ήταν; Καλύτερος; Όχι βέβαια, αλλά όπως είπε ο πρωθυπουργός ο Πετσίτης ήταν ένα παιδί της προσκολλήσεως, φτωχό, συμμαθητής τού Παππά, «που πούλησε» την γνωριμία του με τον Παππά!!! Λέω να έρθω να σε γνωρίσω από κοντά και μετά να σε πουλήσω. Μήπως ξέρεις πόσα πιάνεις; Αυτά δεν λέγονται από πρωθυπουργό. Είναι εξωφρενικά και υποτιμούν την νοημοσύνη μας…φτάνουμε πια σε σημείο ντροπής.

Περί Πολάκη. Τον…Πολάκη “τον πνίγει το δίκιο του“!!! Ας στο καλό… Κοίτα σύμπτωση! Και μένα με πνίγει το δίκιο μου! Αλλά δεν απείλησα ποτέ κανένα ότι θα τον θάψω τρία μέτρα κάτω από τη γη. Ούτε είπα ότι «τον έχω». Ξέρετε κ. Πολάκη; Και εγώ σας έχω. Καταλαβαίνετε νομίζω που σας έχω. Και έδωσε άφεση στον πνιγμένο από το δίκιο του Πολάκη, αλλά δεν έδωσε δίκιο σε αυτόν που θα έμπαινε τρία μέτρα κάτω από τη γη ούτε στους δημοσιογράφους που έκαναν τη δουλειά τους. Γιατί η δουλειά τους είναι να ρωτάνε και αυτό έκαναν, ρώτησαν τον πολύ Πολάκη.  Αλλά πώς να μην δώσει άφεση αμαρτιών στον φασιστοπολάκη, αφού όπως λέει και η παροιμία όμοιος τον όμοιο αγαπά και η κοπριά τα λάχανα!!! Γιατί για μια λάθος ανάρτηση να τον ….μαζέψω απάντησε το ζαβό, αφού έχει προσφέρει τόσα πολλά ο Ξανθός και ο Πολάκης; Ποια πολλά έκανε χριστιανέ μου (σβήσε το χριστιανός δεν είναι, άλλο είναι), ποια πολλά έκανε που αν δεν πάρεις σεντόνια και μαξιλάρια από το σπίτι σου, αν δεν πάρεις μπαμπάκια και οινοπνεύματα, αν δεν πάρεις σύριγγες και εισπνεόμενα, πανωσέντονα και κατωσέντονα και τα χάπια σου μαζί, θα πεθάνεις στο ράντζο. Ο δε Ξανθός στο Νοσοκομείο Ρεθύμνης, στο νομό που εκλέγεται ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΤΟ ΒΟΥΪ (στα κρητικά βόδι). Όσον αφορά αυτό το περί φυλακής των αντιπάλων, που είπε ο Πολάκης το διαστρέβλωσε πλήρως! Υποτιμά την αλήθεια και υποτιμά την νοημοσύνη μας.

Περί Καμμένου, Αλαβάνου, Λαφαζάνη και λοιπούς αδειασμένους από τον ίδιο τον Τσίπρα, είπε ότι ανέχτηκε συμπεριφορές που ξεχείλισαν το ποτήρι. Ποιες συμπεριφορές; Τις δικές σου τις συμπεριφορές, τα ψέματα, τις απειλές τις έχεις υπόψιν σου;  Ψέμα στο ψέμα…Φυσικά ο ψεύτης την αλήθεια δεν την ανέχεται. Παθαίνει αλλεργία.

Επιλέχτηκε ο Καμμένος για συνεργασία, είπε, γιατί τον είχε σίγουρο ότι δεν θα του κάνει νερά. Με άλλα λόγια έλα Καμμένε με το σπασμένο χέρι και το τρενάκι να παίζεις στο ευαίσθητο υπουργείο Εθνικής Αμύνης, να κάνεις και τις μπάζες σου και να μη μιλάς!!! Και μετά έκλεισε ο κύκλος της συνεργασίας τους, αφού βούτηξε υπουργοποιώντας τους βουλευτές του Καμμένου! Ο Καμμένος, προφανώς πιάστηκε μεγάλος βλάκας, αλλά παράλληλα καλύφθηκε πλήρως από τον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την πώληση των βλημάτων στην Αραβία. Τώρα ο Πάνος κάνει βόλτες με κότερο στα ελληνικά νησιά, ενώ δεν δικαιολογούνται τα έξοδα αγοράς του κότερου. Πού τα βρήκε τα λεφτά ο Καμμένος;

Με το Μακεδονικό, είπε ο Τσίπρας, ολοκληρώθηκε ένας κύκλος και μας συνέστησε την Κουντουρά κλπ να μην τους υποτιμάμε!!! Μα δεν τους υποτιμάμε. Απλώς αναρωτιόμαστε για τα ανταλλάγματα που η κ. «Κουντουρά η βασιλικιά» έγινε αριστεράντζα; Το ερώτημα όμως το σημαντικό είναι ο Τσίπρας  για να πουλήσει στυγνά την Μακεδονία πόσα πήρε, αν πήρε, ή τι άλλο του έταξαν; Τελικά τι συνέβη;  Διότι κανένας άλλος πρωθυπουργός δεν τόλμησε αυτό που τόλμησε ο Τσίπρας;

Περί Κοτζιά άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!!! Παραιτήθηκε από μόνος του!!! Ναι, αλλά τον κατηγορούσε ο Καμμένος ότι τα άρπαξε από τον Σόρος!!! Πάντως ο Καμμένος βολτάρει με δικό του κότερο στα νησιά. Τον καημένο τον Σόρος, άραγε πόσα να έδωσε στον Κοτζιά «για τη δουλειά» και γιατί σταμάτησε να φωνάζει ο Καμμένος; Το μεγάλο ερώτημα λοιπόν παραμένει τι συνέβη με την εθνική υπόθεση αυτή, διότι κανένας άλλος πρωθυπουργός δεν τόλμησε αυτό που έκανε ο Τσίπρας. Ωστόσο για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα αναφέρθηκε στην επιστολή Καραμανλή. Αλλά εδώ υπάρχει μεγάλη διαφορά. Με την επιστολή Καραμανλή τα Σκόπια δεν έμπαιναν στο ΝΑΤΟ! Η επιστολή ήταν επιστολή δεν ήταν τετελεσμένο. Άλλο κυρ-Τσίπρα να απειλείς κάποιον ότι θα τον σκοτώσεις και άλλο να τον σκοτώνεις. Ο Καραμανλής απείλησε αλλά εσύ σκότωσες. Δεν είναι το ίδιο. Αλλά για σένα αυτές οι διαφορές είναι αμελητέες για αυτό τολμάς και τις φέρνεις ως δικαιολογίες, προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα. Να θυμάσαι όμως ότι εσένα θα λένε προδότη και όχι τον Καραμανλή.

Υποστήριξε ότι ο Μητσοτάκης και ο ΣΚΑΪ οργάνωσαν την επίθεση κατά του Τσίπρα. Και έλεγε μπούρδες και ανακρίβειες!!! Πάντως τον θαυμάζω στο θράσος να λέει ψέμματα!!! Του βγάζω το καπέλο!!! Μανούλα!!! Μανούλα σου λέω!!! Ούτε ο αρχηγός των ψεμμάτων Βεελζεβούλ ο δαίμων και αρχηγός των δαιμόνων δεν παραβγαίνει με τον Τσίπρα. Του ξαναβγάζω το καπέλο και ας μην φοράω!!!

Περί διχασμού  ξέχασε το “τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν”!!! στην ερώτηση του κ. Παπαχελά, υπάρχει υπόσχεση που θα θέλατε να μην την είχατε δώσει στο λαό; Ουσιαστικά μούγκα στη στρούγκα! Το με ένα Νόμο και ένα άρθρο καταργώ τα μνημόνια ήταν….παλιό! Θράσος!!!

Στην ερώτηση έχετε την ανάγκη  να ζητήσετε μια συγγνώμη ο άνθρωπος απάντησε ότι ένα μέρος του κόσμου είναι δυσαρεστημένο, αλλά βλέπει μια μεγάλη αγάπη στο πρόσωπό του υπονοώντας ότι δεν αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη. Όπως αντιλαμβάνεσθε απέδειξε άλλη μια φορά ότι είναι ufo που συγκυριακά βρέθηκε στο αξίωμα του πρωθυπουργού, αντιγράφοντας την φωνή και τις κινήσεις του Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά επειδή ήταν πολύ κακέκτυπο αντίγραφο το mea culpa του Ανδρέα Παπανδρέου  δεν το είπε!!! Μπορεί και να μην το θυμόταν καθόλου δεδομένου ότι με τις γλώσσες δεν το έχει το ζαβό και επιπλέον το mea culpa  είναι και λατινογενές!!!

Τελικά η κίνησή σας κ. Πρωθυπουργέ να πάτε στο ΣΚΑΪ δεν νομίζω ότι σας βγήκε σε καλό μολονότι οι ερωτήσεις που σας έκαναν δεν ήταν και τόσο δυνατές, όσο τουλάχιστον περιμέναμε. Μάλλον σας λυπήθηκαν, όπως όλοι μας βλέποντάς σας με την ουρά στα σκέλια και το κεφάλι κατεβασμένο να υποστηρίζετε ότι θα κερδίσετε τις εκλογές. Το θέαμα ήταν κωμικοτραγικό στο σημείο αυτό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.