Η δυσαρμονία του Τσίπρα φαίνεται στο πρόσωπό του!

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαδιευτικός, Πολιτισμολόγος (Ευρωπαϊκού Πολιτισμού)

Δε μπορείς να τον δεις και να τον ακούσεις τον Τσίπρα. Η δυσαρμονία φαίνεται στο πρόσωπο του. Σαν να δίνει μπουνιές στον εαυτό του είναι πλέον.. Γράφουν ότι είπε. -Έχει ο Θεός… Είναι για ψήφους. Βλέπει όμως ,ότι μέσα του πρέπει να το πάρει αλλιώς. Ότι με τον παραλογισμό του και τη ψυχασθένειά του, (για τις μεσιτείες) πρέπει να το γυρίσει στο ελαφρώς πιο πνευματικό… Φοβάται πολύ πλέον μ αυτά που κάνει… Ο φόβος τον κάνει. Δεν τα περίμενε ακριβώς έτσι.. Περίμεναν ότι θα πουν μόνο ψέματα για να λεηλατήσουν όπως μπορούν, το είχαν σχεδιάσει..Όμως όχι τον εξαγριωμένο λαό που βράζει. Κάνουν μυστικές δημοσκοπήσεις και φοβούνται. (Μια μέρα άκουσα τον Ζαχαριάδη που όταν του είπαν ότι λένε μόνο ψέματα, απάντησε. Όταν λέγαμε αλήθεια ήμασταν στο 3% Τι θέλατε)

Εκείνο που είπε επίτηδες είναι το< πιο καλύτερη>.. και άλλα παρόμοια…Του τα γράφουν αυτά παιδιά φοιτητές. Τα ξέρει. Σκόπιμα κάνει το λάθος (ο αγράμματος ) για να παίρνει ψήφους απ’ τα άτομα που δεν έχουν πάει σχολείο (είναι πολλά γύρω στα 50),και απ’ την περιφέρεια που τα λένε αυτά,και γίνεται πιο φιλικός ,πιο συμπαθής , πιο δικός τους.. Είναι συμβουλή ειδικών στη μάζα….(Θυμάστε τη Δούρου που παρίστανε τη λαογράφο με το –ως τα τώρα;-)

Κάνουν τους λαογράφους, και δεν έχουν ιδέα από λαογραφία.. Όμως είναι ψήφοι! Δεν μπορεί να πάρει νορμάλ επίπεδο πολιτών. Εκεί έχει χάσει.. Θέλει ανθρώπους που έχουν χαμηλή μόρφωση. Από εκεί αντλεί, εκεί απευθύνεται.. Μερικοί απ αυτούς τον έχουν για Θεό, γιατί λένε τους έδωσε αξία με αυτά που πετάει και τον καταλαβαίνουν …Επί πλέον αν ο κόσμος ασχολείται με τις αγραμματοσύνες, δεν ασχολείται με την ουσία της καταστροφής. ( Όπως και όταν είχε έρθει ο Αμερικάνος, η συμπεριφορά τους ήταν επίτηδες αυτή η περιφρονητική, για να μη χάσει τους δικούς του, και να ασχολείται ο κόσμος. Εμάς χαμένους μας έχει.. Οπότε είχε μόνο κέρδος). Τα πάντα σχεδιασμένα. Τα πάντα, για να πετύχει τους στόχους του, που ήταν να βάλει πολλούς δικούς στο Δημόσιο, να φέρει μετανάστες για τη μεσιτεία, να δικτυωθεί, να μη φύγουν ποτέ μαζί με άλλους.

Μέχρι τέλος του 17 αρχή του 18 που θα γίνουν εκλογές, (τριετή αποστολή και συμφωνία έχει κάνει), θα έχουν μεριμνήσει να μη γίνεται κυβέρνηση χωρίς αυτούς.. . Η αντιπολίτευση δεν θέλει να κατεβάσει τους πολίτες στο δρόμο, δε τη συμφέρει τώρα, παίρνει τους μισθούς της και λέει μερικά λόγια για να δικαιολογεί. Ο κόσμος υποφέρει..Για μείωση των βουλευτών στους 200 και μείωση των μισθών αυτών έχουν ομονοήσει…! Τη μάζα την κάνουν ότι θέλουν, και χαίρονται που εκτονώνεται εδώ(Όλα αυτά τα αναμενόμενα, τα λέμε απ’ το 13) …ψυχαναλυτικά, διαισθητικά, ενορατικά, ορθολογικά ,εμπειρικά, κοινωνικά, ιστορικά.( Κατηγορία ανιδιοτελών ιδεολόγων πολιτών που δε βάζουμε υποψηφιότητα),

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.