Ακούσατε τι είπε ο λαομίσητος ψεύτης με τα μάτια γεμάτα μίσος;

Γράφει η  Ελένη  Παπουτσή, Εκπαιδευτικός. Πολιτισμολόγος-Ευρωπαϊκού Πολιτισμού. Μaster of education. Υποψήφια Διδάκτωρ.

-Πατριωτισμός  του λαδώματος και των offshore δε  μπορεί να υπάρξει. (Τι έλεγαν για την  αδελφή του και τις  offshore; Τι έλεγαν για τη Γεροβασίλη και τους τομογράφους);

Ενώ την προηγουμένη του συλλαλητηρίου κατέθεσε από τον τρόμο τους   ο κουκουλοφόρος.  (Πριν από τις ασχήμιες στο σπίτι του Μίκη προφανώς)

Ηθικό Δίδαγμα από κοινή ψυχολογική λογική. Ο Λαομίσητος Τσίπρας φοβήθηκε πολύ το συλλαλητήριο, την απήχηση που είχε και  ΟΠΟΙΟΝ αποκαλούσε ο κόσμος Πατριώτη. Τον πείραξε η λέξη πολύ. Τη  λέξη αυτή που μετέφερε ο κόσμος στο στόμα του (για τον Σαμαρά)  και αυτόματα  έκανε τη σύγκριση με αυτόν τον  φορέα του μίσους  Τσίπρα .

Μέσα στα πολλά απωθημένα του έβγαλε και  ζήλεια μωρού, αλλά με πολύ φθόνο τύπου <γιατί να λένε αυτόν Πατριώτη και εμάς το αντίθετο;> Πρέπει να χτυπήσουμε.

Μέσα στη μεγάλη τους σύγχυση είδαν στο ιντερνέτ ένα κύριο Λαζαρίδη  και  χωρίς να κοιτάξουν μικρό όνομα και διεύθυνση, είπαν ότι ήταν το γραφείο του Χρύσανθου Λαζαρίδη του συμβούλου του Αντώνη Σαμαρά, ενώ επρόκειτο για άλλον Λαζαρίδη που καμία σχέση δεν είχε.

Προσέξτε τώρα  τι σκέψη έχουν οι εξουσιομανείς  σκοπιο-τσολιάδες  που μας κυβερνούν. Επίπεδο νηπιαγωγείου. Νοημοσύνη κάτω του μετρίου, γιατί  νοήμονες άνθρωποι όταν  κάνουν μηχανορραφίες και δολοπλοκίες, ψάχνουν ,εντρυφούν, είναι άνθρωποι που έχουν πάρει πτυχία και ξέρουν   να βασίζονται σε πραγματικότητες.

Αυτοί εδώ οι σκευωροί   είναι βραδύνοες και νομίζουν ότι ο λαός δεν θα τους καταλάβει. Εδώ  έχουμε μεγάλο θέμα.  Μας κυβερνούν άτομα με νοητική στέρηση (απτις ενέργειες και απτήν υποβάθμιση που μας κάνουν, διακρίνεται. Ξέρετε τα άτομα με χαμηλή νοημοσύνη λένε δεν άνοιξα την τηλεόραση γιατί νομίζουν ότι  δεν θα το καταλάβεις ,ενώ τη  βλέπεις. Όσα άτομα έχουν εργαστεί με αυτά , το ξέρουν .Έτσι κάνουν και  αυτοί   οι αντι-δημοφιλείς τσιπροκαμενοι  του 5%)

Άρα πιστεύουν ότι εμείς είμαστε χειρότεροι ;

Εσείς το ανέχεστε  να μας κυβερνά, να μας εξουσιάζει, να διαπραγματεύεται τη χώρα μας  τόσο φιλοτομαριστικό, χρησιμοθηρικό και τόσο χαμηλό επίπεδο σκέψης και συγχρόνως να μας θεωρούν  νοητικά χαμηλότερους, ώστε να μας κοροϊδεύουν;

Είναι σαν να  επισκεφτούμε  ένα ίδρυμα πνευματικά αναπήρων , οι όποιοι  να μας βλάπτουν  και να λένε ότι μας ωφελούν. Φυσιολογικά άτομα δεν το ανέχονται. Ούτε ο Χριστός  θα το ανεχόταν. Θα τους θεράπευε. Ο λαός τους βάζει  στο περιθώριο, τους κλείνει νομικά το στόμα  και τους λυπάται. Προσέχει να μη τους πατήσει.

One thought on “Ακούσατε τι είπε ο λαομίσητος ψεύτης με τα μάτια γεμάτα μίσος;

  • 17/02/2018, 13:20
    Permalink

    κυρία Παπουτσή το χειρότερο είναι ότι προσπαθούν να χωρίσουν την πατρίδα μας σε οικόπεδα και να τα χαρίσουν σε γειτονικές χώρες, έχουν γεμίσει την Ελλάδα με ισλαμιστές και προσπαθούν να διώξουν τους Ελληνες. Είναι προδότες και πρέπει να δικαστούν γιαυτό.

    Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.