Πώς δέχεστε να συμβάλλετε στην αλλοίωση του πληθυσμού;

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού

Μια κυρία η οποία εργάζεται στο τμήμα αλλοδαπών μάς λέει τις εμπειρίες της. Βλέπει πολλούς από τις νέες σοδειές που έρχονται στην Ελλάδα, Αφγανούς, Πακιστανούς όλη την Αφρική και την Ασία.

Πολλοί από αυτούς θέλουν χαρτιά να ριζώσουν στην Ελλάδα του ευρωπαϊκού πολιτισμού που πέρασε ο Διαφωτισμός και καθόλου αθώα να γυρίσουν εμάς στον Μεσαίωνα.

Αν ήθελαν κάποιοι να τους εκπολιτίσουν, θα τους έστελναν ειδικά άτομα για αυτό τον σκοπό στη χώρα τους και το χρήμα που παίρνουν στην Ελλάδα θα το έδιναν για να καθίσουν εκεί. Όμως, όπως είπαμε, ο σκοπός είναι άλλος. Αν δεν το θέλουν οι Έλληνες και Ελληνίδες δεν θα επιτευχθεί ο σορο-σκοπός αυτός.

Αυτοί θα ωφεληθούν και οικονομικά, με τα επιδόματα που παίρνουν εντελώς αντιχριστιανικά, κατά το μη εργαζόμενος μηδέ εστιέτω του Αποστόλου Παύλου.

Έχουν από πίσω τους τις πλάτες των ΜΚΟ που κερδίζουν πολλά για να αλλοιώσουν τον πληθυσμό μας.

Το μόνο τους “προσόν” είναι να ρίχνονται στις Ελληνίδες λέγοντας είσαι πανέμορφη, σε λατρεύω κλπ. Οι περισσότερες απ’ αυτές απνευμάτιστες, επιπόλαιες, ενδίδουν και για τα επιδόματα και το επιχείρημά τους είναι: “Μα αφού βαφτίστηκε Χριστιανός”.

Τι σημασία έχει μια στιγμή βαπτίσματος με τις αξίες του ατόμου που τρέχουν σαν αίμα μέσα τους; Όλοι αυτοί, το βάφτισμα το κάνουν για το συμφέρον τους, όχι επειδή αγαπούν την Ελλάδα ήγιατί πιστεύουν κάτι. Πολλοί το κάνουν καιγια να παίρνουν δώρα από τους νονούς!

Αυτοί, ω αποτυχημένες Ελληνίδες, θα βγάλουν το εγώ τους όταν κάνετε παιδιά μαζί τους. Θα σας κάνουν πολύ καλά αν σας τα πάρουν και σας εκβιάζουν αργότερα με αυτά τα παιδιά με κίνδυνο να μη τα ξαναδείτε. Ξέρετε και το άλλο έθιμο τους; Αν πεθάνουν οι σύζυγοι, πρέπει να παντρευτείτε τον αδελφό τους. Αν δεν το θέλετε σας ξεγελούν να το κάνετε.

Πως δέχεστε να συνυπάρξετε με οπισθοδρομικούς ανθρώπους;

Υ.Γ. Το ίδιο ισχμάς και για τους παραπλανημένους Έλληνες άντρες που οπισθοδρομούν τον πληθυσμό της χώρας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.