Θέλετε συναίνεση και στην εξαθλίωση;

Γράφει η Αφροδίτη Χατζηγεωργίου, Εκπαιδευτικός

Στον δείκτη της παγκόσμιας εξαθλίωσης η Βενεζουέλα και  να μην ξεχνάμε ποτέ πως ήταν η χώρα πρότυπο του Αλέξη – που ήθελε  διακαώς και μας παρότρυνε να της μοιάσουμε -, κατέχει  ήδη την πρώτη θέση! Η Ελλάδα μας ασθμαίνουσα έφτασε κι αυτή επάξια πλέον στην τέταρτη θέση και όσο η πρώτη φορά αριστερά θα παραμένει στην εξουσία με τον ΑΝεξΕΛεγκτο, καλομελέτα κι έρχεται η άνοδος στο δείκτη των «χρυσών βατόμουρων» της πολιτικής!

Δηλαδή πρέπει να λέμε ευτυχώς που ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ στα πράγματα και γλιτώσαμε από τους κακούς Σαμαροβενιζέλους και εκείνο το επονείδιστο  mail Χαρδούβελη!  Γιατί αν δεν γινόταν η ανατροπή τον Ιανουάριο του 2015, ποιος ξέρει σε ποια ατιμωτική και προφανώς «κατώτερη» θέση  θα ήμασταν;

Και όμως σήμερα υπάρχουν κάτι παράξενες φωνούλες της και μάλιστα από δω πλευράς – γνωστές και μη εξαιρετέες -, που δεν έχουν δει τίποτα και που ψιθυρίζουν για την ανάγκη συναίνεσης με τον «αναμορφωτή» και επί το ορθότερον  παραμορφωτή  καταληψία!  Οι  φωνούλες των οποίων  όλως τυχαίως είχαν λουφάξει και είχαν γίνει αόρατοι και οι οποίοι ουδέποτε ζήτησαν  από τον αγανακτισμένο και μονίμως στο δρόμο ΣΥΡΙΖΑ,  την παραμικρή δόση συναίνεσης, σε μια πράγματι σοβαρή προσπάθεια που γινόταν.   Και ασφαλώς αναφέρομαι τότε, που ο Σαμαράς με τον Βενιζέλο ως συγκυβέρνηση και αφού τους είχε απαλλάξει ο Κουβέλης από τις παλινωδίες του,  αγωνίζονταν να ξεκολλήσουν το καράβι από τα βράχια και που πανθομολογούμενα πλέον το είχαν καταφέρει και αν τους άφηναν στα πράγματα σήμερα θα ήμασταν αλλιώς!

Σήμερα η Ν.Δ. αν διεκδικεί την επαναφορά της στην εξουσία, το οφείλει στην κυβερνητική θητεία του Αντώνη Σαμαρά που μαζί με τον Ευάγγελο Βενιζέλο έχουν καταστήσει ανύπαρκτο ή και γελοίο   εκείνο το ύποπτο  ερώτημα «γιατί οι άλλοι ήταν καλύτεροι;»!  

Κατάλαβες τώρα Βαγγέλη, γιατί δεν δικαιούσαι δια να ομιλείς; Υπήρξες  ΠτΒ  σε μια κυβέρνηση  που δούλεψε, μάτωσε και κατάφερε μέσα σε δυόμιση χρόνια τόσα, ώστε να παραδώσει την Ελλάδα καλύτερη απ’ όσο την παρέλαβε!

Να καμαρώνεις έπρεπε κι όχι να σου περισσεύουν λόγια για τον Αντώνη, που  ως δεν όφειλε και αντιλαμβάνεσαι το γιατί, σε όρισε και ΠτΒ  αλλά και μεταβατικό πρόεδρο του κόμματος. Πόντους πολλούς πήρες από εκείνον! Εκείνος απέδειξε πως υλοποίησε στο ακέραιο τη υπόσχεσή του – που έδωσε τη νύχτα της 29ης Νοεμβρίου του 2009 –  για το σφουγγάρι και προφανώς θα ήταν ακόμα αρχηγός και θα απολάμβανε από αυτήν τη θέση την απόλυτη  δικαίωσή του, αν το εσωκομματικό πριόνισμα  δεν  είχε φθάσει ως στο μεδούλι του!

Κρείττον του λαλείν το σιγάν, Ευάγγελε και πάρετε κι ένα μάθημα ήθους από τον Αντώνη, που στηρίζει δυνατά τον Κυριάκο ως δεν όφειλε, για να λέμε και την αλήθεια χωρίς περικοκλάδες!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.