Το Αεροδρόμιο της Μακεδονίας

Γράφει ο Νίκος Λυγερός

Όλοι οι Έλληνες ξέρουν για ποιο λόγο το αεροδρόμιο της Μακεδονίας ονομάστηκε με αυτόν τον τρόπο και πότε έγινε. Είναι λοιπόν θλιβερό να βλέπεις έναν πρωθυπουργό να ντρέπεται να το ονομάσει με αυτόν τον τρόπο όταν βρίσκεται στα Σκόπια και να χρησιμοποιεί την ορολογία που αναζητούν εδώ και χρόνια οι Σκοπιανοί.

Έτσι και πάλι φαίνεται ότι το Προσύμφωνο όχι μόνο δεν έλυσε τίποτα, αλλά παράγει συνεχώς νέα προβλήματα, διότι επιτρέπει στους Σκοπιανούς να ζητούν όλο και περισσότερα επειδή βλέπουν την άψογη υποχωρητικότητα της κυβέρνησης που ακολουθεί την τακτική της για την αποδόμηση του Ελληνισμού.

Ήδη το Προσύμφωνο απέφευγε να χρησιμοποιεί τη λέξη Μακεδονία και την έχει αντικαταστήσει με την έκφραση Βόρεια περιοχή του Πρώτου Μέρους. Αλλά τώρα βλέπουμε τον υποστηρικτή της να μαζεύεται ακόμα περισσότερο για να μην ενοχλήσει το Δεύτερο Μέρος ακόμα και μια αναφορά στο Αεροδρόμιο της Μακεδονίας.

Είναι ένα ερώτημα για το τι άλλο θα ζήσουμε έως την ακύρωση του Προσυμφώνου, αφού η κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει πίσω για την προπαγάνδα της, διότι ακολουθεί κατά γράμμα τη θέληση του σταλινικού πυρήνα της, και θα συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο μέχρι να πέσει λόγω της επιλογής του ελληνικού λαού.

http://www.lygeros.org/articles.php?n=42871&l=gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.