Σκεφτείτε ότι επί Σαμαρά περπατούσα άνετα, βράδυ στα Εξάρχεια! (όπως και πολλοί άλλοι)

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός Πολιτισμολόγος (Ευρωπαϊκού Πολιτισμού)

Οι κάτοικοι της Αθήνας το ξέρουμε. Δεν έχει καμία σχέση η κατάσταση των σημερινών Εξαρχείων, με την κατάσταση επί Σαμαρά. Να σταματήσουν να λένε πάντα έτσι ήταν και τέτοιες ανοησίες, για να αντλούν ψήφους απτούς παραβατικούς, γιατί αυτή είναι η πηγή τους. Αν τους μαζέψουν αυτούς ακόμα και για θεραπεία ,δεν θα έχουν ψηφοφόρους. Αυτός είναι ο λόγος που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν τους μαζεύει. Πάντα απτό περιθώριο που δεν καταλαβαίνει και πολλά, οι κυβερνήσεις με αρνητικό έργο περιμένουν ψήφους. Δεν είναι επειδή είναι καλοί , ή αγαπούν τα παιδιά. Όταν αγαπάς παιδιά τα θεραπεύεις. Αυτοί από μίσος προς τον λαό, θέλουν την εξουσία και εκμεταλλεύονται τα πάντα.

Μπροστά στο Πολυτεχνείο Πατησίων που παλαιότερα φοβόσουν να περάσεις απτούς πολλούς ναρκομανείς, επί Σαμαρά περνούσες γιατί τους είχαν μαζέψει, στην κυριολεξία. Δεν υπήρχε ψυχή, τόσο που δεν το πίστευες. Δεν μπορώ να ξέρω τι έκαναν στα υπόγεια, αλλά στην Αθήνα κυκλοφορούσες Α-ΝΕ-ΤΑ.

Μπροστά στο Green Park Μαυροματαίων, επίσης περνούσες άνετα. Σήμερα είναι γεμάτο ναρκομανείς και μόλυνση. Προ ημερών έγινε συγκέντρωση κατοίκων κατά της κ. Δούρου, που έχει κάνει το Πεδίο του Άρεως κέντρο ναρκομανών. Στη συγκέντρωση είχε στείλει πολλούς δικούς της να την υπερασπίσουν.

Εκτός του ότι δεν θέλουν να δώσουν χρήμα να καθαρίσουν, δε θέλουν να πάνε κόντρα στα παιδιά και να τα κλείσουν για θεραπεία σε ακατοίκητα κτήρια, που σήμερα είναι πολλά άδεια, για να έχουν το κέρδος τους φυσικά. Θα μπορούσαν να δώσουν δουλειά με αυτό τον τρόπο και σε ειδικούς επιστήμονες που φεύγουν έξω, αλλά προτιμούν να τους διώχνουν και να προσλαμβάνουν καρανίκες αστοιχείωτους.

Αυτοί είναι μερικοί απτούς λόγους που καταστρέφουν την πρωτεύουσα της Ελλάδας, το λίκνο του Πολιτισμού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.