Πολάκειος τοξικότητα

Γράφει ο Ηριδανός,

Ο Πολάκης, το απαύγασμα της συριζαϊκής παιδείας, αγωγής και  ευφυίας, δήλωσε στη Βουλή ότι περιοδεύει στα καφενεία και  οι θαμώνες τους τον ενθραρρύνουν να συνεχίσει.

Να συνεχίσει τί; Να συνεχίσει να υβρίζει χυδαία στη Βουλή. Δεν λέω τους πολιτικούς αντιπάλους του, γιατί θα σήμαινε ότι τους εξισώνω …με τον Πολάκη. Να συνεχίσει να αλλοιώνει επίσημα υπηρεσιακά έγγραφα που αφορούν σε διορισμούς.  Να συνεχίσει να είναι υπερήφανος για τα διπλά βιβλία που κρατούσε ως δήμαρχος. Να συνεχίσει να ψεύδεται ασύστολα για το ΚΕΕΛΠΝΟ. Να συνεχίσει να συκοφαντεί την Λίνα Νικολοπούλου επειδή είναι σύζυγος του Ι.Στουρνάρα ..

Σκεφτόμουν την Τετάρτη, καθώς οι δήθεν εμπλεκόμενοι εναλλάσσονταν στο βήμα της Βουλής ότι  ο σεβασμός προς έναν άνθρωπο που διακυβεύεται η εντιμότητα και η αξιοπρέπειά του είναι ένα ελάχιστο δείγμα πολιτικού πολιτισμού. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ  όμως δεν ήταν  τόσο “μαζεμένοι “ εξαιτίας του πολιτικού πολιτισμού τους, όσο επειδή  αντιλαμβάνονταν ότι η σκηνοθεσία της σκευωρίας Τσίπρα γυρνούσε εις βάρος τους.  Ακόμη και στα καφενεία του Πολάκη θα κατάλαβαν ότι ο  Αντώνης Σαμαράς είναι ο κατήγορος της εξαχρειωμένης κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Ο Πικραμένος που λευκάνθηκε η κεφαλή του, υπηρετώντας  στο ανώτατο δικαστήριο της χώρας, στο Συμβούλιο της Επικρατείας, επί τριάντα οκτώ έτη, είναι ο τελευταίος στόχος της χυδαιότητας Πολάκη.  Ο Πικραμένος χειρίστηκε εξαιρετικά δύσκολες υποθέσεις στην καριέρα του. Ίχνος υποψίας δεν υπήρξε   για την ακεραιότητά του. Ανέλαβε υπηρεσιακός πρωθυπουργός, επί τριάντα πέντε μέρες, και διευκόλυνε τη λειτουργία  του κράτους κατά τρόπο άψογο. Αλλά ποιός Ελληνας, ακόμη και οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ,  θα ανεχόταν αυτό που έκανε ο Πολάκης την Τετάρτη ; Γιατί ακόμη και η χυδαιότητα έχει όρια.

Ο Πολάκης,  κακοχυμένος,  στα υπουργικά  έδρανα βλέποντας τον Πικραμένο συγκινημένο για την δοκιμασία που υποβάλλεται, θρασύς, απρεπής και χυδαίος γελώντας  ειρωνικά μουρμούριζε:  Ναι, πέστα μας  τώρα…ΠΟΙΟΣ; Ο Πολάκης.

Δεν είναι ότι πρέπει να σβήσουμε από τη μνήμη μας όσο το δυνατόν συντομότερα την τοξική παρουσία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στον δημόσιο βίο της χώρας. Δεν είναι που πρέπει να  λέμε ότι ένας άθλιος υβριστης ονόματι Πολάκης δεν  πέρασε από μπροστά μας, δεν δηλητηρίασε την καθημερινότητά μας και  δεν του επιτρέψαμε ποτέ  να εμμέσει την χυδαιότητά του επάνω μας.

Το καίριο είναι ότι πρέπει να τον δούμε, το  δυνατόν συντομότερα,  να απολογείται για τα όσα  παράνομα διαπράττει, πιστεύοντας ότι το κράτος είναι αυτός…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.