Ποιος πρώην υπουργός της ΝΔ προαλείφεται για Πρόεδρος της ΕΠΟ;

Γράφει ο Χαμαιλέοντας

Ο Γιώργος Καλατζής, πρώην Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης επί κυβερνήσεων Νέας Δημοκρατίας και πρώην βουλευτής Καβάλας “ακούγεται” έντονα ως υποψήφιος για την θέση του Προέδρου της ΕΠΟ.

Κάποιοι λένε ότι πρόκειται για την αντεπίθεση του Ιβάν Σαββίδη που επιθυμεί σφόδρα την τοποθέτηση ενός Βορειοελλλαδίτη σε αυτή την νευραλγική θέση για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Άγνωστο παραμένει αν θα υπάρξει ευρύτερη στήριξη στο πρόσωπο του κι από άλλες ΠΑΕ ή αν θα προκύψει μια συκγρουσιακή κατάσταση με… γεωγραφικούς κι όχι μόνο διαχωρισμούς.

Ο ίδιος σχολιάζοντας τις σχετικές πληροφορίες στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» με τον Γιώργο Μπούζο, δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Ευχαριστώ για την ερώτηση. Όποιος και να μου κάνει την πρόταση, είτε ο κύριος Σαββίδης είτε ο κύριος Μελισσανίδης, είτε ο κύριος Μαρινάκης, είτε ο κύριος Μαρινάκης, οι ενώσεις είναι αυτές που θα με προτείνουν αν θα με προτείνουν. Και δεύτερον οι άνθρωποι, γιατί μην κοροϊδευόμαστε, καμία ομάδα δεν θα είχε την μορφή που έχει αν δεν υπήρχαν οι παράγοντες και ξοδεύονται χωρίς κανένα όφελος».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.