Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ απαξιώνουν τους νεκρούς

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού

Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ απαξιώνουν και γελούν μεταξύ τους με όλους τους νεκρούς, αλλά εκμεταλλεύονται αυτούς οι οποίοι τους δίνουν ψήφους!

Πώς το ξέρουμε αυτό; Πρωτίστως μας έχουν αποδείξει ότι τα ημισφαίρια του εγκεφάλου τους, δεν έχουν ισορροπία. Πορεύονται με το ένα ημισφαίριο γενικά. (Μπορεί αυτό να γίνει και από γονίδια, αλλά και γιατί αυτό έχουν εξασκήσει ηθελημένα μέσα στο κόμμα. Υπάρχουν ασκήσεις, αντίθετες, για εξισορρόπηση των ημισφαιρίων).

Η κοσμοθεωρία τους επίσης, είναι η πίστη τους μόνο στο υλικό σώμα και πώς αυτό θα το εκμεταλλευτούν. Δεν πιστεύουν στις ψυχές. Λατρεύουν μόνο την υλη. Είναι εκπρόσωποι του υλισμού. Πώς θα την αποκτήσουν; Με ψήφους.

Εκτός αυτών, το δηλώνουν με τις λέξεις τους με το ύφος τους με τις πράξεις τους. Δεν κάνουν αναφορά σε κανένα νεκρό άτομο, αν δεν τους συμφέρει πολιτικά.

Αυτό είναι φασισμός και ισοπέδωση.

Δεν κάνουν αναφορά στην καθαρίστρια που μάζευε σκουπίδια διπλή βάρδια και πέθανε μέσα στον καύσωνα πέρυσι τον Αύγουστο, ετών 60, με τέσσερα παιδιά.

Έγινε κάποια πορεία για τη νεκρή αυτή; Αναφέρθηκαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ; Όχι. Γιατί; Γιατί δεν τους συνέφερε πολιτικά. Δεν τους δίνει ψήφους. Για τους νεκρούς απτίς πλημμύρες και τις φωτιές στο Μάτι που αυτοί ευθύνονται, καμία αναφορά, καμία συγγνώμη.

Για τον νεκρό νέο που μπήκε να κλέψει στην Κάνιγγος, έκαναν αναφορά και πορεία. Είναι πασιφανές γιατί. Τους υποστηρικτές αυτού, τους θέλουν για ψήφους. Όταν μερικοί νέοι έχουν αποκλίνουσα συμπεριφορά ψυχολογικά και κοινωνικά είναι το εύκολο κοινό τους.

Οι νοήμονες, αυτοί που δεν παίρνουν ναρκωτικά, αυτοί που έχουν ισορροπημένο εγκέφαλο, στοχάζονται. Μέσα στον στοχασμό τους αντιλαμβάνονται ότι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν μπορούν να τους εκμεταλλευτούν.

Οι άλλοι δεν μπορούν να το αντιληφτούν αυτό.

Επομένως δίνει ψήφους στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, όλο το κοινωνικό περιθώριο, όλη η πνευματική , μορφωτική και συμφεροντολογική παρία.

Πρέπει ν αφυπνίζουμε τα παιδιά και να κάνουμε κοινωνικό αγώνα για να μειώνουμε τα περιθώρια.

Μπορεί να τα εξυμνούν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για το συμφέρον τους, αλλά την κοινωνία τη βλάπτουν τα περιθώρια, από πολλές πλευρές.

Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αν δεν βρουν όσο περιθώριο εγκεφαλικό, πνευματικό, μορφωτικό, κοινωνικό θέλουν, προσπαθούν να το δημιουργήσουν μόνοι τους για ν αντλήσουν ψήφους.

Εμείς αγωνιζόμαστε να μειώσουμε τα περιθώρια για εξυγίανση της κοινωνίας. Μέσα σε υγιείς κοινωνίες με την έντιμη άμιλλα , άτομα με φυσιολογικούς νόες, με γερό νευρικό σύστημα, με άξιες, με ισορροπημένους εγκεφάλους, διακρίνονται για τη θετική εξέλιξη της κοινωνίας μας από κάθε μετερίζι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.