Μαντέψτε τι θα κάνει με τον Αμερικανό!

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού

Με τον Αμερικανό θα κοιτάζει πάλι το θερμοσίφωνο ο ζηλόφθονος συκοφάντης, και εμείς θα αρχίσουμε να λέμε πάλι πόσο ντρεπόμαστε;.. ΄Η θα τον έχουν συμβουλέψει ότι παίρνει ψήφους με τη λίγη αδιαφορία, ψήφους αυτών που τώρα χάνει, και που φώναζαν μαζί φονιάδες των λαών … ;

Δεν είναι τίποτα αυθόρμητο απ’ αυτά που κάνει. Αν ήταν, δε θα είχε μείνει τόσο με υποστήριξη και με μηδέν προσόντα .Ακολουθεί πιστά συμβουλές για ψήφους και εξουσία ,με ισχυρά ανταλλάγματα, ως αδίστακτος που μισεί τον λαό. Κάνουν μυστικές δημοσκοπήσεις και βλέπουν τι τους συμφέρει. Εμάς χαμένους μας έχουν. Προσέχουν να μη χάσουν τους δικούς τους. Όπως μαθαίνει απέξω και διαβάζει συγχρόνως αυτά που του δίνουν. Μαριονέτες, που μας θεωρούν σκουλήκια για να μας πατήσουν. Δεν είδατε αδιαφορία ο άλλος στη Βραζιλία; Πηγάζει από μίσος στον κόσμο, και από φόβο.

Πάντως εγώ θα πήγαινα στη Βραζιλία και θ αγνοούσα τον κόσμο, για να τοποθετήσω χρήμα, για να κάνω παράνομες εταιρείες, για να κάνω πλαστικές, και για να ετοιμαστώ και για το καρναβάλι , με διάφορες στολές αν ήμουν διπολικός.. Οι άλλοι δεν ξέρω γιατί πάνε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.