Οι ειδικοί συμβουλεύουν…

Γράφει ο Απόστολος Τσιμογιάννης

Πότε μπορώ να κάνω σεξ  και ποιες είναι οι καλύτερες στάσεις; Αυτές είναι οι πιο συχνές ερωτήσεις παιδιών του δημοτικού στους δασκάλους τους, σύμφωνα με άρθρο της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ/ 26 -5- 2023. 

Έτσι τα παιδιά μεγαλώνουν γρήγορα, χάνουν τη παιδικότητα και τον αυθορμητισμό τους, απομυθοποιούν  διαχρονικές αξίες και κοινωνικούς κώδικες. Ακόμα και το παιχνίδι του φλερτ τείνει να ποινικοποιηθεί. Είναι σαν τα οπωρολαχανικά που ωριμάζουν τεχνητά , με δηλητηριώδη φυτοφάρμακα και γίνονται επικίνδυνα …

Οι «ειδικοί» φέρνουν ως παράδειγμα επιτυχίας του προγράμματος  ότι, έχοντας διδαχθεί την έννοια της συναίνεσης και τα όρια του επιτρεπτού, μικρές μαθήτριες επέπληξαν συμμαθητή τους που τους σήκωνε τις φούστες. Ένα μάλλον αθώο παιχνίδι, ένας παιδικός αυθορμητισμός, ποινικοποιείται κι’ αυτό.

«Όχι , δεν έχεις δικαίωμα να το κάνεις αυτό », του είπαν. 

Μα χρειάζεται στην εποχή μας να σηκώσεις φούστες; Είναι τόσο κοντές… 

Άλλη «ειδική» αναφέρει :« Τα παιδιά μας  τελειώνουν το λύκειο και δεν έχουν βασικές γνώσεις για το αναπαραγωγικό τους σύστημα»!!!!!!!!!

Λοιπόν, κανένας τέτοιος μαθητής ή μαθήτρια, να μην εισάγεται σε ΑΕΙ… Τέλος ! 

Στις πιο οργανωμένες κοινωνίες, η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση δεν φαίνεται να έχει αποτρέψει την αύξηση των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων, τις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες, τις αμβλώσεις, τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών, την έναρξη σχέσεων από τη παιδική ηλικία, την άμβλυνση του δημογραφικού προβλήματος, τη σύγχυση των παιδιών με τα διάφορα φύλα κ.ό.κ.

Σε απάντηση στο υπόψη άρθρο, ο γιατρός Αντώνης Παπαγιάννης, επισημαίνει, με επιστολή του στην εφημερίδα, την έλλειψη ηθικού πλαισίου, γεγονός που αυξάνει τη παρενόχληση και εδραιώνει το δίκαιο του ισχυρότερου, σωματικά αλλά και διαδικτυακά. «Για να χρησιμοποιήσουμε ένα αδρό μηχανικό παράδειγμα, ένα αυτοκίνητο που έχει µόνο γκάζι χωρίς φρένα είναι επικίνδυνο.»

Η μέγιστη υποκρισία όλων των ειδικών και των πολιτικών που τα προωθούν. Σεξουαλική απελευθέρωση θέλουν και να κρύψουν τις δυσάρεστες συνέπειες της δήθεν προόδου, με μια κατ’ επίφαση ενημέρωση. Περαιτέρω μάλιστα προωθούν την αμφισβήτηση ακόμα και για τα αυτονόητα. 

Έτσι κάνουν τα παιδιά ευκολότερους στόχου και επιτείνουν τη σύγχυση της εφηβείας. Άλλωστε η δήθεν ασπίδα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης , δεν θα τα προστατέψει από τα υπερόπλα των επιτήδειων.

Ας ερωτηθούν οι γονείς, αν επιθυμούν πράγματι να ερωτώνται τα παιδιά τους στο σχολείο εάν είναι αγόρια ή κορίτσια και να μαθαίνουν τις λεπτομέρειες της συνουσίας μεταξύ ομοφυλοφίλων; Αυτό ισοδυναμεί με χρήση των παιδιών ως πειραματόζωων.

Η πρόταση δυνατότητας αλλαγής φύλου από τα 15 και η αποποινικοποίηση της σεξουαλικής επαφής (διεθνείς φορείς  ) στην ίδια ή και μικρότερη ηλικία, είναι ενδείξεις των προθέσεων, των απανταχού ανώμαλων. 

Σύμφωνα με άρθρο της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ», μέσα σε γνωστή πορνογραφική ιστοσελίδα, υπάρχουν 28.000 λέξεις – κλειδιά που συνδέονται με ανήλικη πορνογραφία. Ίσως ένα από τα πιο ανησυχητικά περιστατικά είναι εκείνο μιας 15χρονης που εξαφανίστηκε και αργότερα η μητέρα της, την ανακάλυψε στην υπόψη ιστοσελίδα μέσω 58 διαφορετικών βίντεο. 

Πότε μπορώ να κάνω σεξ ,κυρία Υπουργέ (Κεραμέως, που είναι και μάνα) και σε ποια στάση πρέπει … να κατέβω ; Ποια είναι η καλύτερη στάση…; Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε χρωματιστά προφυλακτικά, αντί για μπαλόνια στο πάρτι της Βασιλικούλας ; 

Η ψυχική υγεία των παιδιών βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάθλιψης, βεβαιώνουν οι παιδοψυχολόγοι και σημαντικός αριθμός πλέον «αναζητά το φύλλο του»… χωρίς να βρίσκει ηρεμία… Σε παλαιότερο ρεπορτάζ του Αντώνη Σρόιτερ, δυο άνθρωποι στα 40 τους, δεν ήταν ακόμα σίγουροι για το φύλο τους…  

Τα παιδιά έχουν αγριέψει , είναι θυμωμένα και πολύ φοβισμένα γιατί μεγαλώνουν μόνα τους ,με υλικά αγαθά ίσως, χωρίς όμως ουσιαστική παρουσία των γονιών, που συνήθως επιλέγουν τα δικά τους «θέλω». Μπροστά τους απλώνεται ένας ωκεανός πληροφοριών, δικαιωμάτων, ελευθεριών…, δυσάρεστων καταστάσεων (πόλεμοι, καταστροφή περιβάλλοντος, πνιγμένοι μετανάστες, πανδημίες κλπ) , χωρίς όρια και κοινωνικά πλαίσια που θα τα προστατεύουν και θα φιλτράρουν. 

Το «ναρκωτικό ζόμπι είναι εδώ, και παρουσιάστηκε το πρώτο θύμα στην Ευρώπη». Έρχονται και θα βρούνε τα παιδιά μας σε σύγχυση, απομακρυσμένα από ηθικά και πνευματικά στηρίγματα, απελπισμένα, μόνα με το διαδικτυακό φίλο τους,αδύναμα να αντιδράσουν!!! 

Γιατί ;

Στην Αμερική έχει πάρει διαστάσεις πανδημίας !!! Στρατιές ψυχολόγων και ψυχιάτρων, έχουν αποτύχει παταγωδώς.

Μήπως πλέον πρέπει να γίνουν βήματα προς τα πίσω ; Μήπως οι κοινωνίες που ετοιμάζουμε είναι εντελώς απάνθρωπες και εχθρικές για τα παιδιά μας; Μήπως η συνεχής κόντρα με τη φύση είναι αδιέξοδη; 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.