O Μίτος της Αριάδνης και ο Μινώταυρος: Ο Λαβύρινθος

Γράφει η DESTE *

Σήμερα εγκαινιάζεται μια νέα μόνιμη στήλη πολιτικής πρόβλεψης, κοινωνικού μεταφυσικού προβληματισμού και οικονομικού πνευματισμού.

Κλείνουμε τα μάτια και ακούμε  φωνές από το αύριο ένα πράγμα και προσπαθούμε να εξηγήσουμε το όραμα κρατώντας  το μίτο της αληθείας, επιδιώκοντας την συλλογική μας ψυχανάλυση, μέσα από τα γενόμενα, τα τεκταινόμενα και τα μελλούμενα μπας και ξεπεράσουμε , προσπεράσουμε ή σκοτώσουμε τους Μινώταυρους μας ….

Ένα μαγικό ταξίδι ξεκινά ….συγκεντρωθείτε ……και αφεθείτε ……

Ο ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ ….

15/6/2017 λίγες μέρες μετά την πρώτη Πανσέληνο του καλοκαιριού….

Ο χρόνος φαίνεται παγωμένος ….ακούνητος …

Η χώρα καταδικασμένη στις επιλογές του λαού της θα προσπεράσει τη γιατριά της και θα μείνει καθηλωμένη σε κρεββάτι του πόνου κι για άλλα ακόμα  φεγγάρια, πολλά, μέχρι ο λαός της να καταλάβει, να μετανιώσει  και αφού πονέσει πολύ και χάσει πολλά να της  δώσει τη λύτρωση!

Χρέος δεν θα πάρουμε, θα το συζητάμε για πολύ ακόμα …

Μετά τις Γερμανικές εκλογές θα ξεκινήσουμε την κουβέντα, ΟΧΙ ΤΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ, και θα την συνεχίσουμε τουλάχιστον μέχρι τον Αύγουστο του 2018  … εκεί που θεωρητικά κλείνει το τρέχον Πρόγραμμα, που όμως δεν θα κλείνει, γιατί η έννοια της επιτυχούς ολοκλήρωσης, που τελευταία συνοδεύει όλα τα κείμενα και τα νομοθετήματα ρίχνει το χρόνο πιο κάτω, εννοώντας την επιτυχή ολοκλήρωσης της Γ΄ αξιολόγησης που άρχεται τον Σεπτέμβριο του 2017 με δύσκολες μεταρρυθμίσεις και …

κάπου εκεί κατά το Φθινόπωρο του 2018 θα κλειδώνει η γραπτή συμφωνία με νέες υποχρεώσεις που θα συνοδεύουν τα μεσοπρόθεσμα μέτρα για το χρέος, τη νέα επιτροπεία που θα υπηρετήσει τα πλεονάσματα που συμφώνησε ο Αλέξης, 3,5% μέχρι και το 2022 κτλ κτλ..

Η συμφωνία αυτή μπορεί να είναι μόνο με τον ESM ( βαριάς επιτροπείας, αν μέχρι τότε έχει προλάβει να ετοιμαστεί να γίνει το ευρωπαϊκό  ΔΝΤ , ως είναι το όραμα του 4Χ4 , ή θα απολαύσουμε ένα  IMF,  ως δανειστή πλέον, γιατί μέχρι τότε θα μας σοδομίζει ως δανειστής – μαντρόσκυλο χωρίς χρήματα (ΟΥΑΟΥ! αυτό κι αν είναι παγκόσμια πρωτοτυπία ).

Άρα τότε ή θα έχουμε ένα ενισχυμένο, γερμανικής φιλοσοφίας και πειθαρχίας, MOU ή θα το συνοδεύει και μια νέα δανειακή σύμβαση με το ΔΝΤ το λεγόμενο MEFP (άλλωστε ούτε δανεικά δεν δίνει το Ταμείο στον Αλέξη , δεν γουστάρει, έχει καταλάβει πλήρως από την αρχή ότι είναι παπατζής και δεν παίζει τα λεφτά του, ούτε 1 δολάριο, για να του δώσει πολιτικό άλλοθι και πολιτική βιωσιμότητα).

Η DESTE σας εύχεται, ως έχει ήδη γραφτεί, να έχετε, τη γαλήνη να δέχεστε  τα πράγματα που δεν μπορείτε να αλλάξετε, το κουράγιο να αλλάζετε αυτά που μπορείτε και τη σοφία να γνωρίζετε τη διαφορά !

* η πιο παλιά και ισχυρή τράπουλα των μαγισσών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.