Νίπτουν τας χείρας τους;

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος (Ευρωπαϊκού Πολιτισμού)

Στη χθεσινή συγκέντρωση πολύ καλή  και πηγαία η προσπάθεια των διοργανωτών, αλλά δε φάνηκαν βουλευτές της αντιπολίτευσης. Νίπτουν τας χείρας τους; Τα έχουν όλα κανονίσει από πίσω μας και λένε άλλα μπροστά; Συναντήθηκαν για να κανονίσουν να μη μειωθεί ο μισθός τους και τα προνόμια… και να πουν μερικά μπροστά στις κάμερες για να τους ακούσουμε; Είναι ευχαριστημένοι προφανώς και μας δουλεύουν;.. Δε κίνησαν φύλλο ..

Θέλετε να λέγεστε και αρχηγοί και βουλευτές….. Περιμένετε τις άβουλες μάζες που θέλουν καθοδήγηση να πάνε από μόνες τους; Έκαναν βόλτες στην Ερμού έβλεπαν βιτρίνες, αλλά δεν είχε πει ο κάθε  βολεμένος/η και εξασφαλισμένος/η αρχηγός του κάθε κόμματος να πάνε, και έτσι δεν πήγαν…

χα.χα.χα  άντε καλά μπάνια! Οι  θάλασσες μας περιμένουν . Υγεία κ γέλιο!… Καλή εκτόνωση εδώ να τα βλέπουν να γελούν…και καλό μηρυκασμό των ιδίων γεγονότων, για να δουλεύουν τα κανάλια… χωρίς λύσεις…. Αυτοί βγάζουν το ψωμί τους λέγοντας τα ίδια προσδοκώντας σε μισθούς βουλευτών… Εμείς τι κάνουμε που πληρώνουμε δυσβάστακτους φόρους; Μη ταράζεστε παιδιά, καλή η νιρβάνα. Καρτούλες καρδούλες  και ευχούλες με γελάκια και αγάπη δεν είναι η μόδα απ έξω;; Και από μέσα το ατομικό  συμφέρον μας εις βάρος του συλλογικού!

Πόσοι περιμένουν στις ουρές τώρα να ρίξουν την Ελλάδα και να διοριστούν; Πόσοι λένε απαιτητικά σαν μωρά , μου έκοψαν τη σύνταξη, χωρίς να λαμβάνουν υπ όψιν ότι εμείς  που μόνο πληρώνουμε το κράτος  από δέκα μεριές και αυτούς του ίδιους τους συνταξιούχους τώρα, δε θα πάρουμε  ούτε το 1/10 απ ότι πήραν αυτοί.. όταν καααααποιοα στιγμή  έρθει εκείνη  η ώρα στα 67;…. Λένε από μέσα τους είλωτες είμαστε εμείς,  και αυτοί έξυπνοι..

Άλλοι γεμάτοι αχαριστία βρίζουν την Ευρώπη , ενώ τα πήραν χοντρά τόσα χρόνια από Ευρώπη χωρίς να αξίζουν τίποτα για τη χώρα (άλλο η οικογένεια τους)  και χωρίς να έχουν προσφέρει τίποτα στη χώρα. Επειδή κάποιος τους έβαλε για να ζημιώσουν τη χώρα. Αυτοί επίσης μιλάνε…και περιμένουν να δουλέψουν τα παιδιά τους..!!!

Απνευμάτιστος, εγωκεντρικός,  συμφεροντολογικός, απειθάρχητος, ζουγκλοειδής  στον εγκέφαλο και στη ψυχή  λαός!! Το φαίνεσται χτενίζεται καλά!! Το υφαίνεσται  θέλει άλλες κλωστές και άλλους αργαλειούς για να υφανθεί εκ νέου! Μόνο τότε δε θα βλέπουμε Τσίπρες με άλλη μορφή..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.