Για όσους δεν ξέρουν τι έλεγε το ΚΚΕ, και οι διάφοροι Tσιπροσύντροφοι, περί αλληλεγγύης!

Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος (Ευρωπαϊκού Πολιτισμού)

Όταν όλοι αυτοί ήταν στο φυσικό νούμερο που τους αναλογεί, το 4% , κορόιδευαν όσους πίστευαν στις πράξεις βοήθειας , και όλους αυτούς οι οποίοι προσπαθούσαν να βοηθήσουν συνανθρώπους. Για όσους δεν το ξέρουν συνήθως αυτές οι μαφίες έλεγαν. Αυτά είναι για τις γυναικούλες και αυτούς που περιμένουν να πάνε στον παράδεισο. Ο πολίτης πρέπει να ψηφίζει ένα κράτος που αυτό να βοηθάει.

Μάλλον εννοούσαν τα συσσίτια κ το σοβιέτ-μοντέλο , να δίνει δηλαδή το κράτος ένα κιλό ρύζι την εβδομάδα , και να μη τους αφήνει να μάθουν τι γίνεται στον υπόλοιπο κόσμο, μέχρι που είδαν Ευρώπη και δε θέλουν να φύγουν. Λένε στην κόλαση ζούσαμε!

Στα φεστιβάλ της ΚΝΕ που πουλούσαν τις εφημερίδες τους , και έλεγαν κάτι μαγνητοφωνημένες παπαγαλίες τις οποίες μηρυκάζουν και τώρα. Αν περνούσε κάποιο άτομο που ζητούσε βοήθεια, το έβριζαν και έλεγαν –Τι ζητάς; Με τη ψήφο σου θα σωθείς. Αν δώσεις δύναμη στο κράτος θα σε σώσει. Όλη αυτή η κοινωνική δυσαρμονική μαφία που ζει μέσα στην προπαγάνδα και την ψευτιά, αυτή τη στιγμή ζητά αλληλεγγύη από πολίτες, από κανάλια, από εκκλησία κλπ..

Μετά πήγαιναν στο Λημέρι και το Ταμπούρι μπουάτ στην Πλάκα, και με φώτο Τσε, και μύγας τσε-τσε, έλεγαν τα αντάρτικα τραγούδια ,πάντα με σκοπό να αναλάβουν κάποτε την εξουσία που ζήλευαν, αφού σπείρουν το μίσος, για να τρώνε ότι μπορούν , για να ζήσουν μέσα στην πολυτέλεια, και να εκμεταλλεύονται τον κόσμο.

Μερικά νεαρά άτομα το έβλεπαν ιδεολογικά, γιατί έτσι τους έλεγαν οι μεγαλύτεροι και τους πότιζαν για να έχουν πιόνια. Ο σκοπός αυτού του άρθρου είναι να δει ο κόσμος ό,τι οι απνευμάτιστοι αριστεροί, που παρεμπιπτόντως ποτέ δεν πίστευα σε Ανώτερη Δύναμη εκτός απ’ το κράτος γιατί αυτό συνάδει με την κοσμοθεωρία του Μαρξ, ζητούν την αλληλεγγύη που κάποτε κορόιδευαν και απαξίωναν, για να στέκονται στην εξουσία και να εκμεταλλεύονται τον κόσμο..

Αν κάποιος έλεγε την ανακολουθία είμαι και αριστερός και Χριστιανός, απλά δεν ήξερε τι πιστεύει, ήταν αδιάβαστος, επιδερμικός και ετεροκινούμενος. Θα μου πείτε ένα ψέμα πάρα πάνω. Και τι έγινε; Ναι ένα θεμελιώδες ψέμα παραπάνω, που τους αποφλοιώνει μέσα στις συνειδήσεις και τους αποκαθηλώνει στον κόσμο …Φαίνεται παντού το κομπιναδόρικο πνεύμα τους για φαγοπότια!

One thought on “Για όσους δεν ξέρουν τι έλεγε το ΚΚΕ, και οι διάφοροι Tσιπροσύντροφοι, περί αλληλεγγύης!

  • 18/04/2018, 01:01
    Permalink

    Τὸ παράδειγμα τῶν μπολσεβίκων τῆς Ρωσίας, ἃς τοὺς γίνει μάθημα! Κατέλαβαν μὲ πραξικόπημα καὶ ὄχι διὰ τῆς “Μεγάλης Ὀκτωβριανῆς Ἐπαναστάσεως”, ὅπως διέδιδαν, ὄντας “συντριπτικὴ μειοψηφία”! Ἐπὶ-κράτησαν ἐπὶ 76 ὁλόκληρα ἔτη, διαλύοντας οἰκονομικῶς τὴν Ρωσίαν τῶν Τσάρων καὶ ἔπεσαν ὄχι ἀπὸ καμμίαν ἄλλην ἐπανάστασιν εἴτε πραξικόπημα, ἀλλὰ ἀπὸ μόνοι τους, ἀκολουθώντας τὴν πτῶσιν ὅλων των Αὐτοκρατοριῶν, λόγω ἐλλείψεως ἠθικῆς!

    Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.