Ελληνική ΑΟΖ και νέος Μακεδονικός Αγώνας

Γράφει ο Νίκος Λυγερός

Την ώρα που η κυβερνητική προπαγάνδα προσπαθεί να καλύψει τις πρωτοβουλίες της περί Σκοπιανού και να αποκρύψει τις καθυστερήσεις που δημιουργεί στην αξιοποίηση της ελληνικής ΑΟΖ, βλέπουμε μέσω της Κύπρου πόσο σημαντική είναι η έννοια της ΑΟΖ κι ότι αυτό δεν θα είχε γίνει χωρίς την απόρριψη του Σχεδίου Ανάν.

Οι ίδιοι που προωθούσαν τότε το Σχέδιο Ανάν, προωθούν το Προσύμφωνο των Πρεσπών τώρα. Είναι οι ίδιοι εχθροί με άλλους προδότες που θέλουν να χτυπήσουν τον Ελληνισμό με άλλον ένα τρόπο, επειδή δεν τα κατάφεραν προηγουμένως.

Όταν βλέπουμε πόσο δυναμική είναι η αξιοποίηση της κυπριακής ΑΟΖ και πόσο καθυστερεί η αξιοποίηση της ελληνικής ΑΟΖ, γίνεται κατανοητό σε όλους ότι αυτή η κυβέρνηση δεν είναι ικανή να υποστηρίζει τέτοια εθνικά και στρατηγικά θέματα, διότι είναι κολλημένη σε μια βάρβαρη ιδεολογία που δεν έχει καμιά σχέση με τον Ελληνισμό και βέβαια μισεί την ιστορία μας, διότι αποτελεί αντιπαράδειγμα στις θεωρίες της που έχουν καταρρεύσει στην πηγή τους.

Είναι λοιπόν απαραίτητο να καταλάβουμε ότι ο αγώνας για την ελληνική ΑΟΖ και ο νέος Μακεδονικός Αγώνας έχουν ένα κοινό υπόβαθρο, αφού είναι του Ελληνισμού που παλεύει ενάντια στη βαρβαρότητα.

http://www.lygeros.org/articles.php?n=42318&l=gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.