Απειλούν οι πράκτορες ότι θα “καταφύγει η μειονότητα σε πιο σκληρές ενέργειες”. Τι εννοούν;

O BTTDD έχει έδρα την Τουρκία και οτιδήποτε γράφει είναι εγκεκριμένο (ενδεχομένως και γραμμένο) από το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών… Δεν χαίνει την ευκαιρία με το παραμικρά να παρεμβαίνει (κατ’ εντολών φυσικά του Υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας) σε θέματα την Θράκης. 

Κάνει (υποτίθεται) “παρεμβάσεις” για να στηρίξει τους Μουσουλμάνους της Θράκης που κατά την λογική τους “αδικούνται”  σε κάποια θέματα που οι ίδιοι δημιουργούν ή φαντασιώνονται.

Τι εννοεί εν προκειμένω ο κύριος Χουσεΐν ;  Ποιες είναι οι “πιο σκληρές ενέργειες που θα ανάγκαζαν την Ελλάδα να κάνει κάτι”; Γιατί δεν γίνεται πιο σαφής;

Τα βλέπει αυτά η Ελληνική κυβέρνηση; Τι άλλο πρέπει να κάνει και να γράψει κάποιος για να του αφαιρεθεί η ελληνική υπηκοότητα που ακόμα δυστυχώς κατέχει; Τι περιμένουν εκεί στο Υπουργείο Εξωτερικών;

Την Θράκη νυχθημερόν “σκάβουν” οι πράκτορες των Τουρκικές που δρουν στην Ελλάδα με Ελληνική υπηκοότητα και πλάτες του Προξενείου.

Για την  BTTDD και τις άλλες πρακτορικές τουρκικές ομάδες,  το LastPoint έχει ξανά ασχοληθεί και φυσικά δεν θα σταματήσει να το κάνει https://lastpoint.gr/ti-symvainei-me-aftes-tis-tourkikes-ypotrofies/

Ο Γενικός Πρόεδρος δικ. Νετσμεττίν Χουσεΐν ανέφερε :

Ως τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης, ελπίζουμε το νέο έτος να είναι χρονιά ενότητας, ομοψυχίας, υγείας και γαλήνης και ευχόμαστε να είναι μία χρονιά στην οποία θα μειωθούν τα προβλήματα και μία χρονιά την οποία οι άνθρωποι της χώρας μας και όλη η ανθρωπότητα θα την περάσουν μακριά από τους πόνους, εν μέσω γαλήνης και ειρήνης. Η χρονιά που ολοκληρώσαμε, δεν υπήρξε χρονιά στην οποία να συνέβησαν οι αναμενόμενες θετικές για την μειονότητα μας εξελίξεις. Όπως συμβαίνει πάντα στις περιφερειακές και διμερείς σχέσεις, στην περίοδο αυτή του διαστήματος της έντασης, δυστυχώς δεν ήταν μία χρονιά πού να κάλυψε τις προσδοκίες για απόδοση των εγγυημένων από διεθνείς συνθήκες μειονοτικών και πολιτικών μας δικαιωμάτων. Ολοκληρώσαμε μία χρονιά, στην οποία σε περίοδο κλιμάκωσης της έντασης στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, γίναμε μάρτυρες των ακόμη περισσότερων αδίκων πρακτικών των Ελλήνων διοικούντων. Όχι μόνο δεν είδαμε την αλλαγή νοοτροπίας που περιμέναμε από την παρούσα κυβέρνηση, αλλά γίναμε μάρτυρες μιας ακόμη πιο κατασταλτικής πολιτικής, με τάση αφαίρεσης δικαιωμάτων και με σκοπό την καθημερινή επιδείνωση των συνθηκών. Διακρίνεται πώς έχει καταστεί αναπόφευκτο για την τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης, να προσφύγει σε πιο σκληρή ρητορική και ενέργειες που θα αναγκάσουν τους Έλληνες διοικούντες να αλλάξουν τη νοοτροπία τους..”

http://www.bttdd.org.tr/haberler/genel-merkezden-haberler/mutlu-huzurlu-ve-saglikli-bir-yil-diliyoruz.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.