Αυτή είναι η Αριστερά, φίλε μου

Γράφει η Μπιάνκα 

Μου έλεγε ένας φίλος πρόσφατα “μην λέτε το ΣΥΡΙΖΑ Αριστερά, δεν είναι Αριστερά” και του απάντησα “κάνεις λάθος αγαπημένε ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ”

Οι άνθρωποι που το “έπαιζαν αγανακτισμένοι” στις πλατείες, μόλις έγιναν εξουσία “απαγορεύουν” στους αγανακτισμένους να διαδηλώσουν.

Συνέλαβαν ανθρώπους που ήθελαν να διαμαρτυρηθούν για την Μακεδονία, γιατί πιστεύουν ότι αυτοί έχουν το αλάθητο και το δίκιο, άρα το δικό τους είναι σωστό και των άλλων λάθος. Κάπως λέγεται στην Ψυχιατρική αυτό, αλλά δεν έχω Ψυχίατρο να ρωτήσω…

Η Αριστερά πάλευε για το “έξω από το ΝΑΤΟ” και όταν πήρε εξουσία είπε “βλέπεις διαφορετικά τα θέματα όταν είσαι Πρωθυπουργός” και έβαλε πλάτη να μπουν και τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ.

Η Αριστερά πριν πάρει την εξουσία, κατηγορούσε τον Σαμαρά ότι “ξεπουλά την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για 300 εκατομμύρια”, αυτή η Αριστερά μόλις πήρε την εξουσία “την ξεπούλησαν με 45 εκατομμύρια”.

Η Αριστερά κατηγορούσε τους άλλους για τα Μνημόνια, αυτή η Αριστερά μόλις πήρε εξουσία υπέγραψε το χειρότερο Μνημόνιο από καταβολής Ελληνικού Κράτους. Φέσωσε με 100 δις τους Ελληνες αυτή η Αριστερά, και δέσμευσε την κρατική περιουσία για 99 έτη.

Και ήρθε αυτή η Αριστερά να πει “εμείς σας βγάλαμε από τα Μνημόνια”. Πως μας βγάλατε βρε παλικάρια?  με τα καταστήματα να κλείνουν συνεχώς καθημερινά, αξίζει να πάει κάποιος στην Αιόλου, στην Πατησίων, στο Ιλιον, ακόμα και στα Βόρεια Προάστια.

Με τους εργαζόμενους να δηλώνονται 4 ώρες και να εργάζονται 12?.

Με τα νοσοκομεία να μην έχουν νοσηλευτές ή γιατρούς αλλά κατά τα άλλα να διαφημίζουν τον οικογενειακό ιατρό αμείβοντάς τον με 1600 ευρώ αν έχει στην αρμοδιότητά του 2500 ασθενείς? (προφανώς οι κκ Υπουργοί Υγείας μόλις φύγουν από Υπουργοί θα γίνουν οικογενειακοί ιατροί με αμοιβή 0,72 ευρώ ανά ασθενή).

Μιλούν για μείωση της ανεργίας, θεωρώντας ότι η ανεργία μειώνεται αν δουλεύεις Τρίτη και Πέμπτη τετράωρο, ναι ναι φωστήρες στους υπολογισμούς. Είναι φωστήρες γενικά στο επικοινωνιακό και να σου κάνουν την μέρα νύχτα.  Αυτή είναι η Αριστερά φίλε, λάδι λάδι και από τηγανίτα τίποτα.

Η Αριστερά όταν πήρε εξουσία, έκανε αυτό που έκανε σε όλον τον κόσμο όταν έπαιρνε εξουσία, κατέστρεψε τη μεσαία τάξη, άφησε αλώβητη την άρχουσα τάξη, και ομοίως κράτησε τους φτωχούς φτωχούς.

Η μεσαία τάξη, η ραχοκοκαλιά της κάθε οικονομίας, έπρεπε να εξαϋλωθεί, τα παιδιά του μεσαίου να μην πάνε σε ιδιωτικά σχολεία (μόνο τα δικά τους παιδιά πηγαίνουν στα Hill), τα παιδιά του μικρομεσαίου να μην μάθουν ξένες γλώσσες, γιατί αν αυτά τα παιδιά έχουν παιδεία σίγουρα δεν θα ψηφίσουν Αριστερά. Άστα λοιπόν τα παιδιά των μικρών και των μεσαίων τούβλα, για να μας ψηφίζουν.

Και αυτό με τη λογική όλων των αριστερών του κόσμου “είμαστε όλοι ίσοι, εσείς βόδια πεινάτε και εμείς κάνουμε γλέντι” βλέπε Τσαουσέσκου κλπ συγγενείς και φίλοι. Ο ίδιος ο Στάλιν κοιτάζει τους θαυμάζει και λέει “ούτε εγώ δεν τα έκανα αυτά”

Μοιράζει επιδόματα αντί να προσπαθεί να δημιουργήσει θέσεις εργασίας.

Μαθαίνει, εκπαιδεύει τον Ελληνα στην τεμπελιά, γιατί να πάει να δουλέψει με 400 ευρώ όταν η Αριστερά θα του δώσει με επιδόματα αυτά τα χρήματα? 150 επίδομα ενοικίου + 150 επίδομα σουπερμάρκετ, είναι και η σύζυγός στο ταμείο ανεργίας + 360 ευρώ, κάνει και 5 μερεμέτια μαύρα μαζεύει άλλα 200 ευρώ, σύνολο 860 ευρώ, βλάκας είναι να εργασθεί για 400 ευρώ?

Δεν σκέφτεται ότι κάποια στιγμή θα ψοφήσει η αγελάδα που αρμέγει  για να δίνει επιδόματα, δεν το σκέφτεται γιατί απλά σου λέει “ας τα κόψει ο επόμενος εγώ θα κάνω τον καλό σήμερα”

Είναι δε τραγικό το που έχει οδηγηθεί η Χώρα. Αυτοί υπογράφουν τα πάντα και μεταφέρουν βάρη στην επόμενη Κυβέρνηση. Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός σκέφτεται “μην γίνει κανένα λάθος και ξαναεκλεγώ και μου σκάσουν όλα αυτά που ψηφίζω και αφήνω στο Μητσοτάκη” γιαυτό το έχει ρίξει στις εκκλησίες. Σου λέει δίνω δίνω δίνω υπογράφω για να συνεχίζω να δίνω, αν εκλεγώ από που θα τα δώσω? χαζός δεν είναι, επικίνδυνος είναι.

Άλλωστε το είχε πει σε συνέντευξή του “υπάρχουν οι επόμενες αλλά υπάρχουν και οι μεθεπόμενες εκλογές”. Σκέφτεται ο Τσίπρας “θα μείνει ο Μητσοτάκης 6 μήνες θα πρέπει να μαζέψει όλο το χάλι που του αφήνω, εγώ θα κάνω αντιπολίτευση και θα βγάζω ξανά τους δικούς μου στους δρόμους να κάνουν επανάσταση, θα κάνω ντόρο, ο Ελληνας έχει κοντή μνήμη, θα ξαναεκλεγώ Πρωθυπουργός στις μεθεπόμενες εκλογές”.So simple που λένε οι φίλοι μας οι Αγγλοι.

Αυτή είναι η Αριστερά λοιπόν φίλε μου. Όπου πέρασε άφησε καταστροφή, πολίτες δυστυχισμένους και χώρες κατεστραμμένες.

Ο Έλληνας είχε βολευτεί επί πολλών ετών, ο Έλληνας είναι “κομμουνιστής καπιταλιστής”, γαλουχήθηκε δυστυχώς από τη σοσιαλδημοκρατία κυρίως και δευτερευόντως από τους συντηρητικούς, στη λογική “εγώ να τρουπώσω ήθελα, αφού τρούπωσα” όπου τρούπωσα μεταφράζεται στο δημόσιο διορισμός, 1η και 15 μισθός, άδεια 1 μήνα, αναρρωτική που πληρώνεται 1 μήνας, 1 μήνα αργίες και 14 μισθούς και φυσικά απεργία για αύξηση μισθού.

Όλα αυτά με την δύναμη της ψήφου“διόρισε το σόι και θα είσαι βουλευτής αενάως”, ένας φαύλος κύκλος δίνε και πάρε. Όσοι δοκίμασαν να σπάσουν τον κύκλο, για να βοηθήσουν πραγματικά την Πατρίδα, εξαϋλώθηκαν.

Αυτή είναι η Αριστερά λοιπόν φίλε μου, καταστροφή, ανέχεια, ξεπούλημα της Ιστορίας, υλοποίηση όσων αυτοί θεωρούν σωστά κατά την άποψή τους και ενάντια στην άποψη τους Λαού, εγωκεντρισμός, αμετροέπεια, καμία ηθική αντίθετα “ανηθικότητα” λόγων και έργων, και αγάπη τεράστια αγάπη για την Εξουσία και μάλιστα ολοκληρωτική εξουσία (το παραδέχονται και οι ίδιοι έχουμε την Κυβέρνηση δεν έχουμε την εξουσία).

Αυτός ο Λαός που ψήφισε αυτή την Αριστερά, έριξε μια άλλη Κυβέρνηση για την ημερομηνία λήξης στα γάλατα, και για τον ΕΝΦΙΑ και το mail Χαρδούβελη.

Και με την Αριστερά πληρώνει ΕΝΦΙΑ ξανά και ένα καινούργιο mail 100 δις, ο σοφός Λαός…

Ο ιστορικός του μέλλοντος  θα γελά με όσα θα πρέπει να καταγράψει στο χαρτί.

Αυτή είναι η Αριστερά λοιπόν φίλε μου. Ο Ελληνας δεν την γνώριζε, τώρα την έμαθε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.